Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17347. sayfa)

5 sn
347.222
Cevap
5.934
Favori
60.111.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
  • Yanlış yazmışım micra değil juke olacak arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu sirada 2 yildan uzun zamandir Micra K14 kasa kullanan ben 😂
    Saka bi yana, ortada hic yokken konusulmasi bile hosuma gitti 😇
    Soran olursa, memnunum, fena degil 🙃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • moralito M kullanıcısına yanıt
    Platinum 1500 bandını geçmiyorsa değerlendirilebilir.

Tabiki diğer seçeneklerede bakmak lazım.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Platinum 1550 civarı

Bu aracın içine ne yapmışlar ya berbat olmuş. Ticariye dönmüş resmen. Eski hali daha estetikti

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Juke 1.0 DCTlerde gaz tepkime aorunu vardı, özellikle acemi kullanıcılar hafif eğimli yollarda ya d apark manevralarında çok zorlanıyorlardı, 2021 yılında sırf bu yüzden şanzımana alisamayip satamlar olmustu, sonrada güncelleme vs geldi mi bilemiyorum ama öyle bi durum vardı Juke 1.0larda

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Cep telefonu vb. cihaz pillerini bile yan sanayi olarak yapamıyorlar, şişiyor, çabuk bitiyor vb. Siz yan sanayi devasa bir pil grubu üzerinde 100+ km hızla giderken oturmak ister miydiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Cep telefonu vb. cihaz pillerini bile yan sanayi olarak yapamıyorlar, şişiyor, çabuk bitiyor vb. Siz yan sanayi devasa bir pil grubu üzerinde 100+ km hızla giderken oturmak ister miydiniz?

Kullandığımız aracın pilleri zaten yan sanayii catl üretiyor. Çoğu araç içinde durum aynı. Yan sanayii ayrıca fabrikalara parça üretenler içinde deniyor, orijinalin ucuz versiyonu diye düşünmeyin sadece,

5 6 sene sonra falan model y için paşa paşa üretirler örneğin zira araç dünyada en çok satan araç olmuş,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Mart 2025; 17:18:26 >
  • blue legend kullanıcısına yanıt

Verilen kağıtta anahtar teslim 1.927 görünüyor ama fiyat sabitleme yapmıyorlar, araç geldiğinde farklı olabilir euro kuruna bağlı olarak

• masterap M kullanıcısına yanıt
    En az platinum donanım bakmak lazım.

• Opel odabaşı Diyarbakır
    Yeni grandland edition + konfot paket 1950 nakit kredili 2000.

Bence yüksek fiyat.

• nightbreaker N kullanıcısına yanıt

Elektrikli araçların insan vücuduna verdiği korkunç hasar nedir?

• mathiasrex M kullanıcısına yanıt

Geçen hafta 1720'ye verdiler. Fiyat yüksek, bencesi yok :)

• Tatoo06 kullanıcısına yanıt

Merhaba. İkinci el alanlar alıp pahalıya satmayı düşünen insanlar. O devirler geçeli çok oldu. O parayı faize koyup daha fazla kazanıyor insanlar. Bmw nin indirimiyle %30 ötv sınırında bu araç ve neredeyse Almanya fiyatına satılıyor. Yurtdışı YouTube videolarında da beğenilyor genelde. Ben de bayiye gittim ama araç yoktu maalesef. Siz hangi bayide incelediniz?

• Çok teknik bir konu bilen varsa öğrenmek isterim. Ancak biraz araştırmadan edindiğim bilgi daha yeni teknoloji ve yüksek kapasiteli bir batarya takmak, eskiyi sök yeniyi tak şeklinde olmuyor. Aracın elektrik altyapısı bileşenleri yazılımı herşeyi farklı bataryaya göre yeniden projelendirmek lazım, uymayabilir uysa da bir çalışma gerekli ki bunu firma yapar mı uğraşırmı ve yaparsa ne kadar maliyet ile yapar gibi sorular var.

• Son 3 sayfayı okudum 2 tane fiyat içeren mesaj var.

• Grandland ben de fiyat aldım. Edition konfor paket 1.870. Zam bekleniyormuş falan filan. Arabanın dısını beğenmiştim. Içinin hiçbir albenisi yok, malzeme plastik kumaş kalitesi kötü. 1720 verilirdi. Ama bu fiyatlara hayal kurmasınlar.

• VW tayran life paket icin bilgi alan var mi? Lansman fiyatindan arac bulunuyor mu?

• bilgi forum B kullanıcısına yanıt

Tahmin ettiğiniz kadar zor değil, parça değişimi istemez zira çekilecek güç belli, motorun eğrisi belli yalnız menzil hesabı icin programlama ister,

• Citroen c5 aircros sordum hafizali ayna yok otonom surus yok 2025 gelecek tum ek paketlerle birlikte 1920 dedi pazarlik etmedim donanım kısmışlar z

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.