Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17346. sayfa)

347.270
Cevap
5.937
Favori
60.125.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Micra, özel fiyat, 1370 ? Bedavaymış alınır tabi ki sorman hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moralito M kullanıcısına yanıt
    Sitesinde micra yok, yeniden mi satista?

Donanimlari ne motor ne?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Juke tekna paket metalik renk 2025 1370

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akenatons kullanıcısına yanıt
    Forumun populer arabası Bmw 2.30e mpv var mıydı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ioniq6 için fiyat veya stok bilgisi alan var mı kime sorsam elinde yok

• memedince kullanıcısına yanıt
    Yoktu. Özellikle onu görmeyi çok istemiştim.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Tekrar hayırlı olsun. Baya talep görmüş ve hızlı satılmış. Muhtemelen piyasasının bir miktar altında olmuştur fakat sonuçta satılmış. Tonale o kadar istedim kaç kere gidip inceledim ama 2 yetişkin 2 çocuk için malesef iç hacmi dar oldugu için her seferinde vazgeçtim. 1.5 mhev ortalama yakıt tüketimi kac lt idi?

• akenatons kullanıcısına yanıt
    Getirmeyecekler miymis?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Yeni teknoloji Pillerin eski arabalara takilmasina firmalarin izin vermesini olasi gormuyorum yazilimla filan engellerler.yoksa kimse yeni araba almaz pil degistirir durur.

Siz otomobil fabrikasi olsaniz bunu istermisiniz?

Çok satan araçlarda yan sanayii olacaktır o zamana.

• onzy O kullanıcısına yanıt

Ben arkasına ilk defa aracı sattıktan sonra oturdum, baya geniş geldi bana. Tavan döşemesi koyu belki bu sebepten ferah hissettirmemiştir. Bagajı da 500tl idi, çocuğun teki 5 yaş üstündeyse bence yeterli gelirdi.

Ben çoğunlukla çevreyolunda kullandım, biraz da seri kullanırım satarken ankara kış ortalaması 6.3lt idi. Şehir içi ev moddan ötürü daha güzel sonuçlar elde edilebiliyor. 30km/s ortalama hızda 6lt gibi bir yakıtı var yaklaşık

Ay ortasında geleceği söylendi.

Yok biraz önce gittim st biz 11 kişiyiz hepimizde 30 ar kişi sıra var dedi yani yaklaşık 330 kisi

• Arkadaşlar bu şekilde olmaz ÖTV kesinlikle

* 2.0 motorda %150+20 den hiç olmassa %60+20 ye

* 1.6 motorda ise %80+20 den hiç olmassa %45+20 ye

çekilmelidir.

Şimdi bana hangi dünyada yaşıyorsun asla imkansız olmaz vd demeyin lütfen.

Daha 2016 yılı Aralık ayına kadar 1.6 motor Ötv sinin %45 + 18 olduğunu hatırlatırım.

2.0 motor vergisinin de 2012 yılı sonuna kadar sadece %50-60 larda olduğunu hatırlatırım ki 2012 model 2.0 Safkan BMW motorlu F30 kasa 320i ler 2.0 motor olarak sadece 2012 de 1 yıllığına gelip. 2012 sonu Ötv zammı faciyası sonrası imdadımıza 1.6 Citroen Prince motorlu 320i Ed Techno yetişmişti.

Fakat şunu anlamalıyız ki ne Bmw ne başka hiç bir marka buradaki vergi sorunu yüzünden imdadımıza yetişip küçültülmüş hacimli yada başka arabanın küçük motorunu kendi markalarında kullanmak zorunda değil. Bu işlemlerin çok ciddi sorumlulukları riskleri ve maliyetleri var çünkü.

Bunları konuşmanın da kime ne faydası var diyebilirsiniz fakat konuşarak çözülmeyen sorunlar konuşmadan nasıl çözülebilir.

Neticede Irak Suriye Lübnan Azerbeycan Gürcistan Ermenistan vs vs aklınıza nekadar ortadoğu ülkesi geliyorsa hepsi birebir Amerika Avrupa Uzakdoğu fiyatlarına 2.0 motor araçlara hatta 3.0 4.0 motor araçlara biniyorlar. Biz neden binemiyoruz ?

Bahsi geçen 1300 liralık Micranın ağzına kadar dolu bir Mercedes C200 yada BMW 320i parası olduğunu, Mercedes C200 ve BMW 320i nin de en ucuzundan da olsa abartısız şekilde Aston Martin fiyatı olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekir.

Çözüm sorunsuzun sorunsuzu eski asya arabasını yağını her 2000 km / 6 ayda bir antifrizini şanzıman yağını her 20000 km de bir aşırı abartılmış şekilde değiştirip mekanik ömürleri en az 300 400 bin km ileriye atıp araç alımını kesmektir. Vede tüm trafik kuralarına uyup kaza yapmamaktır.

Bukadar çok trafik kazası olmaya devam ettiği sürece insanlar motor yağı dışında hiç bir sıvıyı zamanında değiştirmediği sürece 3000 4000 km de bile rengi şeffaf kızıl sarıdan kapkara kahverengiye dönen motor yağını 10 bin km de bir değiştirmeye kalktığı sürece otomobile olan talep bitmez ne Ötv düşer nede distribütörler makul karlarla araba satmaya başlarlar. Böyle devam eder.

Çözüm bu konunun sürekli gündemde tutulup insanların trafik kurallarını da araç bakımlarını da paranoyaklık derecesinde abartılı şekilde uygulamasıdır ki yollar milyon km de kapak açmamış boyasız arabalarla dolsun yeniye ihtiyaç bitmese de ciddi şekilde azalsın. Başka bir fikri olup bana saçmalıyorsun diyenden de birşeyler öğrenmeye de açığım eleştirilmeye de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbreaker -- 8 Mart 2025; 15:22:31 >

• moralito M kullanıcısına yanıt

hocam ne micrası gözünüzü seveyim satıldığında bile kimsenin uzun zamandır haberi yoktur. 2.eli zaten yok ileride satayım derseniz memnun olmayıp kalır elinizde fazla zararla.

• İstan34bul kullanıcısına yanıt

2000km menzil hicbir zaman olmayacak. Hiçbir zaman ihtiyaç olmayacak bir durum için gereksiz masraf ve boşa ağırlık. 1000 km civarı bir menzilde bu işi bırakıp hizli şarja önem verirler. Orta sınıf arabalar için herhangi bir yerden 10dk şarjla 500km saf menzil sunan arabalar bu işin sonu olur. 500km demek 4 saat aralıksız yolculuk demek, normal olarak 4 saatte en az 10dk bir yerlerde dinlenirsin, buda sarj için zamanından kaybetmiyorsun demek.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

2.0 araca binemeden mekanik ömrü ve sürdürülebilirliği olan elektrikli araca binebilmek inandırıcı gelmiyor.

Hiç 200 250 bin km de elektrikli araç performansını konuşan yok.

Elektrikli araçların insan vücuduna korkunç verdiği hasarları konuşan yok.

Bunlar 20 30 yıl sonra ortaya çıkacak ozamana kadar satılan satılmış olacak.

Bu ihtimaller yoksa Porsche neden piston kolları dişlili içten yanmalı motor teknolojisi peşinde.

Bmw neden hidrojene dönelim ama hidrojenle elektrik birleştirme projeleri peşinde.

Bu işler öyle eller havada dans ederek olmuyor demekki.

• 2025 peugeot 2008 gt fiyat alan var mı acaba?

• nightbreaker N kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize katılmayacak hiç kimse çıkmaz. Ancak burada temel sorun ünlü ekonomist Şeref Oğuz’un da dediği gibi Türkiye’de kamuflasyon var. Yani devlet talebi düşürmek için vatandaşın harcanabilecek 1 TL’si bile kalmasın istiyor. Ama kendi harcamalarına gelince asla küçülmüyor. Gelirler giderleri karşılamıyor. 2024 yılında bütçe 2.1 trilyon TL açık verdi.

Dolayısıyla maalesef vergi indirimi asla kısa vadede gelecek bir şey değil.

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Micra nın sıfırı mı varmış?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt

6 yıl sonra güncellenen Tesla aynı pili kullanıyor. Pil teknolojisi oturmuş durumda 2000km menzil araç çıkana kadar uçan otomobiller de çıkar. Öyle bir araç çıkarsa benzinli araçları jilet fabrikasına hurdaya gönderirsiniz elektriklilerde pil değişimi olur. Tesla araçlarının pilini değiştirdiğine Togg da pil değişimini rahatlıkla yaptığına göre bırak fosil yakıtlar düşünsün ne yapacağını.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.