Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17342. sayfa)

5 sn
347.364
Cevap
5.938
Favori
60.141.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1196 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Kar açısından öyle hocam. Ama bu durumda ben cebimde kalan 1.2 milyona bakarım. Emeği sömürülenler kanı emilenler biziz sonuçta. 1.2 milyon çoğu kişi için yaklaşık 2 yıllık birikime tekabul ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • utku84 U kullanıcısına yanıt

Mutlaka yazın buraya

sizin görüşünüzü merak ediyorum

hocam güzel secim olur 230E için sıraya yazılmıstım fakat yarın volvo ec40 ile ex40 için otokoc a uğrayacağım ek olarak araç üzerinde ne kadar opsiyon mevcut öğrenmek lazım belki koltuk opsiyonuda mevcuttur.

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt

Şu listede dikkatimi çeken şudur!

Ford Kuga listede yok. Koca Ford Kuga aracı satamayarak 2 ayda ilk 40 araç arasına girememiş!

DS 7 dizel motor ve birçok donanımı olmasına rağmen listede yok! Ancak DS 7 için istenen fiyatın yüksek olduğunu düşünüyorum. Kafadan 400-500 tl fazlası var. İndirim yapsa ilk 40 içerisinde olurdu.

Alfa Romeo Tonale! PHEV motor var, MHEV motor var, 1.6 Multijet dizel motoru var. Bayiler indirimde yapıyor. Buna rağmen ilk 40 içerisinde yok!

Bu 3 aracında tercih edilmemesi sadece fiyatlarla açıklanamaz. Saydığım 3 araçta bilinen marka ve modeller. Listenin sonuncusu 2 ayda 413 araç satmış. saydığım markalar nasıl oluyor da 413 araç ve fazlasını satamıyor!

Gerçekten çok ilginç!

• Wirm kullanıcısına yanıt

%10 ve %30 ötv dilimlerinden araç almak çok mantıklı tabi. Skoda ve byd arasında kalsam hiç sevmediğim halde byd alırdım. Neyse ki alternatifler piyasaya çıkmaya başladı

• Yarın countryman e ile test sürüşü yapacağım.Deneyimlerimi yazabilirim. Özellikle şu kısmını iyi deneyimle/öğren dediğiniz kısım varsa yazabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tatoo06 kullanıcısına yanıt

Countryman bundan daha küçük bir araba nasıl daha heybetli oluyor.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Kodiaq İngiltere’de Tayron’dan 2.000 £ daha ucuzmuş burda Tayron’dan 500 bin daha pahalı bu normal bir şey değil.

• Okan9455 kullanıcısına yanıt

Hocam merak ettiğim için soruyorum grandland kaç model hangi motor kaça sattınız?

Bende 2023 Grandland 1.5 elegance 19bin 1540a sattım

• onzy O kullanıcısına yanıt
    2020 model dizel kugamı son kasa kugayla takas edecektim ancak son anda st bana yanlış fiyat verdiğini söyleyince iş bozuldu. Açıkçası iyi ki öyle olmuş.

Çünkü son kasa 3 silindirli benzinli kugaların hepsi sorunlu çıktı. Bu araçlarda seyir halinde “motor suyu sıcaklığı yüksek, aracı servise götürün” uyarısı çıkıyormuş. Şikayetvar sayfasından da teyit edebilirsiniz. Sanırım sorun kürbütör kapağının hatalı tasarımından kaynaklanıyormuş.

Ford bazı kullanıcılara para iadesi ya da yeni araç çözümü sunmuş. Aslında tutumları yapıcı sayılır. Ancak tıpkı psa nın yağlı trigeri gibi bir kere adı çıktı son kasaların.

Maalesef ford global olarak ta çok kötü yönetiliyor.

Ds7 bence sadece makyajlı citroen. Fiyatı hak ettiğinden fazla.

Bunun dışında tonale ile ilgili izlediğim videolarda hep şanzımanı eleştirildi. Sanırım fiyatı da fazla geldi insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 8 Mart 2025; 0:47:36 >

• EUS E kullanıcısına yanıt

HOCAM BEN DE COUNTRMAN VE EX 40 ARASINDA KALDIM. SONUNDA COUNTRMAN ALDIM. BATARYA FARKINA ÇOK TAKILMAYIN. ÇÜNKÜ COUNTRMANIN RÜZGAR DİRENÇ KATSAYISI VOLVODAN OLDUKÇA DÜŞÜK VE AĞIRLIĞI DA OLDUKÇA HAFİF VOLVO YA GÖRE. VOLVO VERİMLİ DEĞİL EVDATABASE SİTESİNE BAKIM ARALARINDA 25 KM CİVARI MEZNİL FARKI VAR GERÇEK HAYATTA.

• %30 phevli araçlar yaz ortalığı kasıp kavuracak. Benzinli düşünenler en azından agustosu bekleyin derim.

• Bende araç arayışımı 15binde skoda kodiaq premium 2024 model ile sonlandırdım.
    2017 model 1.4 tsi golf higline çakılı paket 115 bin km de 1 parça değişen 1 parça boyalı 110k tramerli aracımı verdim üste 850 bin tl ödedim. Darısı diğer araç arayan arkadaşların başına.

• hanibene H kullanıcısına yanıt
    86 yıllık Kore firmasını Çinli yaptınız. Ssangyoung kelimesi çin’ce bile değil. Korece’de ikiz ejder anlamına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 8 Mart 2025; 2:5:2 >
  • daredevil40 D kullanıcısına yanıt
    Aynı donanımdaki superb ile passat hiç bir zaman aynı fiyat olmadı. Hacim ve fiyat olarak superb önde ancak kalite olarak bir fark var. Passat almanya’da üretiliyor bir kere. Alman işçiliği farklı. Kodiaq’ı da hacim olarak çok beğeniyorum. Gerçekten çok ferah. Ancak skoda kalite olarak her zaman bir tık geride.

• Anilatay kullanıcısına yanıt
    Eqb de bağlantı yok bide çok enişte doblosuna benziyor. Mercedesin ev lerini tasarlayanın yeteneği tartışmalı :) hepsi facia...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bence açık ara ex40... 2444 fena değil keşke biraz daha inebilseler 2250 ye falan mükemmel olurdu. Eqb connected değil tipi de BANA GÖRE çok çirkin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

hocam tonale aracın hangi motor ve donanımdı?

ayrıca takas yada galeriye mi sattın yoksa sahibinden mi sattın?

tonale için söylenen 2.el satışı zor söylemi gerçek mi?

tecrübeni paylaşırsan sevinirim.

• akenatons kullanıcısına yanıt

hocam söylemlerine katılıyorum ama bu marka model arabaların en azından bir tanesinin ilk 40 içerisinde yer almasını beklerdim.

• mob33 kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar dusunup yazin bence. Dediginiz yuzde 16 kar yapmasi icin liste fiyatindan mi satmasi gerek?

Verdigim bilgi dogru, neden rahatsiz oldunuz? Alfa’niz olsa bile bu bir kotuleme degil ki

Vw, ego, muhaha filan?!? Cocuk gibi tepkiler.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.