hocam ex40da opsiyon varmı peki aracın zaten liste fiyatı 2715 cok indirim yapmıyorlar gibi. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17339. sayfa)

-
-
Bir süredir devam eden araç arayışımı Kodiaq Sportline Çelik gri renk araç alarak sonlandırdım. 2024 model sıfır olup bayiden 3 milyon tl fiyata geldi.Sağolsun bayideki arkadaşlar bayağı yardımcı oldu.Aranızda bazılarına tayronda aynı fiyat kodiaq mı alınır düşüncesi gelebilir saygı duyuyorum ama ben zamanında passatla superb aynı fiyatkende superb almıştım ve seve seve 5 yıl kullandım 😄 Bana göre skoda grubu hem kalite hem doluluk olarak vwnin önünde. Bayideki arkadaşlar bilgi paylaşmamı istemediği için isim söyleyemiyorum. Buradaki arkadaşlarda bayağı yardımcı oldu fikirleriyle herkese teşekkür ederim.Rabbim herkesin gönlündeki aracı versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: daredevil40
Bir süredir devam eden araç arayışımı Kodiaq Sportline Çelik gri renk araç alarak sonlandırdım. 2024 model sıfır olup bayiden 3 milyon tl fiyata geldi.Sağolsun bayideki arkadaşlar bayağı yardımcı oldu.Aranızda bazılarına tayronda aynı fiyat kodiaq mı alınır düşüncesi gelebilir saygı duyuyorum ama ben zamanında passatla superb aynı fiyatkende superb almıştım ve seve seve 5 yıl kullandım 😄 Bana göre skoda grubu hem kalite hem doluluk olarak vwnin önünde. Bayideki arkadaşlar bilgi paylaşmamı istemediği için isim söyleyemiyorum. Buradaki arkadaşlarda bayağı yardımcı oldu fikirleriyle herkese teşekkür ederim.Rabbim herkesin gönlündeki aracı versin.hayırlı olsun
-
ex40 tek paket hocam zaten, liste fiyati 2.699 gorunuyor sitede, 255 bin inmis oluyorlar, bu arada otv dilimi %50
anladım videolarda izlediğim kadarıyla aydınlatma opsyion paketi eklenmiş araçları inceliyorlar bu araçdada varmı dicektim eğer o yoksa pixel farlar gelmiyor mercedes daha mantıklı.
-
İki arkadaş skoda kamiq 1.5 elit 1660'a almışlar ancak kampanyalı araçlar bitmiş. 200 bin sıfır faizli kredi de var.
Düşünen varsa ilindeki bayide şanslarını deneyebilir.
merhaba hangi bayiden aldiniz acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alınmış alınmıştır hayırlı olsun ama daha dün 3040bine 2025 tayron r-line kapora aldılar.
üstünde ekstra travel assist vardı.
zevkler ve renkler tartışılmaz.
10 kişiye sorsanız 9u tayron seçer siz o 1 kişi olmayı seçmişsiniz :) kazasız belasız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 7 Mart 2025; 21:4:59 > -
merhaba nereden aldiniz fiysti acaba
merhaba 1460 elite plus ne zamandi
merhaba tucson hangi bayi acaba
merhaba siz en iyi nereden aldiniz fiyat ve kacti acaba
3 milyona 2024 skoda çok değil mi ya.. yine de hayırlı olsun.
-
-
Su araba 2.5 bi olsa ortalik karisacakta butcemizi asiyo 3 milyoncuk ....cok guzel araba kazasiz belasiz kullan
merhaba tucson elite plus hangi bayi acaba
merhaba fiyat nerden acaba
merhaba en dusuk veren bayi hangisi
-
Hocam Allah kaza bela vermesinde bayideki arkadaslar neden bilgi paylaşımına izin vermedi. Aracı çalarak size satmadılar ya ? Ayrıca 3milyon para vermişsiniz. Sanki birde indirim yapmışlar gibisine mi söylemeyin dediler yoksa ? Hayırlı uğurlu olsun tekrardan ama bilgi paylaşsanda buradan başka birisinin koşup o bayiye 3milyona o aracı alacağını zannetmiyorum. Ucuz ayağı mi yaptılar yoksa size ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X