Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17337. sayfa)

5 sn
347.452
Cevap
5.939
Favori
60.154.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
    Yıl: 2025
    20 Ocak
    36.48 ₺/eur
    7 Mart
    39.70 ₺/eur
    17 Nisan
    ??.?? ₺/eur (PPK)

Gidişat pek onu göstermiyor. Umarım haklı çıkarsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıktıysanız bloklar geçersiniz dahada görmessiniz olur biter burası kimsenin babasının çiftliği değil paylaşım platformu ve bende forum kurallarına uygun paylaşım yapıyorum herkes gibi. Bir çok üyede bilgi paylaşımım için teşekkürde ediyor beğenmemeniz veya hoşunuza gitmemesi benim için bir anlam ifade etmiyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt

Vergi dilimi değişmezse %10'dan gelmemesi için hiç bir sebep yok. O bir çok kişi ya tutarsa diye atıyor sadece.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Hocam aslında stok bitirmek için böyle bir indirim yaptıklarını söylediler.Stokları bitiren bayiler mart fiyatlarına geçti.Psa nın geneline baktığımızda türkiyede satışları oldukça iyi.Bir bayiyle görüştüm bu fiyatlardan 2 saat içinde 30 grandland sattıklarını ve stoğu bitirdiklerini söyledi.Euroda 40 a dayandı yakında geçecek gibi bu durumda fiyatların daha aşağısı şuan için mümkün görünmüyor.Stok birikirse belki tekrar kampanya olur ama yaza doğru faizler iyice düşeceği için mevduattaki paralar mal alımıma kaymaya başlar bu sebeple piyasa biraz daha canlanır diye düşünüyorum.YTD

• bozkurt35 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Gerçekten çok iyi bir fırsat gibi geliyor 230. Bakayım bir ona, nasıl olur nasip.

nissan qashqai var 2025 en full paket

• İşim gereği 8 farklı kiralık araç tecrübem oldu, en sorunsuzu toyota gruptu, CHR ve Corolla ama bol yol ve motor sesi vardı, civic verdiler iki kere direksiyon kutusu bozuldu, focuslar fena değildi, dizelinde sorun yaşamadık ama iç materyeller soyulma ve yıpranma yaptı, kaşkai verdiler termostat arızası yaptı haricinde trim sesi vardı. Octavia verdiler iki kere mekatronik değişti, Duster varken de konforsuzluktan bitap düşüyordum.

Gelelim ana fikre, Arkadaşlar biz bir araç için iki araç hatta motor hacmi artarsa 3-4 araç filan parası ödüyoruz , tabiki en iyisini alalım ancak en iyisi herkese göre değişiyor ,

1400'e kadar corolladır jazdır, polodur, egea crosstur, cliodur bunlardan başka varmı alternatif ?? Çinliler olacaktı ancak sağlam vergi döşendi.

1600-2000 arası rekabet artıyor , 2-2400 arası işler iyice kızışıyor,

Şimdi Avro 40 a yaklaştı. fiyatlara zam gelecek, Phev konusu var, yuzdelik dilim hesapları var , fiyat alın paylaşın Kolaylık sağlayın , ancak hiç bir aracı övmenin mantığı yok, kavgasınıda etmenin mantığı yok,

Not: Corolla da övülmesin artık, :D

• huys H kullanıcısına yanıt

Ankara göral şubat sonunda peşin 1200 dedi.

• sevozgur kullanıcısına yanıt

PSA hibritlerinin alternator ile alakası yok.

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Ya bu kullanıcılar ve hatta burada yorum yapan onlarca kişi Torres EVX'ler ısı pompalı ondan çok verimli demiyor muydu? Pompa yoksa verim de oluyor o zaman SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

• Okan9455 kullanıcısına yanıt
    Eğer ki en az 2-3 sene kullanırım diyorsanız mantıklı bir tercih. Ama çok uygun, iyi yakaladım bunu deyip, kısa vadede biraz kullanır daha iyi fiyatlara satarım diye düşünüyorsanız, fikrim şudur ki, ülkemizde cam tavan standart bir özellik konumuna geleli bi hayli oldu (2008 lerin allure donanımları boş fakat cam tavan standart).

Tahminim, bu fiyat politikalı günler yaza doğru değişecek ve herkes bir şekilde yeni fiyatlara alışacak. Alışılan yeni fiyatların standardı içerisinde cam tavan da olacak. Hatta tek farkı cam tavan olmasın diye standardın içine sizin aldığınızdan daha farklı opsiyonları da ilave edip, şu an elimizde bunlar var deyip bu sefer de o paketleri satacaklar. Sizinkiyle o dönemkiler ayrışmaya başlayacak. Yer gök yine cam tavan olacak ve bir kaç sene sonra geriye dönüp bakıldığında maalesef ki ikinci el düşünenler "cam tavan yok bunda, 100-200 daha verir cam tavanlısını alırım" diyecekler. Ha siz yine aldığınızdan yukarıda bir fiyata satarsınız o da ayrı. Tek sıkıntı biraz daha ağır olacaktır satışı. Çünkü 2 milyon bandına yaklaşınca çok ciddi bir rekabet durumu mevcut.

Ama özünde tam da insanımızın istediği gibi dönemin getirdiği popüler beklentileri karşılayan, hacimli, yeni yüzlü, suv, hibrit (her ne kadar mild olsa da) bir araç ve aldığınız fiyat kesinlikle f/p.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech.pro -- 7 Mart 2025; 17:26:55 >

Corolla Cross'un yurtdışında yeni kasası çıktı. Ayrıca 1.8 motorla mtv si yüksek. motor turbo değil atmosferik. Aracın iç kısmı modern durmuyor. Bence yakıt avantajıda yüksek mtv ile yok olup gidiyor zaten.

Bende Tesla için pusudaydım ama mevcut durumda %10 ile gelme ihtimali yok.( şu an gelse olur ama en iyi ihtimal 6 ay sonra gelecek bir araçtan bahsediyoruz.) Bende sizin gibi Tesla olmazsa elektrikli araç düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 7 Mart 2025; 17:25:38 >
  • tech.pro kullanıcısına yanıt

Hocam cam tavanlı araç kullanan tanıdıklarım var perde hep kapalı.Cam tavan bir trend haline geldi ancak ilerde olsada olur olmasada olur bir özellik haline gelecek bence.Ben hiç önemsemiyorum sürücü olarak.Bir hevesle herkes alıyor sonra o perde kapalı kalıyor.Zaten öndeki iki kişi için cam tavanın bir faydası yokki.

• sadohan kullanıcısına yanıt
    Çinlileri bekleyin eğer aceleniz yoksa. Diğer markaların fiyatlarını da etkileyecekler bence tıpkı chery ilk geldiği zamandaki gibi olacak tabi byd gibi yamuk yapmazlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 7 Mart 2025; 18:2:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

Hocam cam tavanlı araç kullanan tanıdıklarım var perde hep kapalı.Cam tavan bir trend haline geldi ancak ilerde olsada olur olmasada olur bir özellik haline gelecek bence.Ben hiç önemsemiyorum sürücü olarak.Bir hevesle herkes alıyor sonra o perde kapalı kalıyor.Zaten öndeki iki kişi için cam tavanın bir faydası yokki.

Cam tavan araci satarken lazim, ikinci elde tercih sebebidir her zaman cam tavanli araba alinir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne jazz mış yahu. Tasarlayan eleman Honda dan çin firmasına geçmiş koreli bir kardeşimiz. Ortaya karışık bir şey yapmış, herhalde Honda da bu olmadı be dostum deyip arkadaşı uğurlamışlar firmadan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 7 Mart 2025; 17:33:57 >
  • karti K kullanıcısına yanıt

Elimdeki grandlandı 3 günde sattım cam tavan yoktu :) Burda gömülen,yerden yere vurulan araç bir bakıyorsunuz satış listesinde ilk 10 a girmiş.Çok övülen araç yokları oynamış.İnsanların ihtiyaçları,düşünceleri ve bütçeleri burda düşünülenden çok farklı.

O zaman daha büyük skandal diycem de 2 bakım hediye edip konuyu kapatabilirler gibime geliyor. Burası Türkiye sonuçta.

Volvo'dan da çakma ses sistemi çıkmıştı bu daha büyük rezalet. Zaten şu aracı "can güvenliği opsiyon değildir" diye satıp NCAP testinin olmaması da ayrı bir olay.

Benim anlamadığım bu araç 2 senedir falan satılıyor galiba hiç mi farketmediler bu zaman kadar kullanıcıları şarjı çabuk bitiyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 7 Mart 2025; 17:38:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

Elimdeki grandlandı 3 günde sattım cam tavan yoktu :) Burda gömülen,yerden yere vurulan araç bir bakıyorsunuz satış listesinde ilk 10 a girmiş.Çok övülen araç yokları oynamış.İnsanların ihtiyaçları,düşünceleri ve bütçeleri burda düşünülenden çok farklı.

Ayni para ayni donanimda ayni aracta her zaman cam tavan tercih edilir sen arabani dogru fiyattan 15 dk da da satabilirsin. Cam tavan her zaman tercih sebebi ben hayatim boyunca en az 30 tane araba satmisimdir, cam tavani turk insani seviyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.