< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17470. sayfa)

-
-
Vw Troc life fiyat alan ya da bulabilen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hyundai fabrika siparişi kapatmış evet arabaya yüzde 2 3 gibi zam bekleniyor. Bayiler ellerinde olanı da yeni gelecek rakam üzerinden satmaya çalışıyor. Dün 1210 olan arabaya bugün 1280 diyorlarsa bayram sonrası da benzer rakamlarda kalır
İ10 1.2 jump amt en düşük 995 gördüm.
İ20 style 1280
Tayron phev gelicegini soyledi avek, ama tiguan phev sene sonu bile gelmez muhtemelen dediler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 yıllık yüzüyle zaten müzelik olmuştu.quote:
Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond
ateca için aradılar yarından sonra zam gelecek dediler yüzde 7 gibi zaten bu fiyatla satılamıyor neyin zammı
Bu fiyatlarla tarihi eser olarak bayiide saklayabilirler..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
arkadaşlar bugün aracımı sattım bayramdan önce acil olarak araba almam gerekiyor, tiggo 7'de karar kıldık. çift renk için 1640 fiyat aldım en düşük.
yakın zamanda tiggo 7 için uygun fiyat veren bayi duydunuz mu acil almam lazım, dolarda da terse düştük şansa
-
150 HP style gelmiyor dedi Avek bayi, illa 150 istenirse r line olabilir bütçe varsa veya cupra leon vz line alınır.
Veya benim gibi yapabilirsiniz, Ben 116 style aldım.
Chery yatırımı bir hafta içinde açıklanacak, vergi indirimi ile üzebilir.
2024 1.0 Turbo 100HP Bayon Jump Beyaz 1170 ₺ alındı.
-
Cok bos diyerek de direkt öldürüyorsunuz hocam. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 20 Mart 2025; 17:39:51 >
Rakam belirtilmişmi?
Bu bilgi kesin mi?
Bayramdan önce müjde olarak duyurulması planlanıyormuş kaynağından bilgi. Bugün arkadaşımın yer aldığı ortamda Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya COŞTU günler içinde açıklayacağız şeklinde ifade de bulunmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 20 Mart 2025; 17:57:5 >
Bugün ben teslim almaya gittim 230e. Satış temsilcisi, sanslisiniz, bundan sonra 2600 kusurden işlem yapacağız dedi. Şu anki kura göre böyle yorum yapıyorlar muhtemelen ama değişebilir tabii ki.
BYD bu hafta Çin’de 1.100 beygir gücündeki 82.5 kW HAN L ve 100 kW TANG L’yi 37.000-40.000-$ fiyatla satışa sundu.
Porsche Taycan ve Macan için çok yıkıcı bir durum.
Türkiye’de şu anda L olmayan HAN 3.250 gibi, TANG 3:500 gibi fiyata satılıyor…
Alj bir şekilde 1.100 beygirlik HAN L’yi Türkiye’de satışa sunarsa ilk müşterisi ben olacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Project Cupertinoarkadaşlar bugün aracımı sattım bayramdan önce acil olarak araba almam gerekiyor, tiggo 7'de karar kıldık. çift renk için 1640 fiyat aldım en düşük.
yakın zamanda tiggo 7 için uygun fiyat veren bayi duydunuz mu acil almam lazım, dolarda da terse düştük şansa
Yatırıma karşılık teşvik verildiğinde üzülürsünüz
-
Phevler tahminen ne zaman satışa sunulur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X