Bende almayı düşünüyordum işlerden fırsat bulup gidemedim bir türlü güle güle kullanın kazasız belasız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bende almayı düşünüyordum işlerden fırsat bulup gidemedim bir türlü güle güle kullanın kazasız belasız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 20 Mart 2025; 18:59:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsimsizTurk -- 20 Mart 2025; 19:43:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hayırlı olsun ama bu strateji maalesef modeli öldürür. 2 yıl sonra 30 tane satılık ilanı olan bir segment haline gelir. şu an kimse bu araca 2600-2700’leri vermez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İsterse bu araba 1000 HP olsun bu tiple yine 2140 etmez bırak 2600 ü. St yem atmış yine. 2.el canavar gibi arabalar var bu paralara. 1 m a araba, üzerine de ekler konut alırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 20 Mart 2025; 20:15:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
lafım size değil ihtiyaç var almışsınız hocam. Sadece insanları korku ile terbiye etmeye çalışıyor bazı aklı evvel stler. 2600 e nal toplarsınız deyip payını vermeniz lazımdı. Hayırlı olsun aracınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 20 Mart 2025; 20:32:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |