Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17471. sayfa)

5 sn
349.485
Cevap
5.983
Favori
60.615.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1204 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Bende almayı düşünüyordum işlerden fırsat bulup gidemedim bir türlü güle güle kullanın kazasız belasız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ivback0 İ kullanıcısına yanıt
    Executive plus için mi bu fiyatlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi bayiler düşünsün tl tekrar değerli hafta içi %47-48 banka oranlarını göreceğiz bakalım

• Bayon 1.0 otomatik style1330tl nakit İzmir yükseliş.

Fakat yarından sonra zam dendi. Yeni sipariş kapanmış bayiye yarın araçlar inecek dört tane vardı ikisi satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 20 Mart 2025; 18:59:9 >
  • mhmthntr kullanıcısına yanıt
    Hocam civic bu paralari etmez isterse plus+plus olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 26_____ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Efsane civic ne hallere düştü. Üzücü.

• Qashqai Platinium olan versiyonu almayı düşünüyorum.
    Ankara bayisi biraz yüksek fiyat çekti (2280)

Bu araç için fiyat teklifi alan oldu mu başka bayilerden?

Veya Nissan konusunda avantajlı fiyat veren hangi bayiler vardır?

YT’de Osman İpek adlı kullanıcı 6 gün önce yüklediği videoda 2125 fiyat almış Kocaeli bayisinden.

• Ankara ABC Peugeot 408
    https://x.com/denetlecomtr/status/1902657461955207639?t=0heRfCz5DXubRYsC2PBM-Q&s=09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsimsizTurk -- 20 Mart 2025; 19:43:3 >
  • Allure 2008 fiyat alan var mıdır

• sepulturgay kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Nissan kullandım satın aldığım dönemde en avantajlı rakamları Bostancıoğlu Maltepe den almıştım. Aracı da ordan satın aldım.

• mhmthntr kullanıcısına yanıt
    Elegance

• ishilra İ kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun ama bu strateji maalesef modeli öldürür. 2 yıl sonra 30 tane satılık ilanı olan bir segment haline gelir. şu an kimse bu araca 2600-2700’leri vermez.

• Hsnyksr H kullanıcısına yanıt
    Ben de görmeden aldım, ihtiyaç vardı , f/p olunca aldım direk.

• Mr.Muhendis M kullanıcısına yanıt

İsterse bu araba 1000 HP olsun bu tiple yine 2140 etmez bırak 2600 ü. St yem atmış yine. 2.el canavar gibi arabalar var bu paralara. 1 m a araba, üzerine de ekler konut alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 20 Mart 2025; 20:15:53 >
  • Mr.Muhendis M kullanıcısına yanıt
    Öyle bir stratejileri olduğunu düşünmüyorum ben. Hayatı bu tarz araçlara insanların tercih edeceği bir model. Şehir içi için gayet geniş iç hacimli, kullanışlı bir araba. İlk izlenimim olumlu ama segment olarak dediğiniz gibi olabilir.

• Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    Yem olayı falan yok. ilk konustugumda çok getirilmeyen, sergilenmeyen bir model diye sundular zaten. Dış görünüşüne önem vermeyen, şehiriçi için 80 km elektrik sunan, konforlu bir araç. Bunu tercih eden kitleye hitap ediyor. X1 Le aynı fiyat olsa tabii ki X1 tercih ederdim ama arada uçurum var.

• ishilra İ kullanıcısına yanıt

lafım size değil ihtiyaç var almışsınız hocam. Sadece insanları korku ile terbiye etmeye çalışıyor bazı aklı evvel stler. 2600 e nal toplarsınız deyip payını vermeniz lazımdı. Hayırlı olsun aracınız.

• sepulturgay kullanıcısına yanıt
    Görkem
    Mar
    Kuzey
    Tepretoğulları

• aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Üzülmez. Bkz teşvik sonrası Byd fiyatları :)
    Tesvik firmaya veriliyor vatandaşa değil.. Bunu unutmayın. Hiç bir yabancı firma, içinde bulubdugumuz şu kaotik ortamda, yapacağı yatırımı çok hızlı bir şekilde mumkunse cepten para koymadan olmayacaksa, çivi çakmaz..
    Byd den hala sea yok fiilen.. 2026 o fabrikadan araba çıkması pek mümkün görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 20 Mart 2025; 20:32:33 >
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, savunmaya gecmedim zaten :) İlk telefonda konustugumda beni terslediler neredeyse, bu model yilda 20 tane geliyor zaten diye. Sonra ix1 önerdiler. Gelirse haber verirsiniz dedim. 2 hafta sonra geldi dediler ve aldım. Dediğim gibi bana sorarsanız, ihtiyacınıza uygunsa çok güzel bir araç bu fiyata. Olay zaten düşük ÖTV ile alabilmek. Araç almada keyif kalmadı ki bu ekonomi ve vergi sisteminde.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.