Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17469. sayfa)

18 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 56 Misafir (20 Mobil) - 46 Masaüstü28 Mobil3 iOS
5 sn
349.478
Cevap
5.982
Favori
60.611.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1204 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Orijinalden alıntı: Stones

Stok - Fiyat paylaşımları dışındaki sohbetler;

https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-fiyat-performans-oneri-sohbet-konusu--160963938

Bölümünde olacaktır. Bilgilerinize arz olunur. Konu dışı mesajlar silinmiştir.

Başkan inat etme ya burayı kapat yada orayı beraber yürümez bak ben diim..

yada nadasa bırakınca burası zaten bitecek zamanla umarım herkes diğer tarafa kayar konu kapanmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luuca -- 20 Mart 2025; 11:18:52 >
  • Luuca L kullanıcısına yanıt

Ben diğer başlığın açılma amacını anlamadım. Net olmak gerekmez mi

Sanırım orada fiyat dışı muhabbet yorum felan olacak bu konuda fiyat olacak. ama diğer konunun başlığının en başında FİYAT yazıyor.

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

burda sadece fıyat , orası karma dıye dusunmuslar ama zamanla buradan oraya kayacak ınsanlar burası kapanacak sanırım plan bu..

Kım sadece fıyat yazar gıder kı olmayacagı cok açık

• Luuca L kullanıcısına yanıt

Diğer taraf daha mantıklı. Buranın kapanması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

Sadece Kona olarak aratınca "konu" olarak düzeltiyor aramayı ve bununla ilgili sonuçlar da geliyor. Sadece "kona" yı arat yok.

• RedSovietX kullanıcısına yanıt
    Çorlu VW bayisini aradım bahsettiğiniz fiyatlar 2024 model için geçerli imiş 2025'ler daha Türkiye'ye gelmemiş!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Vw bu kafayla daha çok küçülür...
    Hala 20 yıl önceki tasarım dili.ortaya tablet yapıştır alsana 2026 model..

Üstüne çıkıp çin lilerle rekabet etmemiz lazım diye açıklama yap.. Bu tasarım kafasıyla imkansız.. Almanlarin bu dar vizyonu beni benden alıyor. Biz yaptık en iyisi bu kafasından çıkamıyorlar...
    Yahu BMW bile uyandı Vw hala uyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 20 Mart 2025; 12:9:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bps B kullanıcısına yanıt

Bencede

• bps B kullanıcısına yanıt

kaç senelik konu..binlerce mesaj...fiyat alan arkadaş zaten yazıyor..sohbet..muhabbet olmazsa gitmez zaten

• 7NationArmy kullanıcısına yanıt

2025'ler gelecek mi peki? Ben şüpheliyim. Ek vergi nedeniyle polo da karlılık oranları çok düştü.

Bu modele eskisi kadar ilgi yok. 2024 leri bitirmek için çok uğraşıyorlar. B segmentinde rekabet çok yoğun. Rakipleri güçlü ve araçları nispeten daha dolu. polo ise çok boş kendini yenileyemedi bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 20 Mart 2025; 13:24:37 >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt
    Yeni gsr2 polo life’in nesi boş anlamadim. 😀

Mekanik el freni mi yalnizca?

• Oldboy86 O kullanıcısına yanıt

Anahtarsız giriş-çalıştırma opsiyonu olmalıydı, gsr2 öncesi o güzelim hayalet ekran gitti şimdiki ekran çok kötü ve basit duruyor (sırf bu nedenle almadım)

multimedyasında kamerası varmı bilmiyorum. (Çin malı aracımda bile gayet etkili çalışan 360 kamera var mesela).

VW grubu haricinde mekanik el freni kalmadı ( cidden çok kötü duruyor)

• 2024 model civic kampanyalı fiyat 1.775.000 TL (Makyajsız)- %3 faiz oranı 350 K kredi
    2024 model civic 1.995.000 TL (Makyajlı) 300 K kredi %0 faiz

Ayışığı Honda

• Cupra phev fiyatı belli oldu mu? bayiden sonra var mı?

• Cabali C kullanıcısına yanıt
    Hyundai kona yazmak lazım arama kısmına ama çok fazla fiyat paylaşımı yok. Olanda elektrikli versiyon için.

• auto_man A kullanıcısına yanıt

Doğrudur fakat paylaşım yaparken standart yok; markayı çoğu kişi yazmıyor sadece model ismi oluyor hatta millet qashqai'ye qq yazıyor falan. O yüzden arama kısmına ufak bir güncelleme çok faydalı olur.

• vertas V kullanıcısına yanıt

Kesin fatura kesilmeden hiçbir şey sabitlenmiyor hocam. Zammı belki bayi ile aranızda konuşabilirsiniz ki onun da garantisi yok, ama ötv her türlü etkiler.

• hyundai i20 style için dün aldığım fiyat 1210 beyaz renk aynı bayi bugün 1280 diyor. Allah gözünüzü doyursun.

• 150hp Style paket Golf fiyati alan oldu mu hic?..

• murty_ kullanıcısına yanıt
    1250 dedi bize de bu gün fabrika satışı kapattı diyor birşey söylemiyor hala haber bekliyormuş

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.