Togg uygulaması Trumore da hazır teslim araçlar var 6 tane kadar , Kısa menzil ve Uzun Menzil V1 ler , fiyatlar kısa için 1.470 ile uzun için 1.750 gibi , sabit fiyat hemen teslim ,cam tavanlı ,19" alaşım jantlı opsiyonlu olanlarda var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 19 Mart 2025; 23:38:50 > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17467. sayfa)

-
-
Arkadaşlar hiç taigo fiyatı alan oldumu bayilerden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle birşey olmaz. Araç bayiye fatura edilmiştir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu içi arama yapınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Chery bayileri kur artisinda nasil hareket ediyor deneyimleyen var mi
Doğru hatırlıyorsunuz ben 1680 fiyat almıştım Ford Kar şubesinden beyaz renk titanyum stil paket için bugün aradığımda 2024 model için 1.7M 2025 model için 1.8M
Advance 2200 yuh amma fark var
Focus a o para cok hocam 1600 ler iyiydi 1700 bile cok
Belli olmaz. Liste fiyatı öyle ama belki indirim yapıp %30’dan verecekler.
Donanım açısından ev3 prestige paket ile byd atto 3 arasında pek fark yok gibi ama?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2025 Macan 4 volkanik gri kırmızı deri koltuk 6900. Araçta herşey opsiyon 360 kamera yok ama soğutmalı koltuk var mesela. Kalite geriye gitmiş sunroof açma tuşları rezalet, arka yaşam alanı evoque kadar nerdeyse..
Taycan 4s gelmeyecekmiş artık 4 gelecekmiş 408 beygir olan.. 9 milyon bandından başlar dedi.
Ben de siparis verdim. Nisan sonu dendi. Ben de renk konusunda kararsiz kaldim. İndigo sunset/taba siparis verdim. Slate ile arasinda fark nasil sizce biliyor musunuz?
1 ay önce tiggo 7 PM intelligent aldım çok memnunum tavsiye ederim bütün bayileri gezdim bu paraya daha iyisini bulamadım. hangi illerde bakıyorsunuz bilmiyorum ama daha uyguna bulabilirsiniz. facebook Chery Tiggo 7 pro max sayfasında satış temsilcileri durmadan son fırsat kampanya diye araç paylaşımı yapıyor oraya bakmanızı öneririm.
Kia ev3
quote:
Orijinalden alıntı: bpsBelli olmaz. Liste fiyatı öyle ama belki indirim yapıp %30’dan verecekler.
Formentor'un plugin olmayan 150 beygirlik mhev versiyonu zaten %30 dilim fiyatıyla aynı olan 2150 TL civarına satılıyor. Plugin olarak %30'a girme ihtimali olan model bu yukarıdakilerden hangisi 204 beygir olan mı yoksa 272 hp olan mı? 204 hp ise mevcut modelle aradaki fark sadece 50 beygir. 150-200 arası öyle dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum. 4x4'de değilmiş zaten, düz önden çeker.
Şimdi euro fırladı artık bu durumda 272 beygirlik modelin dilime girmesi pek mümkün gözükmüyor.
-
1 tık koyu renk. Ben sadece yolda geçerken gördüm ama onu da beğendim. Videolardan yada 2. el satışlara bakın görselleri vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 20 Mart 2025; 0:22:30 > -
204 lükte 150 beygir, 272 likte 177 lik içten yanmalı ünite mevcut. 204 lüğün amacı sadece tüketimi bir tık aşağı çekmek, bagajı işgal etmesi de ayrı bir problem ayrıca. Düz 150 lik fiyat farkı da olursa daha mantıklı bence Formentor için.
-
O fiyatlar kalmadı. 2400k oldu
Style 1670 life 1450
DSG tipleri farklı olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X