Aynen dediğiniz gibi. B hatchback araçlar asla fiyatının arabası değiller. 10 gün önce Otomatik b hatchback almak için çıktığım yolda (perde hava yastıkları olmayan clio alpine 200 bin 6 ay 0 faizli 1320, i20 style peşin 1215, corsa gs 1350, fabia 1400) bu araçlar için bu fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüp bir hafta önce toplam 1590 a 250 12 ay 0 faizli çok daha kaliteli ve donanımlı c hatchback astra gs aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17465. sayfa)

-
-
Tekstilkent Aveke yaklaşık 2 hafta önce kapora vermiştim 1767den 1820ye çıktı normalde taslak fatura falan belli cumaya kadar kesinleşeceği söylendi bugün aniden arayıp araç bayiye gelmedi sizi biraz daha bekleticez dediler zam yapıp yapmamak için beklettiklerini düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
B sınıfı ve iccu sorunu olan bu araca bu paraları vermişim bi vekalet ücretine bin küsür lira versem kaç yazar deseydiniz hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 19 Mart 2025; 18:58:59 >
Ben de bugün Troc için kapora verdim. Fatura kestiler. Zam etkilemeyeceğini söylediler. 25’inde ödemenin tamamını yapacağım. İnşallah dediği gibi zamlanmaz.
Araç nedir hocam
Golf life yunus grisi
hocam burda vekalet zorunlumu onu öğrenmek istemiştim. Bu fiyata bu dolulukta, arka kapılar yumuşak plastik ve bu hacımde başka bir araç varsa önerin onu alalım hocam 320 lt bagajlı formentor 3milyon :)
-
Astra gs i hangi bayiden aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün borusandan 230 için 2140 sabit fiyat bilgisi aldım,
2024 1.5 ibiza fr mevcut bu aracımı satıp suv araca geçmek istiyorum ama bmw de aklımı karıştırıyor,
2.2 m civarına elektrikli olmayan araç önerisi olan var mı
Astra ve Grandland yakin zamanda fiyat alan oldu mu?
Bunun liste fiyatı çok daha yüksek değil mi ? Bu fiyatlara veriyorlar mı?
Vekalet zorunlu değil, geçici ruhsat verirler notere gidip kendiniz alırsınız. Noter ücretini öderler büyük ihtimalle
neden hocam
-
Hocam rica etsem tam olarak hangi BMW 230 2140 link verebilirmisiniz özelliklerine bakmak istiyorum
Kapora verilen aracın faturasını kestirebilirler mi yoksa tutarın tamamı ödenince mi fatura kesecekler ?
408 için kapora verdim hatta krediyi de hallettik ancak henüz fatura kesilmedi.
https://www.bmw.com.tr/tr/all-models/2-series/activetourer/2021/bmw-2-serisi-active-tourer-one-cikan-ozellikler.html#one-cikan-ozellikler-teknolojiler
Liste fiyatından indirim yapıyorlar sanırım, borusanda fiyat ortak olması lazım size yakın bir şubeyş arayıp öğrenebilirsiniz
Troc life gayet dolu ve kaliteli bi araç. Zaten çok az yerde kalmış. 2 ayda 1610 dan 1750 ye çıktı. Yok almam araba değil yok bu fiyatlar verilmez diye diye insanları burada yanlış yönlendirildiler. Sonuç 150-200 k zam ve kur garkıda tam binmemiş haliyle.
Var tesla
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU. | DonanımHaber Forum
Daha iyi kategorize edilmiş ve daha az karışık bir akış olsun, konudan sapan yazışmaların sürekli uzayıp gitmesine karşı duyulan rahatsızlık ve yoğun şikayetler karşısında kullanıcı memnuniyeti artsın diye @Stones yetkili görevdaşımın fikir ve öncülüğünde böyle bir başlık meydana getirdik arkadaşlar. Özellikle konuşmak istediğiniz konuya dair - sıfır araç stok bilgisi ya da teklifi mi yoksa model performansı veya önerisi mi hangisini isterseniz - ana başlık tercihinde bulunabilirsiniz. Yetkili arkadaşa da fikri, girişimi ve emeği için tekrardan teşekkür ederim.
-
hocam kapora verince fatura kesilebiliyor mu? yani tamamını ödemeden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X