Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17463. sayfa)

5 sn
349.372
Cevap
5.979
Favori
60.584.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1204 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Insallah teslim ederler, bu konuda Dogus oto bir numara, hic sorun yapmiyorlar, en sorunlu olan ise Borusan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan85 -- 19 Mart 2025; 15:39:15 >
  • kaan85 K kullanıcısına yanıt
    Fırsatçılarda para bitti . 1-2 sene önce fırsat umuduyla alınan 0 araçlar en az %30 değer kaybetti . Euro olarak . 1 sene daha devam edelim yeterki . Akşam a kurlar aynı yerine gelecektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atakane kullanıcısına yanıt

benim aracım bayideydi hatta gidip gördüm garajda şansa yaşıyoruz .

• north face34 N kullanıcısına yanıt

ne mutlu sıze hocam . direkten donmussunuz. ben baska sehırdeyım alacagım arac baska sehırde. st den haber beklıcem mecbur.

• fukiii-41 kullanıcısına yanıt

hocam hangi araç değer kaybetmiş. bende 1 sene önce araç aldım araç alan firmaya vermeme rağmen zarar etmedim. siz zarar etmemizi mi istiyorsunuz topluca ? sıfır araç alan herkesin aldığı fiyat elinde mi kalsın istiyorsunuz onu anlamadım

• atakane kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim . darısı başınıza . bakalım çok beğenerek aldım en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle.bu arada gerçekten az önce bayiler satışı durdurmuş.en azından bugun için

1 sene önce aldığınız aracı bugün tl bazında daha fazlaya satınca kar mı etmiş oluyorsunuz?

sizin yeni alacağınız araç da aynı oranda zamlanmıyor mu?

• Aracı dün teslim aldım. Haziranda alacaktım. Fırsat fiyatı diye geçen hafta ödedim. İyi yırttık valla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt

araç normalde şu son 3 senelik olaylar olmasa her zaman zarar yazar az çok böyledir.eskiden bayiden araba çıkarttığında hemen eksiye düşerdi değeri. ben geçen sene aldığım kur ile şu zamanki sattığım kur arasındaki fark bakarak söyledim. altın anlamında yada enflasyon bazında zararda olmayan yoktur zaten.

• @Stones buraya fiyat harici yazmak sadece bize mi yasak?

Hayırlı olsun Fiyat neydi hocam teslimat ne zaman

• jetgil kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun. Daha iyileri sizin olsun inş ya bu Cumartesi yada pazartesi diye söylediler . 1810 a aldım hocam

Hocam bu söylediğine kendin inanıyormusun.Araç C suvlarda segmentinin en büyük ve en geniş arabası. Yüzü en yeni olanlardan birisi.1700 lü rakamlara geçen ay sonu ve bu ay başı kapışıldı bitti. Şuan 1800 lü rakam duyan alıyor. Kamiqe 1650 , t-roca 1850 istenen piyasada grandlandın düşmesini beklemek hayal olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yav he he

• şu siyaset yapanların mesajlarını silersen admin güzel olur. anlamadığım o hassasiyette olan adamın buraya mesaj atması ne alaka. siyaset ülke konusu ayrı oraya yazalım konu kirletmeden. herkesin iyi kötü tepkisi var anlıyoruz ınsanları ama buraya bilgi almak araç alma arifesinde olan arklar var. tabi ki kafaları karışık ne yapalım diye soruyorlar, bide üzerine edebiyat yapan adamları görünce öldük bittik diye yazılanları görünce tedirgin olmaları normal.

• bu ay fırsat araçları nelerdir sizce diye soracaktım da euro doları görünce fırsat mı kaldı neyse du bakalım ne olacak  

Ne kadara aldınız hocam

• Geçen hafta kapora verdiğim Ankara doğuş golf life için 1750 den bugün ödeme yaptım ve fatura kesildi. Cumartesine kadar teslim ederiz dediler. Endişelenmiştim ama bir sorun çıkartmadılar çok şükür

• Lynefaynel L kullanıcısına yanıt
    1810 a aldım hocam

• eagle_gwaihir kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.