Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17462. sayfa)

5 sn
349.372
Cevap
5.979
Favori
60.584.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1204 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Konunun adı sıfır araç fiyatları, ama her gün farklı bir konu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi gerçekten sıfır araç fiyatları paylaşıyorduk nerelere geldi . Umarım admin gereğini yapar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sakin olun panikle alım satım kararı vermeyin bulunduğunuz pozisyonu koruyun. Mb müdahale eder bu durumu gerekirse bi 500 baz puan faiz artışı gelir susturur herkesi çil yavrusu gibi dağilirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 230e alanlar bu kur hareketinden etkilendi mi

• ya arkadas hükümet istese doları 30 tl dahi yapar oluşan sartlar da müdahele sansı cok .... eski zamanlar yok artık dövizde duranlar full zarar etti son 1.5 yılda

• izmir Arkas opel astra GS - 1790 - Sarı- 150 kredi. hemen teslim .

• landscapee kullanıcısına yanıt

500 baz puan; herşeyi başa sarar- kuru dengelersin; bu defa sanayi-reel sektör patlar-iflasa sürüklenir.

• sorun içeri de ki fırsatçılar ... bankalar .. marketler .. otomotiv.. insaaat vs ....

• ghouL92 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Neden sordunuz bilmiyorum ama kampanya reklamları vardı oradan görmüştüm.Kampanya olduğu için paylaşmak istedim.

• alsatcı işsizleri bitleri hemen kanlanmış döviz yükselecek de araç fiyatları artacak diye.

döviz artacağını düşünen gidip döviz alınr. vergi-sigorta-bakım maliyeti olmadığı gibi üstüne faiz de kazanır.

arabalarda hala daha en az %10 kur artışını kompanse edecek ilave kar marjı mevcut. ayrıca matrahların yükselip alt vergi vergi dilimlerine girecek otomobillerin piyasaya çıkması da kur arttıkça daha yakın ihtimal haline geliyor.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

bu millette de son 5 senede olan ahlak erozyonun yansımaları hepsi.

tek dertleri tuttuğunu öpmek; sabahtan beri konut için 3 emlakçıyı aradım; düne kadar yakamdan düşmeyen emlakçılar bunlar; zahmet edip geri dönmüyorlar.

muhtemelen mal sahipleri yan çiziyor.

• ya bugun 2 mn üstnde araca para vermek isteyen oyle kolay para veremez anca dillendirir .. şu kaotik ortamda cogu altınlarını bozdurmaya kıyamaz :))

• mrkriyos M kullanıcısına yanıt

Pazarlık ayrı bir konu onu belirtmiştim

Her bayi ve otomobil satıcı ile pazarlık farklıdır.

AUDI ve üst segment otomobil markalarının alıcı kitlesi bellidir.Onlar beğenirse alır pazarlık bile yapmaz.

• cambodia C kullanıcısına yanıt

Belli değil henüz. Etkilenmemeyi ümit ediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzyildiz kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun,

Gecen haftanin dolar kurundan dolar almis oldunuz, sizin basiniza gelen Naci Agbal kovuldugunda benim basima gelmisti, cok kar etmistim.

Bu ülkede para tutulmaz, faiz falan hepsi hikaye.

Ayirca elektrikli alsam Kia alirdim, cok begeniyorum.

• bugun sabah noter de kendi aracımı sattım .sonra kapora verdiğim bayiye parayı gönderdim. sabah erkenden halletmiştim tüm bunları 10 olmadan bitmişti.tescil alındı çok şükür ya şans ya erken davrandığım için.

araç granland editon +konfor paket 2025

• north face34 N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun . 1-2 ay sonra o aracın fiyatının daha da düşeceğini düşünüyorum kurdan bağımsız .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • valla bilemiyorum. güzel düşünceniz için ayrıca teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inş . 1810 a aldık burda yazılı kalsın 2 ay sonra tekrar bakarız .

• kaan85 K kullanıcısına yanıt

hocam bende gecen hafta kapora attım proforma fatura kesıldı. persembe gunu aracın gumrukten cıktıgı soylendı. oglen aradım satıs temsılcısını benım aracın faturasını kesıp kesmedıgını bılmedıgıni, korumaya alıp alınmayacagını da bılmedıgını de soyledı. kısacası belirsizlik bir hafta surer dedı.

• fukiii-41 kullanıcısına yanıt

Reis ne yaptin!!

Bundan sonra bu ülkede tezek fiyati bile düsmez, kur düsse bile firsatcilar fiyatlari düsürmez.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.