Hocam bu söylediğine kendin inanıyormusun.Araç C suvlarda segmentinin en büyük ve en geniş arabası. Yüzü en yeni olanlardan birisi.1700 lü rakamlara geçen ay sonu ve bu ay başı kapışıldı bitti. Şuan 1800 lü rakam duyan alıyor. Kamiqe 1650 , t-roca 1850 istenen piyasada grandlandın düşmesini beklemek hayal olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17464. sayfa)

-
-
Yav he he
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu siyaset yapanların mesajlarını silersen admin güzel olur. anlamadığım o hassasiyette olan adamın buraya mesaj atması ne alaka. siyaset ülke konusu ayrı oraya yazalım konu kirletmeden. herkesin iyi kötü tepkisi var anlıyoruz ınsanları ama buraya bilgi almak araç alma arifesinde olan arklar var. tabi ki kafaları karışık ne yapalım diye soruyorlar, bide üzerine edebiyat yapan adamları görünce öldük bittik diye yazılanları görünce tedirgin olmaları normal.
-
bu ay fırsat araçları nelerdir sizce diye soracaktım da euro doları görünce fırsat mı kaldı neyse du bakalım ne olacak
-
Ne kadara aldınız hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta kapora verdiğim Ankara doğuş golf life için 1750 den bugün ödeme yaptım ve fatura kesildi. Cumartesine kadar teslim ederiz dediler. Endişelenmiştim ama bir sorun çıkartmadılar çok şükür
yönetim bir şey diyor, halk umursamadan kendi bildiğin uygulamaya devam ediyor.
herkesi banlayamacaklarından rica ediyorlar en fazla.
aa bunu neden ülkeye uygulayamıyoruz acaba??
-
1810 a aldım hocam
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun hocam kredi yok sanırım ?
350 bin 1.89 dan kredi kullandım hocam
güzel araba, güzel fiyat, hayırlı olsun.
hak ettiği fiyata satılan arabayı daha da düşer diye almaz, kazık satılan arabanın önünde sıra olur bizim milletimiz.
-
2024 chery tiggo 7 intellegent çift renk 1650
300 bin 377 geri ödemeli kredi var
fiyat nasıl sizce ? aynı paraya t-roc, kamiq almak içimizden gelmiyor.
-
Hata yapıyorsunuz bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
T roc neysede kamiqe o para verilirse yazık olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kur hareketi kalıcı 40 tl üzerine atarsa etkilenirler tabii
Aaa ben. 1720’ye almadım şimdi dövünüyorum.
Akşam gelecek yarın Allah kerim
Arkadaşlar selam bugun ev3 için kaparo gönderdim yarın bakiyeyi kapatacağım fakat satış danısmanı benden herhangi bir vekalet istemedi gereksiz masraf yapmayın vekaletsiz halledeceğim dedi. Kia yetkili satıcısı sorun olurmu?
Ev3 GT Line 1894 e anlastık frost blue.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crastag -- 19 Mart 2025; 18:32:4 > -
1600 civarını zorlamaya çalışın gerçi kur aynı değil ama düşebiliyorlar. Olmadı ciddi düşündüğünüzü belli edip numaranızı verip çıkın 1 2 güne arıyolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X