Geçtiğimiz hafta sonuna doğru Cupra Terramar'da ciddi indirim yapmış. VZ-Line için 2.9 civarı lansman fiyatı vardı şimdi sadece jant küçülmüş ancak, Doğuş Oto'lar 2.620 civarına diğer bayiler 50-60K yukarısına veriyor. Matrix Led farlı, DCC pro süspansiyonlu, otonomlu bir araç için bence çok iyi fiyat. Tiguan'an az biraz küçük olmasına rağmen iyi bir rakip olabilir. |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17574. sayfa)

-
-
Otonom sürüş paketi ne oluyor? Fiyat çok iyi bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
B sınıfı için bence köpüklü fiyatlar aracın satılması gereken rakam 1300 civarı bence 1.2 puretech motorun 80-90 bin kmde bir kayış değiştirmeyi kabul ediyorsanız c4x yaklaşık fiyatlara kalite olarak çok daha üstün bir araç özellikle ses yalıtımı mükemmel düzeyde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toyotadan şaşma hocam
Hocam yönetim ne yapsın
bayi fiyst konuşun dediler kimse istemedi isyan etti
e şimdi gör ki biri fiyat yazacak da biz de denk gelip okuyacağız
neymiş filtreleme arama yeri varmış
ya var da iyice sohbet formuna dönüşte
artık herkes arabalarını yarıştırır durur
işin yoksa milletin arabasının özellik donanımını dinle dur
C4x için sıfır faizli1.500’e fiyat veren bayi var mı?
i20'nin style paket liste fiyatı 1347 görünüyo, yani 1265'e inince 80 küsur bin indirim, makul bi indirim. çoğu marka liste fiyatına göre böyle veriyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Nisan 2025; 5:7:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla, yeni Model Y'ye yazılımla Türkiye'ye özel motor seçeneği ekledi!
Türkiye'de %10 ÖTV ile araç satabilmek için motor gücünü 160 kW ile sınırlandıran Tesla, son yazılım güncellemesiyle Model Y Juniper için de aynı opsiyonu ekledi.
Geçtiğimiz günlerde yayımlanan 2025.8.6 yazılım güncellemesi, yeni Model Y'nin 160 kW motor gücüyle satışını mümkün kılıyor. X'te 'greentheonly' adlı geliştiricinin ortaya çıkardığı bu detay, Türkiye'ye özel Model Y'nin çok yakında siparişe açılacağını gösteriyor.
-
Uğraştıkları işlere bak. Böyle vergi sistemi mi olur be kardeşim? Yok motor hacmi yok kw yok matrah!!! Akıl sınırlarını zorlayan işler!
Yine bombayı patlatmışlar. İ20 fiyatına t cross alıyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaş aldı bundan; 5km git gel yapıyor iş yerine ve 12lt yaktığını söylüyor. 😁 Naptım ben diye hayıflanıyor. Ayrıca şu Kamiq 1.0 a 1.7 milyon veren arkadaş ile bayi çıkışı bir görüşmek isterdim; çay kahve ısmarlamak ve motivasyonu ne imiş onu öğrenmek… Bakış açısı ne idi? Gerçekten bazen lazım oluyor. Gerekli.
*Ankara kış şartlarında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 6 Nisan 2025; 9:1:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: civcivx
Bu mesaj silindi.çakma çinli bmw forum dışında jazz dahil yüzüne bakılmayan bir araba
-
Kimse konuşmuyor da bu elektrikliler 1.9 ton dan başlıyor 2.5 tona kadar gidiyor. Hakeza phew lerde öyle; normal benzinli modeli 1.3 ton ilen bunlar 1.7 tona çıkıyor. Peki alt takımlar ön arka vs gerçekten bu ağırlıkları kolayca kaldıracak şekilde üretiliyor mu? Togg lar sağa sola vs çekiyormuş mesala duydum.. Garantiden çıktılardan sonra bir arıza olsa ne kadara patlar? Bana göre bu ağırlıktaki araçlar arazi aracı sağlamlığında üretilmeli ki ben alayım.
Kamiq yerden yüksek Fabia Ibiza polo.
Ederi benim gözümde Max 1.2 falan .
2 milyon şaka olsa gerek . Bu kadar abartilan araç az gördüm.
Golften falan geniş diyenler vardı komik .
Malatya Nakit 1500 e veriyor hocam.
Sizi temin ederim troc ile kamiq arasında fark yok
(Kamiqe 1.300 den fazla da vermem tabi orası ayrı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblade06 -- 6 Nisan 2025; 10:0:10 >
Yaw bu kamiq size ne etti 😊
İyi de mesele sadece kamiq in 2 milyon olması değil ki
2 milyon tabiki bu araç için yüksek
Fakat bayon örn ne kadar ?
O da eğer 1.2 civarıysa eliniz de kamiq arona taigo varsa kaçtan fiyatlayacaksınız ?
En doğrusu 1.2 civarı kamiq arona vs 700-800 civarı bayon
Ona da ülkenin ekonomik koşulları müsaade etmiyor , bu da bambaşka bir konu
Manuel life paket mi otomatik life paket mi
Gerçekten kamiq golften uzak ara geniş ve ferah bir araba.. C sınıfı denilen citroen c5 ten diz ve baş mesafesi olarak çok daha geniş .. Qashqai den geniş .. T roc tan uzak ara geniş .. taigo t cross tan uzak ara geniş.. eski grandland den diz ve baş mesafesi olarak geniş .. peugeot 3008 den geniş.. Bir çok c sınıfı araç kadar aks mesafesi var .. hepsini kullandım .. Gidin binin ölçün sonra atıp tutabilirsiniz.. Ben iç mekan genişliği ve ferahlığından bahsediyorum.. Bagaj hacmi olarak çok kötü değil ama daha iyi olabilirdi.. iyi forumlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X