< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17575. sayfa)

-
-
Attıp tuttuğum yok. 2014 model golf 7 aracıma uzun yıllar bindikten sonra çok övülen kamiqi denemeye gittim test sürüşü yaptım.
İnanın daral geldi. büyük ihtimalle golfun eni daha uzun . veya tasarım vs ile iligli.
Satış görevlisi bile hocam golf sonrası bu çok ferah hissettirmez dedi.
-
Anlayamazsınız… motorun yağtığı dalga, köpürtmesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğru söylüyorsunuz hatta dışarıdan öyle gözükmese bile Mercedes travego’dan da geniş ve uzun. İnanmayan gidip baksın.
Otomatik dsg
Vw nin b suvlarından geniş ama stellantisin c suvlarından geniş değil.Grandlanddan ve 3008 den geniş diyorsunuz o zaman atecadan da geniş olması lazım.Çünkü eski grandland atecadan genişti.Kamiq suv diye tanıtılıyor ama oturum minderleri sedan gibi yere yakın oda geniş hissettiriyor.Suvun mantığı zaten yukarda oturma hissi vermesi.Suv hissiyatı kesinlikle veremiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 6 Nisan 2025; 11:7:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
El frenini manuel çekmenin verdiği hazzı da ekleyin bence. Artık bulmak kolay değil malum.
Amaç nedir anlamak zor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konuyla ilgili bir anim var, octavia kullanırken bir gün liseli çocuklar vay bmw ye bak demişti, gerçekten ızgara tasarımı benziyor, zaten skoda bmw ye benzediği için satıyor, skoda = bmw benzeten fazla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taigoda da var mı hocam kampanya yoksa sadece t cross mu sordunuz
Haklısınız, benziyor ama fotoğraftaki araç Bmw değil, ona dikkat çekmek istedim. Arkadaş Skoda fanı ya da maaşlı elemanı muhtemelen. 1.650 ye Kamiq bulunmaz fırsat olarak lanse ediliyor....
Suv mantığının yukarda oturma hissi ollduğunu düşünenlerdenim bende. Bu yüzden B suv ların hiçbirinin SıUV hissi vermediği fikrine katılıyorum.
2025 model Taigo ile Tcross’u deneyen var mı? İkisinden birini alacağız gibi duruyor. Taigo biraz daha cazip ama Tcross’un şu etaptaki fiyatı akıl karıştırıyor.
Bu ülkede yasamak extra zor ve komik ugrastigimiz seylere bak. İnsan ömrü kisacık bide bunlar yuzunden çile çekiyoruz.
Şubat ayında aynı arayıştaydım Tcross 2025 de elektikli gelecek benzinli motor tamamen kalkacak deniyordu. İkinci el kaygınız varsa bu konuyu bi araştırın derim.
Tayron fiyatlari ne durumda 2.el g20 mi 0 tayron mu sizce
Siz aldınız mı araç? Seçiminizi neyden yana kullandınız. %80 ötv el kol bağlıyor. Tek araç olacak o yüzden elektriklilere de güvenemiyoruz.
T-cross için aradım 1670 dedi sanırım talep yeterli geldi.
Bambaşka arabalar hiç kıyaslanacak gibi değil ki. Tayron veya kodiaq alırken 1.5 150hp ve önden çekişli olmasını gözardı etmeyin. Ben tiguanla bile çok dik yokuşlarda veya cakil yolda patinaja kalıyorum bu araçlar daha büyük sıkıntı. 4çeker olması gereken araçlar bunlar. SUV dan vazgeçebiliyor olsam g20 ya da c200 alırım 3milyona bence en iyi 2 seçenek bunlar.
Bambaska haklisiniz biliyorum. Gonlum g20 den yana ama 2 oglum var g20 arka koltuklar yeterli gelir mi ? Dar mi olur bilemedim. Mantik suv diyor. Bende f/p olarak hangisi mantikli gelirse secimimi o yönden yana kullanmayi düşünüyorum.
Hocam ben aracın içinin eskiliğinden kaynaklı olarak bu iki aracı almadım. Bu araçların iç donanımları maalesef zayıf tek artısı wolks olmasıydı. Uzun yıllar aracı satmayı düşünmediğim için donanımlı bir araç aradım sonuç olarak 2025 full opsiyonlu c4 hibrit aldım. Ekstra 100-120 bin gibi bi fiyat oynadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X