SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17573. sayfa)

-
-
Yönetim inatla banlamıyor enteresan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mart ayında kamiq 858, c4x 2850 adet satmış.
İnsanlar senin gibi düşünmüyor demek ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, bakacağım. Ben de ikinci el düşünüyorum.
C4x ucuz olduğu için satıyor hocam. Ama ucuz etin yahnisi yavan olur bunu unutmamak lazım .
Üstat Citroen babamın markası değil ama 2 senedir C5Aircross 1 senedir C3 kullanıyorum sorun sıkıntı yaşamadım. Servis ve özel servis dahil hiç sorun yok. Millet vw gruba ve Japonlara fazla para vermeye alışmış.
Uzun menzil C4 çıksa direk alacağım araç f/p açısından. Ama ne gerek var. Misal Dizel C5 Aircross almak yerine yokuş yukarı 5 yaşında civic alıp sollamada atmosferik motorun tadına varmak daha güzel. Güncel kartal kamiq alıp dev gibi demek ama bayonla yan yana gelince aynı ölçülerde olduğunu görüp şaşırmak paha biçilemez. C4X yerine corolla alıp cazır cazır en ufak yükseltiye sürtmek.
Amaç kötülemekse yukarıdaki gibi çok kolay. Peki ben Civic, kamiq, corolla kullanır mıyım. Tabii ki, neden olmasın? Yeterki uyguna alabileyim. C3 veya C5A f/p olduğu için alınmadı mı sanki? Önemli olan f/p olması.
Kesinlikle hemfikiriz. F/P bakarım ben. Bugün Citroen öneririm yarın X marka. Bu arada hiç Citroen aracım olmadı :))
C4/X konusunda paylaşılmış 1.490 C4x max+kamera ops. almışlar. (Martta almış, yeni yazmış da olabilir). Al sana fırsat aracı, B hb araç veriyorlar bu fiyatlara.
Sağlıcakla kalınız.
Detaylı bilgiler aşağıda
ford türkiye
- Ford Türkiyehttps://www.ford.com.tr/satis-kampanyalari/binek-araclarda-avantajli-kampanyalardan-yararlanin
-
Merhabalar yeni gördüm mesajınızı.
Ankara ümitköy de bulunan fiat bayisi sanırım adı Ankara oto fiat diye geçiyor.
O zamandan bu zamana sanırım araçlar zam yedi ama yinede sormak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 5 Nisan 2025; 23:42:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
- 2025 model T-cross life +otonom sürüş paketi - opak renk 1450 metalik renkte 1470 esenyurt doğuş
yeni kampanya 18 Nisan a kadarmış. stok birikmiş anlaşılan. fiyat iyi.
Aralık ta 2024 aynı araçları hemen hemen aynı fiyata alanlar oldu.
Fiyat çok iyi
Benim o. Bu hafta aldım
Hocam sadece ucuz olduğu için değil.Ucuz fiyata daha kaliteli araç olduğu için ve daha çok donanımsal özellik sunduğu için.C4 serisindeki süspansiyon konforunu kamiq dahil vag grubundaki hiçbir b-suvda bulamazsınız.İçi oldukça geniş ve bagajıda geniş.Donanımsal olarakta kamiq elite ve premium serisinden daha dolu.Daha ne olsun niye tercih edilmesin.
Bu şekilde detaylı bakmamıştım hocam , bilgiler için teşekkürler, bakış açısını bazen değiştirmek gerekli 👍
Fiyat çok iyi, mantıklı tercih bana göre de. Hayırlı olsun, sağlıkla huzurla kullanın inşallah.
-
Millet dist 300-500 arası kazandırmaya bayılıyor almanyada byd kazıklamaya çalıştı toplam 3bin zor sattı 3bin bizde maşallah ayda 3 bin gidiyor enayi mi bunlar indirecek fiyatını.
Cupra Formentor aklımdan çıkmıyor
2 gun konuya girmedim halen kamiq konusuluyor.
Buna canak tutan yonetime suc buluyorum artik.
Sadece c4 özelinde değil, diğer tüm markalarda donanımlı aracı ulaşabilir fiyata satan kazanır. Belirttiğiniz gibi ucuz etin yahnisi yavan olur gibi bir durumda yok, çoğu marka belirli bir kaliteyi yakaladı artık. Aynı segment arabaya kimse çok daha fazla paralar ödemek istemiyor.
Vag grubu yıllarca insanları boş arabalarla resmen kazıkladı. Artık millet uyanmaya başladı ve daha fazla özellik alacakları alternatiflere yöneliyor. Vag grubu çağa ayak uyduramadığı için global çapta artık gözden düşmeye başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X