O fiyatlara mg4 luxury var mı hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17572. sayfa)

-
-
Sıfır ayarında ortalama 1.3milyona ikinci el var? Bayiye gidip sıfır sormadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bagaj hacmi demişken, VW grubunda bagaj hacmine bakarken otomobilde stepne var mı yok mu onu da bilmek gerek. mesela Seat Leon'un 2014-2020 arası üretilen kasasında bagaj hacmi 380 litre diyo, Skoda Fabia'nın 2022'den bu yana üretilmekte olan kasasında da bagaj 380 litre diyo. fakat aslında Leon'un bagajı daha büyük. çünkü Leon'da stepne yok. Fabia'da bagajın altında stepne var. stepne'nin durduğu yuvarlak yatak kısmını da bagaj hacmine dahil ederek 380 rakamını elde etmişler. yani gerçekte Fabia bagajı 380 litre değil, biraz daha ufak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiye'de liste fiyatından ucuz araç satmak... vay be ne büyük lütuf :)
-
2 milyona B segment 1.0 motor standard marka otomobil.. Bu liste fiyatını yazanın amacı neydi acaba
Gerçekten kaçmaz fırsat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Nisan 2025; 21:30:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektrikliyi ikinci el almak mantıklı. 1.3'e sıfır gibi e2008 alırsınız Corsa yerine.
Trollüyor işte, başka bir amaç olamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
C4/X öneren bendim. Milleti enayi yerine koyan bu firmalardan kesinlikle uzak durmak, haddini bildirmek lazım ama, nerdee.
B-Suv 1.0 Kamiq+renk+cam tavan 2.130 k
1.0 80 hp Manuel Polo 1.5 k
Sonra bayide 300-400 bin indirim, yersen. Ama iyi de yediriyorlar, tebrik etmek lazım, bir de ölümüne savunanlar var onlar da bir madalyayı hak etmiyor değiller...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 5 Nisan 2025; 21:39:14 >
Kamiq alırlar ama 2 milyonluk lexus lbx eleştirilir :))))
Aşağıda benim vereceğim cevaba benzer cevaplar zaten verilmiş ama benim satın alma sürecim de bir tanıdık ya da hatırlı kişi, kendimi bayiye anlatma gibi bir durum olmadı. Bu forumda yazılanlarla haberim oldu ve teknik özelliklerine göre cezbedici fiyatından dolayı aracı görmek istedim. Ankara bayisine görmek için gittim anacak araç olmadığı için göremedim. Satış temsilcisi ile araç hakkında bir kaç soruluk bir konuşma yaptım. Bir hafta sonra bir araç olduğu, kaporayı aynı gün içinde yatırırsam alabileceğim söylendi ve ben de öyle yaptım. Yaklaşık 15 gün sonra da aracı teslim aldım. Araya da kimseyi sokmam da gerekmedi. Aracı görerek alsaydım daha iyi olurdu ama mümkün olmadı.
-
Hocam ben ilk çıktığında görüşmüştüm ama aracı görünce vazgeçtim bana renk seçenekleriyle sunmuşlardı hangisini istersiniz diye ben teşekkür edip ayrıldım bayiden üstelik bir araya birini koyma vs yoktu
Vatandaş sadece görevini yapıyor olsa gerek, takmamak lazım, araçtan keyif almanıza bakın bence 👍
Bugün bir bayiden i20 style paket metalik renk opsiyonlu 1,0 turbo otomatik için 1265 tl fiyat alındı, 250k için 1,99 faiz oranı, 12 ay vade ile finansman desteği sunuyorlar.
Hocam arona ile kamiq aynı segment evet ama net daha geniş kamiq , ya da bana öyle geldi.
Arona basık dar gibi geldi , kişiye göre değişebilir.
Aynı durumi karoq ve ateca için demem mesela, hatta tam tersine ateca daha ferah geldi bana.
(Liste fiyatı 2m gözükebilir aldanmamak lazım , ama az da olsa zam geldi bütün araçlara , bu ayrı konu)
Bu fiyatlardan sonra 18 martta kapora verip 20 martta da bakiyeyi kapatarak 2025 c4x full opsiyonlu aracı 1575 e (175 bin 0 faiz kampanyalı) satın aldım. (Öztek kartal) Bugün de aracı teslim aldım. Alırken mevcut fiyatı sorduğumda 1750 nakit fiyatına çıktığını söylediler. Neredeyse 20 günde 200 bine yakın zam inanılmaz gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 5 Nisan 2025; 22:2:4 > -
Kredi desteği varsa 2024 hocam. İkisi de aıfır araç aradaki fiyat farkına şahsen 2024 tercih ederim.
2023 model Ford Puma 1.400 TL Sıfır km. Baz paket. Geri görüş kamerası bile yok. Siyah renk. Rize Atılgan bayii.
Bizde de ikinci arac Picanto ve elektrikliler arasinda fiyat performans Byd Atto gibi duruyordu, fiyatta bir kampanya vs olur mu derken zam geldi. Secenekler arasinda karar vermek zor.
Bütçem 800 bin ikinci el araç ne önerirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X