Şimdi Ara

Sıfır Avensis Tamponuna Lokal Boya?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ocak ayı içerisinde 1.6 avensis satın aldık. Aracı galeriden alıp benzinciye gidince aracın ön tampon alt kısımlarında 2 yanlı küçük ezilme izi olduğunu gördüm. aracı geri götürdüğümde bana lokal boya önerisinde bulunuldu. bahsettiğim yer ön tamponun her iki yanda alt kısımlarında güneş düştü mü özellikle farkedilebilen yerler. sıfır araç olduğundan rahatsız olduk tabii. ancak servis de daha fazla sahip çıkmadı. 1000 km bakımda lokal boya yaptırmaya karar verdik ancak nasıl bi sonuç verir emin olamıyorum. farklı yorumlar okudum. ancak servisteki usta kendinden oldukça emindi ve aynen diğer taraflar gibi olur, bi sorun olmaz dedi. tamponu değiştirme durumunda kayda almak durumunda olduklarını belirttiler. tartışmak istemediğimiz ve araçtan soğumamak için de olayı çok büyütmedik ancak durum bu. sizce lokal boya göze batar mı, yeterli midir? toptan boyamak mı daha iyi olur yoksa tampon değişimi mi talep etmeli?

toyota türkiye olayına nataş konusunda yaşadığımız sorundan sonra hiç girmedik (nataş başlığında okuyabilirsiniz) araçtan da soğumamak için sadece sorunu halletmeye dönük çözüm önerileri veya tavsiyelerde bulunmanızı rica ediyorum. teşekkürler.

(bu arada aracın rengi granit gri ve evet; tahminimce araç tırda veya gemide taşınırken bu şekilde küçük bir darbeye maruz kalmış, yani toyotadan kaynaklanan bir sorun söz konusu ama oldukça küçük izler bunlar, yani aracı alırken farketmedik bile, benzincide önden bakınca farkettim. şimdi gözümden düşmüyor tabii, özellikle aracı yıkatıp güneşe çıkarınca)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mek00 -- 7 Şubat 2011; 12:19:31 >

• Muhtemelen gemiden-tırdan indirirken sürttürmüşlerdir.Çok fazla önemsenecek bir kusur değil bence. Lokal boya daha mantıklı.
  • Bir süre sonra gözün alışacak.. Hiç bir şey farketmiyeceksin...El sürme doya doya kullan..Zevkini çıkar..Araban çok güzel....Hayırlı olsun....
  • Hocam bende ocak ayında yaris aldım yakamoz grisi.Park halinde arka tamponun sol alt köşesine sürtmüşlerdi.bir karış kadar.Servis lokal boya uyguladı hiç fark edilmiyor.Tampon olması aracın değerinide kaybetmesini önlüyor.Bence bakıma gittiğinizde yapsınlar.Olur böyle şeyler aracınız hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel mokka tavan boyası atıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.