Şimdi Ara

Sıfır bilgi yüksek yüzsüzlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben7_x -- 13 Haziran 2016; 5:02:31 >

• En güzeli tesisatın kurulacağı konuta yakın yerel bir uyducu dükkanından hizmet almak.

Benim tavsiyem 120cm çanak +4lü herhangi bir marka lnb, uydu alıcı için HD ve biss özelliği olan her cihaz iş görür.

İnternetten ancak dsmart digiturk gibi paket alırsanız şartlara göre değişmek üzere gelip tesisatı yapabilirler, bunu Satıcıya sormalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben7_x

Selamlar Forumdaşlar,

Forumda bir çok öneri olduğunu biliyorum. Lakin oturup okudukça kafam karışıyor. Kısıtlı vaktimi de bu karışıklıkla harcayınca sürekli vakit kaybediyorum. O sebeble aşağıdaki sorularıma ilkokul 2'ye giden bebeye kesirleri anlatır gibi anlatırsanız çok müteşekkir olurum.

Uydu antenini komşularıyla ortak kullanan, Ananem ve dedemin uydu yayını kesilmiş. Komşuları yeni bir anten alıp kendi balkonlarına koymalarını önermiş. Yaşları elvermediğinden benden konuyu araştırmamı söylediler. Lakin benim de hakim olduğum bir konu değil.

Evlerinde Televizyonun arkasına takılan ufak uydu alıcıları hali hazırda bulunmakta. Pek büyük masraflara girebileceklerini düşünmüyorum. 4 tane çıkışı olan bir hat yaptırmak istiyorlar. Siz ekonomik ve verimli olarak nasıl bir sistem önerirsiniz. (2 si kendiler için, 2'sini de üst komşularıyla paylaşacaklar)

Acaba,
    İnternetten uydu alıcı satın alsak gelip diğer kabloları ve anteni bağlarlar mı? (Forum'da herkes neta 6400 önermiş, lakin fiyat klasmanı olarak nerede durur bilemiyorum. Ayrıca dedem bütün gün dini kanallardan sohbet ve bal reklamı izliyor. Yani üst düzey bir şey olmasına gerek yok. Ne kadar basit ve kullanışlı olursa o kadar güzel olur.)
    Zaten uydu alıcı var diye sadece anten taktırmak yeterli olur mu?

Lütfen, forumu ara tarzı cevaplar vermeyiniz. Uzun mesai saatlerini, kısa sürede harcanacak paralara satan bir stajyer avukat için, yazacağınız bu yazı pek mümkün olmuyor..

Kardeşim ben komşularımla tek çanak kullanıyorum.Lnb'de(uydunun ucundaki parça) 3 çıkış var.Yani tek çanak antenden 3 TV faydalanıyor. Bu lnb'lerin 4 çıkışlı olanları var mı bilmiyorum.Bir araştır istersen.Zaten çanak varsa senin yapacağın bu dediğim lnb'yi alıp çanağın yönünü doğru yöne çevirtmek.Bu da çok bir para tutmaz herhalde.İnşallah işine yarar Dediklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1155 -- 20 Nisan 2015; 18:27:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O halde ben yarın gidip bir uyducu ile görüşeyim ve çanak anten takması için davet edeyim.

Zaten hali hazırda uydu alıcısı bulunduğundan sadece çanağa ve işçiliğe para vermiş olacağız. Çok teşekkür ederim değerli yardımlarınız için. (bugun bir arkadaşım 4'lü lbn'de vermişti çok güzel denk gelmiş)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.