Şimdi Ara

Sıfır bilgiyle fotoğraf makinesi almak istiyorum. Öneriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makineler hakkında bilgim yok ve uygun fiyatlı bir makine ile fotoğrafçılığa başlamak istiyorum. Ne almamı önerirsiniz?

Bu ürün nasıldır? Işimi görür mü?http://www.bimeks.com.tr/urun/143000/samsung-nx-mini-body-beyaz.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanalp44 -- 8 Kasım 2015; 21:15:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• uygun fiyat kişiye göre değişir.Bence bu fiyat uygundur. bu fiyat aralığındaki makinalara bakıp en iyisini seçebilir ve kadrajını geliştirebilirsin. sonra da 2000 lira civarına isteğine göre bir makinaya geçebilirsin. bu bir seçenektir.
    tabi 1500 civarı giriş orta seviye bi makina alıp öğrenebilirsin de.
    öncelikle sana gereken özellikleri belirle.biraz araştırma yaparak ya da yerel ücretsiz bir kursa giderek fikir edinebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanalp44

Makineler hakkında bilgim yok ve uygun fiyatlı bir makine ile fotoğrafçılığa başlamak istiyorum. Ne almamı önerirsiniz?

Bu ürün nasıldır? Işimi görür mü?http://www.bimeks.com.tr/urun/143000/samsung-nx-mini-body-beyaz.aspx

O makinenin lensi yok, foto cekmek için en az bi o kadar daha harcayıp lens alman lazım dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: hasanalp44

Makineler hakkında bilgim yok ve uygun fiyatlı bir makine ile fotoğrafçılığa başlamak istiyorum. Ne almamı önerirsiniz?

O makinenin lensi yok, foto cekmek için en az bi o kadar daha harcayıp lens alman lazım dikkat et.

sizin bi öneriniz var mı? 500 lira veya biraz üstü biraz altı olabilir.

• Avrupatr de bu makine kampanyada idi
    Bir bakıver avrupatr.Com hala kaldıysa.

Keşke 4-5 gün önce sorsaydın nx 3000 makine 600 tl idi gene Avrupa tr de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,

Marka olarak Canon öneririm fakat model olarak ve senin bütçene göre bunu alabilirsin. SX400 IS fakat üstüne biraz daha ekleyip Powershot SX520HS almanı tavsiye ederim ama ben güzel içerik çıkatıp kendimi çok çok geliştirmek isityorsan bu makinalardan değilde EOS 100D almanızı öneririm tabi bütçeniz el verirse. Sorun olursa yazabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boracmc

Selam,

Marka olarak Canon öneririm fakat model olarak ve senin bütçene göre bunu alabilirsin. SX400 IS fakat üstüne biraz daha ekleyip Powershot SX520HS almanı tavsiye ederim ama ben güzel içerik çıkatıp kendimi çok çok geliştirmek isityorsan bu makinalardan değilde EOS 100D almanızı öneririm tabi bütçeniz el verirse. Sorun olursa yazabilirsin.

eos 100d ye o kadar para vermek istemiyorum. Şimdi heveslendim ama bi süre sonra hevesim biterse o kadar para boşuna gitsin istemem. Sanırım evdeki dijital kamera ile biraz uğraşıp ondan sonra profesyonele yönelmek istiyorum. Yardımınız için teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hasanalp44 kullanıcısına yanıt
    farklı bir başlıkta a6000 tartışılıyor ona bakın. 500 lira civarına kadar alternatifler önerilmiş.bence o ayardaki bir makina için güzel fiyat.hem profesyonel bir bakış edinirsiniz. kompaktlarda kendini geliştirmek pek mümkün değil gibi geliyor bana.
  • Merhaba,

Eğer hevesim geçer dersen Powershot SX520 alabilirsin.
  • kardesım 400 - 500 liralık bır makına al uzun sure yeter bence okadarda kötu makına almanı onermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.kose

kardesım 400 - 500 liralık bır makına al uzun sure yeter bence okadarda kötu makına almanı onermem

Ne önerirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.