Şimdi Ara

SIFIR DİZELLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizden bir konuda bana fikir vermenizi rica edeceğim zira su sıra cok kararsızım.

PEUGEOT
    308 1.6 e-HDi Active Start&Stop

PEUGEOT
    308 1.6 e-HDi Access Start&Stop Auto6R

OPEL
    Astra 1.3 CDTI ecoFLEX Enjoy Plus

Bu araclardan peugeot acces auto6R yi test etme imkanım oldu 5-6 km de olsa kullandım ve cok hosuma gitti ama ilk defa otamatik kullandıgım için kesin bira kanıya varamadım diğerlerini ise test etme imkanım olmadı. Astranın kasasına ve işçiliğine hayranım ama motoru düşündürüyor, peugeotunda acaba düzünün bir ust modelını mı alsam ona karar veremedim biraz donanım istiyorumda :)
    Bu araçları kullanan ve test eden varsa değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayhan16 -- 5 Nisan 2012; 7:55:14 >

• Alacağınız aracın servis ve yedek parça fiyatlarını da göz önünde bulundurun. Bazı firmaların örneğin pejo kasko ve sigortada daha fazla fiyat istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portiwashere

Alacağınız aracın servis ve yedek parça fiyatlarını da göz önünde bulundurun. Bazı firmaların örneğin pejo kasko ve sigortada daha fazla fiyat istiyorlar.
    performans beklentin yoksa 1.3 motor beklentileri karşılıyor.
    astra 2. elde pejodan çok daha iyi.
    yakıt tüketiminde daha cimri.
    vergi konusunda daha avantajlı.
    bence daha yakışıklı ve daha sağlam bir araç.
    butcenızı bılemem ama en az sport donanım tavsıye ederım.
    pejo 308de çok guzel bir araç alınabılır fakat benım tercıhım astra olurdu.
    bu arada bugun milliyette haber vardı nisan ayına ozel dizellerde kampanya diye ama iceriginde dizel motor fiyatları yazmıyordu.
    bayiden fiyat ıstersen iyi olur epey indırım yapıyorlar liste fiyatlarından
    http://otomobil.milliyet.com.tr/opel-den-nisan-a-ozel-cazip-dizel-kampanyasi/otokampanya/haberdetay/04.04.2012/1523927/default.htm?ref=milliyet_anasayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikoli88 -- 5 Nisan 2012; 10:16:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: portiwashere

Alacağınız aracın servis ve yedek parça fiyatlarını da göz önünde bulundurun. Bazı firmaların örneğin pejo kasko ve sigortada daha fazla fiyat istiyorlar.
    Forumda 308 alıp memnun kalmayanlar vardı.O fiyat aralıgında alınacak bi çok araç var diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Forumda 308 alıp memnun kalmayanlar vardı.O fiyat aralıgında alınacak bi çok araç var diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    e-HDi motoru sadece araştırın ve kararınızı merak edeceğim, motor konusunda bir adım önde zaten gerisi boş 308 zaten HDİ ile bütünlenmiş durumda ;
     SIFIR DİZELLL

sorabilirsiniz genel görüşü burada yazmaktadır.
     SIFIR DİZELLL

SIFIR DİZELLL

308, cogu araçta olmayan bir özelliğe sahiptir viraj cubuğu bulanmaktadır 4 lastikte 308 en pasif olduğu bölge arka sistemdir, ama bir zararını görmedim, deneme sürüşlerindede aracın yana yatmadığını aktif olarak görebilirsiniz

• İlk versiyonlarda çocukluk hastalıkları olduysa da bence Simdi alınabilecek araçlardan birisi. Sadece otomatik vitesi sarsıntısı ile can sıkıcı olabilir onun dısında oyle agresif kullanıyorsanız aracı, size göre olmayabilir, biraz nazik arac. Ayrıca astra tasarımı ile ne kadar guzel olsada hem vasat bir motor performansı var, hemde 1,6 litre kadar yakıyor. O motor b sınıfından sonrasına yakışmıyor bence. İkiside guzel araclar ama ben olsam makyajli peugeot 308 hdi alırdım. Motoru zaten bilinen ve kendisini kanıtlamış motordur.
  • Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayhan16

Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
    konudaki ilk i30 yada golf al diyen olmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bence astra,308 den daha sorunsuz,daha kaliteli bir araç.bir de i30 harika olmuş.bakın derim,308 den iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 5 Nisan 2012; 21:02:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

bence astra,308 den daha sorunsuz,daha kaliteli bir araç.bir de i30 harika olmuş.bakın derim,308 den iyidir.

Alıntıları Göster
    i 30 u da aldım listeye sınırımı 500 tl geciyor ama pazarlık payı vardır herhalde istediğim birçok özellik mevcut style paketide işimi görür ilk fırsatta gidip bir canlı görelim bakalım önerin için teşekkür ederim.
  • quote:

i 30 u da aldım listeye sınırımı 500 tl geciyor ama pazarlık payı vardır herhalde istediğim birçok özellik mevcut style paketide işimi görür ilk fırsatta gidip bir canlı görelim bakalım önerin için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    megane edc f/p en iyisi(bence)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugway

megane edc f/p en iyisi(bence)

Alıntıları Göster
    astradaki 1,3 motor, aboooooooooo ben böle şey görmedim. dedikleri kadar varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapi

astradaki 1,3 motor, aboooooooooo ben böle şey görmedim. dedikleri kadar varmış.

Alıntıları Göster
    Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
    pejo hakkındaki teknik sorunlar, opelin tipi nekadar güzel olursa olsun çekmeyen motor görüşleri benim elimi kolumu bağladı şimdilik sıfır dizel almaktan vazgectim, suan 2. el ford focus hb, ford focus cmax titanyum veya x paket bakıyorum. çevremde kullanan 1-2 arkadaşım var biraz fazla yaktığını söylüyorlar ama konforu ve genişliğinden memnunlar herhangi bir sorunlada karsılasmadılar suana kadar başka kullanan arkadaş varsa değerli yorumlarını bekliyorum teşşekürler.
    Not: 2007-2011 arası modellere bakıyorum yenı kasaları pek sevemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayhan16 -- 10 Nisan 2012; 6:49:46 >

• 'Sıfır Dızel' denınce benım aklıma hemen Honda JAZZ gelıyor, nedense..
  • Opel performans konusunda sizi uzecegini sanmiyorum sonucta bu araclarla yaris yapmiyoruz 1.3 dizel kullanicilarinin geneli aracin performansindan memnun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Opel performans konusunda sizi uzecegini sanmiyorum sonucta bu araclarla yaris yapmiyoruz 1.3 dizel kullanicilarinin geneli aracin performansindan memnun..
    opelin ağırlığını bilen varmı 1.3 motorla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

Alıntıları Göster
    honda jazın dizeli var mı ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayhan16 -- 13 Nisan 2012; 7:06:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

Alıntıları Göster
    1380 kg olması lazım bayağı oturaklı bir araba
  • quote:

honda jazın dizeli var mı ki ?

forumda biri yaklaşık 5 ay boyunca sifir dizel aramıştı. asla benzınlıye bınmem dıye atıp tutuyordu. sonra gitti JaZZ aldı. Bayagı bı atısmıstık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

Bu mesaj silindi.
    hocam görüşün için teşekkürler.

motoru 1.5 veya 1.6 110-120 beygir secenekleri olsa dizelde kesinlikle astra zaten ama 1.3 95 hb ile 51 bin veremem aynı paraya megan Privilege veya Dynamique fiyatı almısım motor olarak renault 1.5 110 hb gayet basarılı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.