Şimdi Ara

Sıfır Otomobil Satış Temsilcisi Araç Bulmak İçin El Altından 20 Bin Lira Avanta İstiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
8.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Millet olarak ahlaksız değiliz.
    Biz cahil degiliz.
    Bizim insanımız geri kalmış aşağıda falan değil.
    Dünyadaki diğer ülke vatandaşları ile eşittir.
    Kazık yediğimiz zaman dolandirildigimiz zaman bunun sebebi dolandıran da değil dolandırılan da.
    Yüzyıllardır beri süre gelen adaletli bir devlet sisteminin oturtamayişımız.
    Siz bir alman eğer kanunlardan korkmasa veya bizdeki gibi polisten evvel adliyeden çıkacağını bilse yinede ahlaklisızca ürünlerinde gramaj içerik ve kalite sahtekarligina gitmez mi ? Gider aynısını o da yapar.
    Doğa boşluk kabul etmez. Boşluk bırakırsan birileri illaki bu boşluğu doldurur. Kanunlarda boşluk ve caydırıcı olmayan ceza sistemi ve denetim hatta denetimin denetimi olmazsa Cibuti insanında aynı fransizda aynı.
    O yüzden insanımıza ben hiç suç bulmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur_0342 -- 26 Kasım 2021; 9:17:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır Otomobil Satış Temsilcisi Araç Bulmak İçin El Altından 20 Bin Lira Avanta İstiyor.

Sıfır Otomobil Satış Temsilcisi Araç Bulmak İçin El Altından 20 Bin Lira Avanta İstiyor.

vatandaş da merkez başkanı gibi talimatlara uyuyor artık.

• Bu dönemde fırsatçılar artacak, başladılar bile işte...

Üçkağıtçılar, üçkağıtlar artacak.

Dolandırıcılar artacak.

Zaten fazla idi, herkes buna dönecek. Artık "iyi" gördük mü şaşırıyoruz.

• Yeni alınan aracın 1 yıl satılmasının yasaklanması ile çok kolay çözülebilecek bir sorun. Fakat devlet istemiyor.

• Aracılar ortadan kalkmalı artık. Distribütörler online satışa geçmeli.

• Çok mümkün değil bu galiba

• Toplumdaki ahlâk seviyemizden ufak bir kuple hamdolsun.

• 2 hafta önce 230.000 TL'lik bir sıfır araç için yetkili bayii 10.000 TL avanta talep etti.

• Memleketin geldiği duruma bak, adamlar sana yalvarıp, inidirim önererek aracı satmaya çalışacak iken, araç satın almak için avanta vermek zorundasın....

Öyle bir duruma geldi ki memleket, birçok insan o avantayı veriyor... tanıdığım birisi avanta vererek araç aldı, deli misin sen dedim... o da güldü, kardeşim 20-30 bin avanta versen de karlısın, bir aya zaten üzerine 100 bin (sıfır araç) koyacak dedi... yorum bile yapamadım.

• Tesla gayet güzel bir şekilde yapıyor bunu. Sadece tanıtım ve servis amaçlı bayiler koyarsın, satışı online yaparsın. Alışkanlıklar kolayca değişebilir.

• Bu adamlara bayilik veren firmalar hiç denetleme yapmıyorlar mı? Yoksa koca distribütörlerde mi aynı kafadalar?
    Hadi bunlae böyle bu ülkede ticaret bakanlığı ne iş yapar?
    Ulan ülke mezbahaya döndü. Eline bıçak alan sağa sola koşturuyor. Kimse de hop demiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KEEM K kullanıcısına yanıt

Evet yeni gördüm

• Memlekette ne duysak şaşırmaz olduk artık !!!

• Ses kaydı alıp markanın genel müdürlüğüne şikayet et

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • o parayı müdüre vericem olayı yalan olabilir 20 bini neden müdüre versinki aralarında bölüşürler iki tarafta mutlu olur

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt

Sonra da izinsiz ses kaydı almaktan bir de üstüne ceza alsın... İyi fikir

İzinsiz ses kaydı alınması, en temel haliyle TCK madde 134'te yer alan özel hayatın gizliliğini ihlal suçunun kapsamına girmekte ve suç teşkil etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 1 Mart 2022; 13:19:49 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.