Şimdi Ara

sıfır passat aldım arızalı çıktı yapılması gerekenler hakkında fikri olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 1.4 tsi trendline b8 aracımı teslim aldim.fakat alır almaz sıkıntılar olduğunu farkettim bu konuda yardımınıza ihtiyacım var..aldığım günden bugüne iki sıkıntım var. Birincisi aracın sağ on tekerleginden uğultu geliyor. Birde araç 4.cü viteste vites topuzuna dokununca titreme yapıyor. Bugün servise götürdüm aracımı,usta sıkıntı olduğunu kabul etti ve yarına randevu verildi nasıl bir yol izlemem gerekli ilk kez sıfır araç aldım ve ilk kez başıma böyle birşey geliyor. Çokta sevmiştim arabamı. Başına gelen yada bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. İyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o 4. vites olayi benim aracta da olmustu. 1000 km sonra gecti sanirim mekanik parcalar birbirine alisti. ugultu da balatalar yeni diye surtuyordur asindikca gecer.
  • Garantili araç bişey yapmayın götürün yapsınlar eğer yapılmazsa değişim filan isteyin.
  • Bir avukat tutun ve de aracın değişmesi talebinde bulunun.Avukat tutmaktan korkmayın.Mahkeme sonucunda avukat masraflarını da firma öder.1 sene sürer ama kazanırsınız büyük ihtimal.

Ha uğraşamam diyorsanızda, ustalarla "Bu akşam sinemaya mı gitsek?" Muhabbetlerine girecek kadar yakın arkadaş olursunuz.

• Ugultu rulmandanmis 4cü vites işi kafamı kurcalıyor rulmanı değiştirirler tamam ama şanzımanda sıkıntı varsa tamir ettirmek aklıma yatmıyor sıfır araç daha iki gün oldu alalı. Şanzumanı değiştirin desem ileride satarken bana bir sıkıntı yaratırmı dersiniz sık araç değiştiren biriyim o yüzden düşündürüyor beni. Kuzenim avukat bu ayıplı mal geri ver diye ısrar ediyor ama 4 ay bekledim bir 4 ay daha gözüm kesmiyor zaten aracı geri alalım diyeceklerinide sanmiyorum...

• Izleyeceginiz özel bir yol yok.araciniz zaten garantili, yapılır.kucuk bir ihtimal ama yapamazlarsa o zaman dikkat etmeniz gereken yollar var.garanti süresi içinde bir kaç kere bozulan yapılamayan araçlarla ilgili yapılacaklar var.insallah o duruma gelmeden sorununuz çözülür.

• 0indan pahaliya satin gidin baska araba bakin. Mondeo falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun biraz büyükse kesinlikle bir avukat bulup dava açın değişim isteyin.

sıfır kmde böyle sorunlar çıkaran araba 40-50 bin kmye gelene kadar ne sorunlar çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Bir avukat tutun ve de aracın değişmesi talebinde bulunun.Avukat tutmaktan korkmayın.Mahkeme sonucunda avukat masraflarını da firma öder.1 sene sürer ama kazanırsınız büyük ihtimal.

Ha uğraşamam diyorsanızda, ustalarla "Bu akşam sinemaya mı gitsek?" Muhabbetlerine girecek kadar yakın arkadaş olursunuz.

Aihm ye de başvursun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

0indan pahaliya satin gidin baska araba bakin. Mondeo falan

Arabadan memnunum bu iki olay harici mondeo pek hoşuma gitmedi. Teşekkür ederim yorumunuz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

sorun biraz büyükse kesinlikle bir avukat bulup dava açın değişim isteyin.

sıfır kmde böyle sorunlar çıkaran araba 40-50 bin kmye gelene kadar ne sorunlar çıkarır.

Bende aynen böyle düşünüyorum ama bi yarın olsun bakalım ne diyecekler ona göre karar vericem sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Izleyeceginiz özel bir yol yok.araciniz zaten garantili, yapılır.kucuk bir ihtimal ama yapamazlarsa o zaman dikkat etmeniz gereken yollar var.garanti süresi içinde bir kaç kere bozulan yapılamayan araçlarla ilgili yapılacaklar var.insallah o duruma gelmeden sorununuz çözülür.

Bende bozulmadı alırken böyle aldım. Yapılmayan birseyden kastınız nedir anlamadım yaptırmak satışta bana bir sıkıntı olustururmu ne dersiniz?

• Kalite kontrol işini askıya mı almış VW?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansinizi deneyin sorunlari çözebilirlerse binersiniz,iade etmek ugrasmak istemiyorsunuz zaten kimse sifir aldigi arabayi iade yada degisim icin ugrasmak istemez ,çözulmessede mecbur ugrasacaksiniz yapacak birsey yok

• Dusundumde ayni olay benim basıma gelse aldigim yere gider kavga cikartirdim herhalde değiştirene kadar ugrasirdim ama adam gibi yaklasirlarsa zorluk çıkarmazlarsa efendi efendi konuşa konuşa hallederdim herşey onların tepkisine bağlı.

• kenai kullanıcısına yanıt
    yok , k, kontrol yapılıyor da , 3 cü dünya ülkelerine gönderilen araclar pek önemsenmiyor
  • Yahu kul yapımi, olabilir boyle şeyler. Gidersin garantiden hallederler. Yapamazlarsa o zaman düşünürsun ne yapacagını. Sakin..

• Yeter ki sıfır VW'de bir şey çıksın forum ahalisi gerekeni yapacaktır
  • pixelbs kullanıcısına yanıt
    http://www.arabalar.gen.tr/ford-kuga-1-6-ecoboost-titanium-at-i3669.html

Bu linketeki hatalı kuga yı okuyunca kalite kontrol işinin önemi daha belirginleşiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw çok sattığı için oluyor hep bunlar ( eksi basmadan geçmeyelim )
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.