Şimdi Ara

sıfır polo 1.4 comfortline fiyat ve yorum yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kısa zaman içinde bi araba almak istiyorum istediğim model de başlıkta yazdığım gibi 1,4 polo comfortline benzinli. bu aracı kullanan arkadaslar yakıt tüketimi nasıldır? çok fazla km yapan biri değilim yılda maks. 8000-10000 falan yaparım diye tahmin ediyorum. fiyat olarakta 32.500 e bırakıyorlar. sıfır alan veya bilgisi olan arkadaslar bu fiyat nasıl sizce yardımınızı bekliyorum.

• bizde polo düşünüyoruz 1,2 ile 1,4 arasında kaldık ek aksesuarlar ekledikçe fiyat uçuyor
    polo gerçekten çok güzel araç yaptı ama 1,5 ay gibi bekleme süreside düşündürüyor bayilerin ellerinde araba varsa onu almayı düşünüyoruz
    güzel fiyat almışsınız hangi bayiden aldınız acaba ?
    sis farı 280tl hediye ederlermi bilmiyorum ama tavsiye ederim
    görüntü açısından boavista jant çok iyi ama biraz fiyatı uçuk
    aynı fiyata sıfır opel astra classic 3 var ondada aklımız kaldı ama yakıt tüketimleri konusunda düşünceliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

bizde polo düşünüyoruz 1,2 ile 1,4 arasında kaldık ek aksesuarlar ekledikçe fiyat uçuyor
    polo gerçekten çok güzel araç yaptı ama 1,5 ay gibi bekleme süreside düşündürüyor bayilerin ellerinde araba varsa onu almayı düşünüyoruz
    güzel fiyat almışsınız hangi bayiden aldınız acaba ?
    sis farı 280tl hediye ederlermi bilmiyorum ama tavsiye ederim
    görüntü açısından boavista jant çok iyi ama biraz fiyatı uçuk
    aynı fiyata sıfır opel astra classic 3 var ondada aklımız kaldı ama yakıt tüketimleri konusunda düşünceliyiz

ankaradan aldım fiyatı park sensörü dahil bu fiyata onun için sis farı vermezler sanmıyorum:) opel astranında yeni kasası çıkmışken classic alasım gelmiyo acıkcası tabi en önemli faktörde yakıt tüketimi bu husustada kullanan arkadaslardan yardım gelirse karar vereceğim

• teslim süresi olarak bi zaman verdilermi acaba ?
    çok bekletiyolarmı ?
  • yo hayır bugün aradım yarın verecekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.