Şimdi Ara

Sıfır Polo 1.6 tdi trendline mı ? 1.0 Comfortline mı ? Kararsızım! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam biz 1.2 tsi comforttan , 1.0 comforta gectik. Su an 1.2 tsi 2014 model olan satilik, yeniyi pek deneme sansim olmadi ama 1.2 olan yakit konusunda oldukca basarikiydi.Sakin bir sehirdeyseniz dizeli pek aratmiyor.5-6 lt bandinda gezjniyor.Sehir disinda 100 kmde yine 120 yi gecmezseniz 6 bandinda yakiyor. Kisacasi polo icin yillik 20.000 kmyi cok yogun bir sehirde yapmiyorsaniz , dizele hic gerek kalmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Forumu okudukça daha çok kıllanırsın. 1.0 tsi comforline al geç.
    Benim durumuma düşme 😂
    Aynı yolda çok iyi hatırlıyorum , Babam 4,5 lt yaktı ben 4,1 lt birde o ara dizel benzinden pahalıydı. ( Gerçi şimdide çok fark yokta )
    Düşün durumu 20 bin TL motor farkı ver senede 1000 lira fazla MTV ver. 300-400 lira fazla bakım parası ver. Torkmuşda yokuşu şöyle çıkıyormuşta yok ileri atılıyormuşta boş şeyler bunlar. Sanki V8 V12 ye biniyoruz.
    Dizel amele işi
    bunu benim gibi dizel savunucuları çevremin gözüne sokmam lazm reis valla. ne yapayım yokuş cıkmıyor etmiyor ev mi taşıcaz cıkarsın sadece yeterli performans beklesek bu araçları düşünmeyiz. hız desen sseven bırısı degılım gierisi boş valla.

• Dizel kırsal yakıtıdır.

Özellikle b-c segmentlerde alınması mantık dışıdır.

1.0 tsi candır gerisi heyecandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.