Şimdi Ara

Sıfır v40 premium mu 2014 A180 CDI Urban mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler arkadaşlar bugün test sürüşünü de yaptım v40'ın. Genel olarak biraz daha hantal ama daha fazla güven veriyor orası net.Ek olarak 2.el mercedesin nasıl kullanıldığının bilinmemesi bir de forumlarda yazan(yerli yabancı) kronik sorunlar a180'i iyice geri itti. Bir aksilik olmaz ise cuma günü aracı teslim alacağım. Umarım doğru bir karar veriyorumdur :). Cevap yazıp emek verdiğiniz için de teşekkür ederim :) .
  • bahsi geçen üyeye pek takılmayın.Golf 50 binden başlamalı deyip honda city si için piyasası düşmesin muhabbetine 40 bin fiyat çeken bir arkadaşımız.V40 a serisinin kalite olarak kalibre olarak çok üstünde bir araç.Hatta kalite bağlamında segmentinde pek rakibi yok.
  • Urban olmasaydı A serisi ancak şu durumda V40

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yeni 1 serisine bakın derim ama illa ki ikisi arasındaysa v40 daha mantıklı olur
  • ucamayankarga kullanıcısına yanıt
    bütçe olarak 20 bin üstte kalıyor 1 serisi , onu listeye alabilsem direk ilk tercihim olur sanırım :)
  • OplusA kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman v40,hangi paketini düsünüyorsunuz
  • BMW 1 serisini, Mercedes A serisini ve Volvo V40'ı 6 ay inceledim, bu üç aracın içini dışına çıkardım diyebilirim. Çok rahatlıkla şunu söyleyebilirim, bahsettiğiniz araç V40'ın yanına bile yaklaşamaz. V40 şu an segmentinin en iyi aracıdır. Mercedes ve BMW'nin aynı segmentleri ile karşılaştırmak bile 3 aracı detaylı incelediğinizde karşılaştırmak, V40'a oldukça ayıp olur. Ama ben alırım, 1 yıl sonra satarım, satarken aman 3-5bin zarar etmeyeyim, bende galerici mantığı var derseniz Mercedes almanız daha mantıklı.
  • Senersongur ne yapsın...?

Eskiden , araçların ederini yazıyordu. Tatmin edici bir tepki alabiliyordu. Şimdi ''90 000 istene Corolla'nın hakkı aslında 50 000'' gibi bir şey yazsa takan olmaz. Çünkü aslında doğruyu söylüyor olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 18 Kasım 2015; 23:44:34 >
  • Başlığı görünce "tam senersongour'luk konu" diye düşünmüştüm, yanılmamışım.

Şener'i tanımayanların tepkileri, ciddi ciddi cevap yazmaları çok eğlenceli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

V40 bu segmentte Linea ile birlikte anılan bir araç. İlla Mercedes A olmayacaksa Audi A3 de düşünebilirsiniz.

Ne saçmalıyorsun sen Linea falan

Yeminle iş yerindeyim ağladım şu yoruma güleceğim diye. Tam olarak neye güldüm bilmiyorum, ama çok güldüm.

• V40 alın birde buraya fotoğrafını atın.. İçim gitti bile şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: hirosim_A

BMW 1 serisini, Mercedes A serisini ve Volvo V40'ı 6 ay inceledim, bu üç aracın içini dışına çıkardım diyebilirim. Çok rahatlıkla şunu söyleyebilirim, bahsettiğiniz araç V40'ın yanına bile yaklaşamaz. V40 şu an segmentinin en iyi aracıdır. Mercedes ve BMW'nin aynı segmentleri ile karşılaştırmak bile 3 aracı detaylı incelediğinizde karşılaştırmak, V40'a oldukça ayıp olur. Ama ben alırım, 1 yıl sonra satarım, satarken aman 3-5bin zarar etmeyeyim, bende galerici mantığı var derseniz Mercedes almanız daha mantıklı.

Bunların yanına a3 u de koyup degerlendirirseniz peki ne dersiniz?
    Orta vadede a180, a3,v40 düşünüyorum. 70-80 bin arası 2. El
    Maalesef hacim konusunda iddiali değiller biliyorum ama sizce en ferah, kullanışlı olanı hangisi? Mesela v40 resmen arkaya 3. Kişi oturmasin diye dizayn edilmiş.
    Gönlümde geçen a3 140 hp olan. Ama a3 en el fiyatları çok yüksek. Bi yandan o paraya leon u mu sifirlasam diyorum. Bi yandan marka algisi durtuyor . Daha once mercedes ve audi kullanmistim uzun sure. Onlarin tadi, huzuru cok baska bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OplusA

bu yorumu ilk defa sizden duydum , hangi açıdan bu şekilde anılıyor ? Bilmediğim için soruyorum

İşçilik ve malzeme kalitesi, sürüş dinamikleri ve konfor konusunda.

Bir de fiyatı çok abartılı ve yuksek. Bu anlamda Linea daha öne çıkan bir seçenek oluyor. Ondan dolayı piyasada hep Linea var. V40 ise doğru düzgün alıcı bulamıyor.

Piyasada bentleyden cok linea goruyorum. Iscilik vs desen ayni. Demekki linea daha iyi bir arac.

Bentley ile Linea'nın ne alakası var???

Linea ve Volvo V40 segment ve kalite olarak rakip araçlar. Bu sebeple birbiri ile kıyaslanıyorlar. Pekçok arkadaşım Volvo V40 bakıyordu ama fiyatını ve kalitesini görünce gidip Linea aldılar. Sonuçta aynı seviyede araçlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisine de 5 kuruş verilmez. performans, sürüş zevki istiyorsanız ikinci el 118i bakın veya konfor kalite için A3
  • 15bin mesajın 12bini saçma ama adam doymuyor
    hedef 20230
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OplusA

bu yorumu ilk defa sizden duydum , hangi açıdan bu şekilde anılıyor ? Bilmediğim için soruyorum

İşçilik ve malzeme kalitesi, sürüş dinamikleri ve konfor konusunda.

Bir de fiyatı çok abartılı ve yuksek. Bu anlamda Linea daha öne çıkan bir seçenek oluyor. Ondan dolayı piyasada hep Linea var. V40 ise doğru düzgün alıcı bulamıyor.

Piyasada bentleyden cok linea goruyorum. Iscilik vs desen ayni. Demekki linea daha iyi bir arac.

Bentley ile Linea'nın ne alakası var???

Linea ve Volvo V40 segment ve kalite olarak rakip araçlar. Bu sebeple birbiri ile kıyaslanıyorlar. Pekçok arkadaşım Volvo V40 bakıyordu ama fiyatını ve kalitesini görünce gidip Linea aldılar. Sonuçta aynı seviyede araçlar.

Ben de size katiliyorum iste, tek yanlisiniz Bentley ile linea da ayni klasman. Benim de bircok arkadasim bentley e bakti sonra fiyatina bakti, begenmedi ve gitti linea aldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 19 Kasım 2015; 17:16:55 >

• Yıldıza rütbe sorulmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

quote:

BMW 1 serisini, Mercedes A serisini ve Volvo V40'ı 6 ay inceledim, bu üç aracın içini dışına çıkardım diyebilirim. Çok rahatlıkla şunu söyleyebilirim, bahsettiğiniz araç V40'ın yanına bile yaklaşamaz. V40 şu an segmentinin en iyi aracıdır. Mercedes ve BMW'nin aynı segmentleri ile karşılaştırmak bile 3 aracı detaylı incelediğinizde karşılaştırmak, V40'a oldukça ayıp olur. Ama ben alırım, 1 yıl sonra satarım, satarken aman 3-5bin zarar etmeyeyim, bende galerici mantığı var derseniz Mercedes almanız daha mantıklı.

Maalesef hacim konusunda iddiali değiller biliyorum ama sizce en ferah, kullanışlı olanı hangisi? Mesela v40 resmen arkaya 3. Kişi oturmasin diye dizayn edilmiş.
    Gönlümde geçen a3 140 hp olan. Ama a3 en el fiyatları çok yüksek. Bi yandan o paraya leon u mu sifirlasam diyorum. Bi yandan marka algisi durtuyor . Daha once mercedes ve audi kullanmistim uzun sure. Onlarin tadi, huzuru cok baska bişey.

Açıkcası hacim konusunda beklentinizi A3 dahil bu saydıklarınız hiçbiri karşılamaz. Ama V40; A3,BMW 1 ve Mercedes A serisinden biraz daha basık duruyor. Araçta performans istiyorsanız A3 de alabilirsiniz ama açıkçası V40 kadar çekiciliği yok o arabanın. Kalite olarak V40 A3den de iyidir. Ama ikinci el almayayım, kararsızım diyorsanız ve alacağınız aracı uzun süre kullanacaksanız bence sıfır Leon da V40 kadar mantıklı bir seçenek. En azından sıfır.

• quote:

quote:

quote:

Açıkcası hacim konusunda beklentinizi A3 dahil bu saydıklarınız hiçbiri karşılamaz. Ama V40; A3,BMW 1 ve Mercedes A serisinden biraz daha basık duruyor. Araçta performans istiyorsanız A3 de alabilirsiniz ama açıkçası V40 kadar çekiciliği yok o arabanın. Kalite olarak V40 A3den de iyidir. Ama ikinci el almayayım, kararsızım diyorsanız ve alacağınız aracı uzun süre kullanacaksanız bence sıfır Leon da V40 kadar mantıklı bir seçenek. En azından sıfır.

2013 te sıfır leon almistim. 1.4 tsı performans ve tüketim olarak çok çok iyi. Hacim de bu arabalara göre çok daha iyi. Ama işin kalite kısmı ve psikolojik boyutu, marka imaji boyutu var. Mesela superb bu arabaların hepsinden daha konforludur belki,ama bi a3 e asla değişmem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2013 te sıfır leon almistim. 1.4 tsı performans ve tüketim olarak çok çok iyi. Hacim de bu arabalara göre çok daha iyi. Ama işin kalite kısmı ve psikolojik boyutu, marka imaji boyutu var. Mesela superb bu arabaların hepsinden daha konforludur belki,ama bi a3 e asla değişmem.

Açıkcası ben Volvo'yu marka takıntım olduğu için veya premium marka olduğu için almadım. Güvenlik konusunda rakipsiz olması ilk sebebimdi. Mercedes çok saygı duyduğum bir marka ama A serisi de bana içine oturur oturmaz çakma Mercedes havası verdi. Kaliteyi çok düşürmüşler, her yerini sert plastik yapmışlar. A3 iç mekan kalitesi olarak fena değil, hatta performansı da iyi ama o aracın da bana göre gösterişi hiç yok. Hani arabalardan hiç anlamayan biri baksa ve A3 ile V40'ı yan yana koysalar A3 100bin TL ise bu V40 sanırım 200bin felandır diye düşünür sadece araçların tipine bakarak. Ben sizin yerinizde olsam ve V40 düşünmüyorsam gider sıfır Leon alırdım. En azından A3'ten daha yakışıklı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.