Bir tarafta 0 V40 diğer tarafta 10 bin km de a180 cdi , fena arada kaldım. A180de ki bazı şikayetler ortada ek olarak aracın 2 yaşına girecek olması durumu da var.Kullananlar , bilgisi olanlar fikir verirse sevinirim :)
V40 bu segmentte Linea ile birlikte anılan bir araç. İlla Mercedes A olmayacaksa Audi A3 de düşünebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
V40 bu segmentte Linea ile birlikte anılan bir araç. İlla Mercedes A olmayacaksa Audi A3 de düşünebilirsiniz.
Ne saçmalıyorsun sen Linea falan
senersongur
kullanıcısına yanıt
bu yorumu ilk defa sizden duydum , hangi açıdan bu şekilde anılıyor ? Bilmediğim için soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: OplusA
bu yorumu ilk defa sizden duydum , hangi açıdan bu şekilde anılıyor ? Bilmediğim için soruyorum
sanırım s40 ile karıştırdı arkadaş
quote:
İşçilik ve malzeme kalitesi, sürüş dinamikleri ve konfor konusunda.
Bir de fiyatı çok abartılı ve yuksek. Bu anlamda Linea daha öne çıkan bir seçenek oluyor. Ondan dolayı piyasada hep Linea var. V40 ise doğru düzgün alıcı bulamıyor.
İki araçta gayet iyi. Ben A serisinde içerdeki ekranı beğenmiyorum. V40 içinde mümkünse advance donanım iyi olur. A3 eskiden olsa tercih edilirdi ama vw grubunun hem dsg, hem emisyon olaylarından sonra ben almam. Bunların arasına bmw 1 serisinide ekleyip hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz. Birbirlerinden aman aman bir farkları yok bence.
quote:
Pik yaptınız.
quote:
yaklaşık 1.76 saniyede blok yiyerek rekor kırdın tebrikler
quote:
quote:
İşçilik ve malzeme kalitesi, sürüş dinamikleri ve konfor konusunda.
Bir de fiyatı çok abartılı ve yuksek. Bu anlamda Linea daha öne çıkan bir seçenek oluyor. Ondan dolayı piyasada hep Linea var. V40 ise doğru düzgün alıcı bulamıyor.
Piyasada bentleyden cok linea goruyorum. Iscilik vs desen ayni. Demekki linea daha iyi bir arac.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Thoth
quote:
yaklaşık 1.76 saniyede blok yiyerek rekor kırdın tebrikler
Alıntıları Göster
tabiki volvo hocam, v40 a serisinin içinden geçer.
not: v40-a serisi arasındaki değerlendirmeden yorum yapılmıştır
Sıfır v 40 elbette.
quote:
Orijinalden alıntı: trust06
Sıfır v 40 elbette.
v40 alınır.
V40 R Design
Kesinlikle beyaz ve siyah dışındaki bir renk ile güzel bir görüntü de alacak olan v40
quote:
Orijinalden alıntı: WmGMD
V40 R Design
V40 alınır
Pole mavisi miydi ? O renk ile muhtesem olurdu .
O renk olmasa bile tercihim V40 . Mercedes A180 e isinamadim konu motoru falan da degil bilemiyorum Kirmizi amg olsa bir baska da
Alabiliyorsaniz sifir araba alin hocam kimin nasil kullandigi belli olmayan arabadan daha iyidir her sekilde