Şimdi Ara

Sıfır v40 premium mu 2014 A180 CDI Urban mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tarafta 0 V40 diğer tarafta 10 bin km de a180 cdi , fena arada kaldım. A180de ki bazı şikayetler ortada ek olarak aracın 2 yaşına girecek olması durumu da var.Kullananlar , bilgisi olanlar fikir verirse sevinirim :)

• V40 bu segmentte Linea ile birlikte anılan bir araç. İlla Mercedes A olmayacaksa Audi A3 de düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

V40 bu segmentte Linea ile birlikte anılan bir araç. İlla Mercedes A olmayacaksa Audi A3 de düşünebilirsiniz.

Ne saçmalıyorsun sen Linea falan
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    bu yorumu ilk defa sizden duydum , hangi açıdan bu şekilde anılıyor ? Bilmediğim için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OplusA

bu yorumu ilk defa sizden duydum , hangi açıdan bu şekilde anılıyor ? Bilmediğim için soruyorum
    sanırım s40 ile karıştırdı arkadaş
  • quote:

İşçilik ve malzeme kalitesi, sürüş dinamikleri ve konfor konusunda.

Bir de fiyatı çok abartılı ve yuksek. Bu anlamda Linea daha öne çıkan bir seçenek oluyor. Ondan dolayı piyasada hep Linea var. V40 ise doğru düzgün alıcı bulamıyor.
  • İki araçta gayet iyi. Ben A serisinde içerdeki ekranı beğenmiyorum. V40 içinde mümkünse advance donanım iyi olur. A3 eskiden olsa tercih edilirdi ama vw grubunun hem dsg, hem emisyon olaylarından sonra ben almam. Bunların arasına bmw 1 serisinide ekleyip hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz. Birbirlerinden aman aman bir farkları yok bence.
  • quote:

V40 bu segmentte Linea ile birlikte anılan bir araç. İlla Mercedes A olmayacaksa Audi A3 de düşünebilirsiniz.

Pik yaptınız.
  • quote:

yaklaşık 1.76 saniyede blok yiyerek rekor kırdın tebrikler
  • quote:

quote:

İşçilik ve malzeme kalitesi, sürüş dinamikleri ve konfor konusunda.

Bir de fiyatı çok abartılı ve yuksek. Bu anlamda Linea daha öne çıkan bir seçenek oluyor. Ondan dolayı piyasada hep Linea var. V40 ise doğru düzgün alıcı bulamıyor.

Piyasada bentleyden cok linea goruyorum. Iscilik vs desen ayni. Demekki linea daha iyi bir arac.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

quote:

yaklaşık 1.76 saniyede blok yiyerek rekor kırdın tebrikler

Alıntıları Göster
    tabiki volvo hocam, v40 a serisinin içinden geçer.

not: v40-a serisi arasındaki değerlendirmeden yorum yapılmıştır
  • Sıfır v 40 elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Sıfır v 40 elbette.
    v40 alınır.
  • V40 R Design
  • Kesinlikle beyaz ve siyah dışındaki bir renk ile güzel bir görüntü de alacak olan v40
  • quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

V40 R Design
    V40 alınır
  • Pole mavisi miydi ? O renk ile muhtesem olurdu .

O renk olmasa bile tercihim V40 . Mercedes A180 e isinamadim konu motoru falan da degil bilemiyorum
    Kirmizi amg olsa bir baska da
  • Alabiliyorsaniz sifir araba alin hocam kimin nasil kullandigi belli olmayan arabadan daha iyidir her sekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

V40 alınır

Alıntıları Göster
    A serisi akar.
  • İkinci el v40>sıfır a
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.