Şimdi Ara

Sıfır ve 2.el araç alırken Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır araç alırken arabayı boya makinesiyle inceleyen varmi?Yada ustaya gösteren..Bayilere güvenip alıyoruz ama satarken veya servise göstermeye gittiğimizde bı bakıyoruz araç boyalı.Araç büyük ihtimal fabrika çıkışı gelirken tırdan düşüyor veya surtuyor.Ama bunu kullaciya hatasız satmak ne kadar doğru orası ayrı bı konu.Ayrıca 2.el araç satarken genelde dikkat ediyorum ilanlarda hep söyle yaziyor:HİC HATASİZ BOYASİZ 1.5 parça lokal boya var :) bu nedir anlamıyorum.Bence ilanda abartılı yazılan emsalsiz Türkiye'de tek ivir zivir gibi yazılara inanmamak lazım ne kadar abartı o kadar yalan.Hiç hatasız 2 parça boya var denen araba pertten toplama çıkıyor.Şimdi artık kısmen'de olsa çözüm var tramerden çıkıyor kayıtları ama çıkmayanlar var.Computestlerede güven olmuyor.Sadece çok güvendiğiniz ustaya sormadan almayın.

• hocam güzel bır konu acmıssınız bende merekla beklıorum basına bole bısey gelen varmı dıye...
  • Haydarpaşa Gümrüğünde vinçlere boya yapılırken (özel bir boya yapılıyormuş) x marka pickupların 100 tanesine bu boyalardan dökülmüş. Bu boyayı çıkartan bir şey olmadığı için hepsini boyadıklarını biliyorum.
  • Bu müşteriye soylendimi acaba boyalidir bu araç diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.