Şimdi Ara

sifresini deigistirdigim accountla siteye login oluyorum fakat oyuna giremiom acep neden????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sifresini deigistirdigim accountla siteye login oluyorum fakat oyuna giremiom acep neden????
    sitede login oluyorum Your account has not been blocked yaz1o ama oyuna giremiyorum bir cewap ar1yom

• yemişsin
  • banla alakas1 yokki has not been blocked diyor NOT diyor ama oyuna girerken inwalid password diyo ben napim
  • quote:

Orjinalden alıntı: NİGHT^DEVİL

yemişsin

banyediyse oyun nasıl girio?????????????*
  • quote:

Orjinalden alıntı: beta_tr

quote:

yemişsin

siteye giriyor oyuna girmiyor dedim ben
    kawga yok yard1mc1 olun bari
  • bendede aynı hata olmuştu oyuna girmek için eski şifreni kullan
  • Aynı sorun bendede var başlık açtım ancak yardımcı olan olmadı..sanırım kimse çözümünü bilmiyor.sorunun giderilmesini bekleyeceğiz
  • eski sifre fln hepsini denedim bisi oldugu yok offf.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gUrCo_92

sifresini deigistirdigim accountla siteye login oluyorum fakat oyuna giremiom acep neden????
    sitede login oluyorum Your account has not been blocked yaz1o ama oyuna giremiyorum bir cewap ar1yom

o server'daki adam blocklanmış demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 11 Ocak 2006 18:34:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: özgürgün

quote:

Orjinalden alıntı: _gUrCo_92

o server'daki adam blocklanmış demek

AYNEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: beta_tr

quote:

yemişsin

sen okuyamıyosan ben ne yapayım adam yazdını.
    dostum senin char blocklanmıs.anlıcan char banlı gibi bişi.

• evet malesef ban yemissin burda tecrube konusuo benim 4 chardada ole yasıo
    :(
    bu arada sifre degiim olayını bende yaptım oyuna girebiliom ama siteye giremiom :(
  • Ya bilip Bilmeden konuşmayın..Şurda bilen bir insan verecekse çözümünü versin..vermeyecekse boş muhabbet yapmayın..BEnim o kullanıcı isminde tek bir karakter..oyuna giriyorum paşa paşa oynuyorum.Ne ban yemesi ne blocklanması..Sitede bir sorun var..Sebep bu ötmeyin.Çözümü istiyorum ben boş muhabbeti değil
  • mail e gelen şifre geçici şifredir.şifre geldikten 1,5-2 sa soora maile gelen şifreyi kopyala yapıp siteye login olurken yazıcaksın. sonra sayfada istediniz şifre-- ve ananızın kızlık soyadı yazıcak onları yazıp şifrenizi deiştireceksiniz.bi gecikme ve ya hata yoksa böyle olmalı
  • dsdfsafas
  • bendede tam tersi oluo siteye girmio oynuna giro forgat pass yaptım gelen şifreyi kulanıom
  • arkd lar şifre degiştirme nerden yapılıyo bi yardım edermısınız
  • sitede sağ tarafta logın diye kocaman bii buton var onun yanına şifresini deiştirmek istediğin charı aID ve pasword unu yazıcaksın daha sonra logın tusuna basıcaksın.cıkan sayfada 2 bosluk olucaktır.bu 2 boslukada aynı e-mail adresini yazıcaksın.e-mail şifreni acarken yazdığın e-mail olmak zorunda deil.kendi e-mail ini yaz.en cok 2 dk sora sana yeni şifren gelicekir.şifre 9 haneli olup karman corman harflerden olusabilir.o yuzden ezberlenmesi zor.acıklayabildiysemnemutlu bana...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.