Şimdi Ara

şifresiz ağa şifre koyabilmek (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrisahin58 -- 2 Mart 2012; 15:18:15 >

• Ufak bir tavsiye.. Kendini onun yerine koy ve onu uyar.. Oturduğum yerde birkaç kere bu tür durumlarla karşılaştım.. Komşularıma sordum soruşturdum evlerindeki modemleri.. Şifresiz olanlara şifre koymaları konusunda yardımcı oldum.. Sonuçta herkes her konu hakkında bilgi sahibi olamaz..

Mesela ben arabalardan anlamam.. İyi sürerim ama bozulsa bırakır giderim Ben arabamı alıp sanayide bi ustaya gitsem ve o usta beni kazıklasa ne hissederim? Demek istediğim, bugün ona yarın sana.. Naçizane önerim bu..
  • gardeş gardeş onu yapsam zaten bura gelip yazmam böyle yaaa :D
  • Modem uzerinden kendi mac adresini engelle
  • Tam olarak anlayamadım ? :S Şöyle söylersem daha net olacak galiba. Bu durumdan komşunun haberi yok bu bir, ikincisi ise olmamalı, üçüncüsü de; 30 tane bağlantı var ben zaten gidipde modemi komşuyu filan arayamam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrisahin58

Tam olarak anlayamadım ? :S Şöyle söylersem daha net olacak galiba. Bu durumdan komşunun haberi yok bu bir, ikincisi ise olmamalı, üçüncüsü de; 30 tane bağlantı var ben zaten gidipde modemi komşuyu filan arayamam :D

Valla anlatmaya usendim iradene hakim ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.