< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sigara halka açık heryerde yasaklanmalı (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Nereden başlasak kar!
Yağmurda dahi önümdeki insanın sigara içerek gitmesine sinir oluyorum!
-
Valla içene birşey diyemem otursun evde veya sigara alanlarında içsin yahu çocuğu parka götürüyorum.. o teyze püfür püfür o kadın püfür püfür yahu düşünen yok çoçugunu torununu getirmiş parka ulan çocuklar var hiç düşünen yok o koku çocukların üzerine kadar sinmiş..
-
Sigara içen vatandaşların 2.sınıf insan olduğunu düşünüyorum. Bende dışarıda sigara içen İşyeri servisi gelince son fırtı alıp ayı gibi içeri üfleyenlerden rahatsızım fakat sanmıyorum ki açık havada yasaklamaya maçası yiyen bir siyasetçi olsun..
-
Otobüs duraklarına denetleme gelsin içene yüksek para cezaları verilsin bu bağımlı insanlar âdeta beli kırılmış gibi bir daha içemesin sokakta sigara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigara içmek demokratik bir hak olamaz, çünkü sigara içen birinin sigara dumanını ben solumak zorunda kalıyorsam sigara içen demokrasiden bahsedemez!
Sigara içmek toplu alanlarda yasaklanmalı ve yüksek para cezaları konmalı.
Sigara içen sadece kendi evinde veya arabasında yalnız iken veya teknesi var ise denizin ortasında sigara içebilmeli.
ASLINDA SİGARAYI BIRAKIN DA SAĞLIKLI VE UZUN BİR ÖMRÜNÜZ OLSUN. BAŞKASINI DA MAĞDUR ETMEYİN!
-
kamu kuruluşları bile yasak dinlemiyor,hastane gidiyorsunuz içerde kediler cirit atıyor koltuklarda onlar yatıyor marketlerde pisiler raflarda yatıyor.
tesadüfen hayattayız.
-
bu ülkede sigaraya toplu alanda yasak getirmek imkansız çünkü HERKES sigara içiyor.
bakın şuanda köy kahvelerinin iç mekanlarında ve şehirdeki cafelerin iç mekanlarında sigara içiliyor. yasa değişmedi ama ülkenin NEREDEYSE TAMAMI sigara kullandığı için kılıfına uydurdular.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda en gıcık olduğum olay; plajda içilmesi.
Hadi parkta bahçede durakta atm'de falan neyse diyorsun biraz uzaklaşıyorsun ama plajda zırt pırt yer değiştirmek de olmuyor ki. Bütün güneşlenme keyfinin içine ediliyor. İzmariti kuma gömen primat zihniyetliler de cabası. Leş gibi oluyor ortam.
Sözde sigara karşıtı biri ülkenin başında 22 yıldır ama sadece 'kapalı mekanlarda' bu yasağın ilerlemesi üzücü -ki onda da aksaklıklar çok, denetleme yok, caydırıcılık yok.
Defalarca turizm bakanlığına ve belediyelere, plajlarda da dumansız bölümler olması gerektiğini ilettim ama tınlayan kim?
Bu ülkenin başına gerçekten halkçı biri ne zama gerecek cidden merak ediyorum. Tümü kapitalizme hizmet ediyor.
-
Alıntı
metni:Hadi parkta bahçede durakta atm'de falan neyse diyorsun biraz uzaklaşıyorsun Neyse falan demiyorum ben.
Parkta ağzında sigara çocukların ortak bindiği büyük salıncakta ergen irisi vardı. Çocuklara zorbalık da yapıyordu, yakasından tuttum pırr diye kaçtı sigara da düştü ağzından. Arbede çıksın ağzının ortasına geçireyim istiyordum çok hızlı tüydü it kılıklı.
Çocuk parklarında içen kesinlikle en ağır şekilde cezalandırılmalı. Neysesi yok bu işin.
-
şu motoru bakımsız nakliye kamyonları varya onların yaydığı zehirli dumanı tüm istanbulun sigaraları yayamaz, üstelik sigara dumanı atmosfere zarar vermez. sigara için kısıtlamalar yaygınlaşabilir ona sözüm yok. ama tamamen yasaklanmalı nedir?. tüm dünya sizin etrafınızda dönmüyor maalesef
-
Kudurun yeni nesil...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne dertler var be 😑
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu uygulamanın olduğu bazı ülkeler var ve bencede yasaklanmalı.
eskiden kışın köy kıraathanelerinde kapı-pencere full kapalı olurdu, içerde soba yanardı ve sigaradan dolayı iç mekan duman altı olurdu.
dumansız hava sahası gelince kahvelerin kapıları-pencereleri kaldırıldı, millet kış-mış aldırmadan kıraathanenin dış kısmında oturmaya başladı. iç mekan diye bişey kalmadı.
sonra çadır sistemi getirdiler, tavanı açık olmak koşuluyla çadırlı kısımda içiliyodu.
ondan sonra çadır olayını genişlettiler: artık kıraathanenin betonarme kısmında da (tavanı beton olsa bile) yan pencereler çadır diye serbest oldu.
üç hafta önce köye gittim, baktım en eski sisteme dönülmüş. tüm kahveler kapalı, içerde soba, ve içerisi duman full. çadır-madır diye kılıfına uydurulmuş.
buradaki temel etken %90 HERKESİN sigara kullanmakta oluşu. böyle bi ülkede sigaranın önüne geçemiyorsun kolay kolay.
ha şunu da söyliyim, Kadıköy'de gittiğimiz cafelerde de artık iç mekanda için serbest diyolar. arkadaşım kullanıyo, iki haftadır hava soğudu diye iç mekanda oturuyoz ve arkadaş içiyo bildiğin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hele şu son dumanı çekip toplu taşımaya binenler, onları direkt aşağı fırlatasım geliyor. Zaten onlar kişisel temizliğine dikkat etmeyenler, genelde pisler. Yıldan yıla dişlerini temizlerler 5 tl hesabını yapıp 50 tl sıgaraya vermek bunlarda en sık görülen kişilik bozukluğu.
Otobüs durakları ve yaya trafiğinin fazla olduğu caddelerde yasaklanmalı bence de, o caddelerde sigara içme noktaları ayarlanmalı.
Kesinlikle yasaklanmalıdır...
-
Sigarayı bırakalı 8 yıl olmuş.
Sigara her türlü yasaklanmalıdır.👍
Özellikle son bir fırt çekip TE toplu taşıma araçlarına binenler şehrin merkezinde ayaklarından asılmasılıdır😂
En çok onlar toksik bir hava veriyor ortama.
Velhasıl kelam bu zehri bırakın bu hayatta hiç bir şey vazgeçilmez değildir.
yasaklansa bile uygulama yok ki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X