Dört gündür sigarasız yaşama merhaba dedim. Kendimde değişik haller gördüğüm için paylaşmak istedim, aynı evreden geçen kişiler varsa paylaşımda bulunurlarsa faydalı olur diye düşünüyorum...
Bende gözlemlediklerime gelince:
- Elim ayağım nihayet ısındı. Kışın özellikle çok muzdariptim el ve ayak üşümesinden, Allah'a şükür kurtuldum. Bunun haricinde sanki genel olarak da üşüme bitti, hep sıcağım hatta afakanlar basıyor.... - 6 saat uyku sonrası otomatik uyanıyorum. Önceden 8 saat uyusam da çok zor kalkardım... - İlk iki gün kendimi tam bir mal gibi hissettim, resmen boynu bükükleri oynadım. Hep ne yapcam lan ben şimdi modundaydım... Ama dün ve bugün kayboldu yavaş yavaş bu his.. - Garip bir şekilde boğazımda yanma ve ağrı başladı. Sanki ciddi bir tahriş varmış gibi geliyor..Yarın da geçmezse doktora gideceğim. Ama nette ararştırdığıma göre normalmiş... - tat alma duyumda henüz çok değişiklik olmadı, koku hassaslaşıyor.. - En önemlisi rezil, iğrenç ötesi kokudan kurtuldum.. - Sigarayı ilk üç gün çok aradım ama bugün neredeyse benim için olmayan birşey. Sadece yemek sonrası hatırlıyorum ama bir iki dakika sonra geçiyor, bir bardak su içmek yetiyor.. - Bugün hafif hafif ciğerden öksürük gelmeye başladı, bilmiyorum ne kadar sürer..
Ben bırakma niyetiyle Wellbutrin XL 150mg almaya başlamıştım. Normalde tavsiye edilen 7 gün sonra sigarayı bırakmak ama ben ikinci günü bıraktım. Bu ilaç insasnı biraz duygusuzlaştırıyor ve sanırım aşırı istekleri biraz köreltiyor. Faydası oldu diyebilirim. Champix e göre çok ucuz, kutusu 30 TL... Eczacıya v.s. danışarak deneyebilirsiniz ama depresyon hapı olduğu için dikkat etmek lazım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme