Şimdi Ara

Sigarayı Komple Yasaklamalıyız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
457
Cevap
2
Favori
18.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
366 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca büyük konuşmayın. Sigara içtiğim için benden uzaklaşan, hor gören, durmadan laf sokan ne kadar arkadaşım varsa bugün benden fazla sigara içiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi sigarayı anladık da e-sigarayla ne zorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

bunu sigara içen insanların içinde söylersen seni döverler. bağımlılık kavramını anlamıyorsunuz. kendim içmiyorum ama onları anlayabiliyorum. sizin elinizden interneti alsalar çoğunuz zırlarsınız aynı durum. bağımlılık kolay baş edilen ve kesilmekle çözülecek bir sorun değil. rahatsız oluyorsan çıkma dışarıya çünkü başka çözümü yok bunun . yasaklayabileceklerini sanmıyorum hayvan gibi vergi getiriyor.

Arkadaşım tamam ilk kısımda haklı olabilirsin ama onlar içiyor diye ben niye dışarı çıkamıyorum? Benim suçum mu? Benim gibi rahatsız olanlar var o zaman kimse çıkmasın evde otursun sonsuza kadar. Yanlış bir düşünce. Son yıllarda sigarayı bırakmak daha kolay hale geldi. Gerçekten istersen bırakırsın. Psikolojik çözümler var, doğal çözümler var. Babam mesela kaç senelik içici 2-3 ay içinde bıraktı. Biraz kafada başlıyor bu olay.

• yazık yazık gençsin ölümsüz zannediyosun kendini ama acı çekiceksin bu sigara yüzünden uyarıyorum şimdiden seni
  • Pasif içici nedir, sigara dumanını solumak ne kadar zararlıdır, bunları araştırman yeterli açık alanda içilmesine neden karşı çıkıldığına dair.

Ayrıca kafelerden, otobüs durağından falan bahseden yok. Sadece buralarda içildiğini mi düşünüyorsun? Yürüdüğüm vakitlerde, 2 metre ötemde tüttüre tüttüre içilmesini ne yapacağız? O dumanı solumak zorunda mıyım ben? Adamın geçip gitmesini bekliyorum sırf bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 29 Temmuz 2017; 18:46:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdo Ağanın Oğlu Bilo Ağa

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Konu sahibi haklı. Sigarayı açık alanda içmeyi yasaklamak lazım ülkede. İçmek isteyenler için özel binalar yapılsın. İsteyen orada içsin.

Ayrıca karantinaya alınmalarını da ister misiniz

İyi olur

• quote:

Konu sahibi haklı. Sigarayı açık alanda içmeyi yasaklamak lazım ülkede. İçmek isteyenler için özel binalar yapılsın. İsteyen orada içsin.

Haklısınız hocam otobüs durakları gibi sigara durakları da yapılabilir, isteyen oraya gidip birbirlerini zehirleyebilir. Mantıklı bir çözüm bence de.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm

quote:

Haklısınız hocam otobüs durakları gibi sigara durakları da yapılabilir, isteyen oraya gidip birbirlerini zehirleyebilir. Mantıklı bir çözüm bence de.

Sigara Durağı ismini sevdim

• Otobüs durağında içenleri görünce bir an önce öğrencilik bitse de araba alsam diyorum. Hem fakirler hem sigara içiyorlar. Kanser olup devlete yük oluyorlar.

• Dm'den biri hakaret etmiş sen benim içtiğim sigaraya niye karışıyon diye töbe töbe ne insanlar var işte bu yüzden sigara yasaklanmalı.

• Buluttan nem kapıyorsunuz Sigara içmeyen psikolojik olarak normal bireylerin, yanından geçen insanın sigara kokusunu dumanını 2-3 saniye hissettiği zaman umrunda olmaz. Çünkü kimse bu konuyu kafaya takacak kadar işsiz değil

İnsanların daha önemli sorunları var . Huzur , geçim sorunları , aile, çocuklarının eğitimleri gibi..

O zaman şöyle bir durumda ne yapacağız? Benzin kokusundan nefret eden binlerce milyonlarca insan bulabiliriz. İşe biskletle giden bir insan arabaların kullanılmamasını söylese, o egzozun dumanından rahatsız olduğunu söylese ne yapacaz?

Ya ben o egzoz kokusunu çekmek zorunda mıyım yaaaaa, yasaklayın tüm arabaları sadece elektrikliler kalsıııın mi diyecez

• Varsa delikanlı denesin yasaklamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: watchfulprotector

Otobüs durağında içenleri görünce bir an önce öğrencilik bitse de araba alsam diyorum. Hem fakirler hem sigara içiyorlar. Kanser olup devlete yük oluyorlar.

20 yıl bandrollü sigara içen bir vatandaş, 20 kanserin tedavisine yetecek kadar devlete vergisini ödemiş olur merak etme

• Ben de benzin mazot vs bu kokulardan rahatsız oluyorum. Otomobiller kamyonlar otobüsler hepsi yasaklansın.

• Ciddi ciddi tartışmakta hata bunlarla. 15 yaşında çoccuk, ekşide okuyor gaza gelip burada hunharca sigaranın yasaklanmasını istiyor

Kapalı alanlarda içilmesi yasak. Açık alanlarda da içenlerden uzakta dur. Durakta falan dibinde içen varsa rahatsız olduğunu söyle güzel bir dille.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-435EB715D -- 29 Temmuz 2017; 18:58:26 >
  • Tiryakiler artılamış

• İnsanların sokakta yüksek sesle konuşmalarından rahatsız oluyorum, konuşmak yasaklansın istiyorum!11!11

Benzin mazot vs kokularından rahatsız oluyorum!111 Bunları içime çekmek zorunda mıyım??? Hepsi yasaklansın!!!111

Tüm araçlarımız suyla ve elektrikle çalışsın!11 Zorunda mıyım ya?? Saksı değilim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-435EB715D -- 29 Temmuz 2017; 19:2:12 >
  • Kitleleri imha eden bir ürün düşünün. Ve bu ürünü alan para ödüyor. Bu ürünü aldığı için hastalanıyor ve yine para ödüyor. Ve bunu alan kişi sadece uyuşturucu bağımlısı olduğu için yapıyor. O denli kuvvetli bir zehir ki, içen bağımlı olduğunu bile reddediyor. Dolayısıyla alan razı, satan kârlı. Devlet neden yasaklasın? Devletin tütünden sağladığı vergi gelirini bir araştırın.

Birde yanlış bir algı var. İçen zevk için dünyasını ve çevresini mahvediyor gibi. Kendi dünyasını ve çevresini mahvettiği doğru ancak zevk alma kısmı tamamen yanılsama. Sigara içmek ilk söndürülen sigarayla birlikte vücuttan uzaklaşan nikotini tekrar vücuda alma döngüsüdür. Tek amaç vücuda uyuşturucu sağlamaktır. Kim ki ben sigarayı şu yüzden içiyorum diyorsa bilin ki beyni yıkanmıştır. O yüzden içtiğini sanıyordur. 3 yıl sigara içtim, içenlerin ne hissettiğini çok iyi bildiğim için bu kadar net konuşabiliyorum.

• Böyle veletlere dalasım geliyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Böyle veletlere dalasım geliyor ya

Gel dal "amca"

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.