Şimdi Ara

Sigarayı Komple Yasaklamalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
2
Favori
18.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
366 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigara, e-sigara, esrar, bali, tiner, alkol vs. bilumum türevlerin yasaklanması gerekiyor. Herkesin hayatına kimse karışamaz demesin kimse. Onun sıkıntısını biz de çekiyoruz. İçeceklerse de evinde içmeliler. Açık alanlarda mecbur muyuz arkadaşlar duman kokusunu çekmeyi. Kapalı alanlarda yasakladılar ne güzel oldu şimdi açık havada da yapmalılar. Kapalı yerde içilmiyor diye herkes açıkta içer oldu. Araçların egzozlarının çıkardığı kötü duman yetmiyormuş gibi bir de bunlar çıktı.
    Make Türkiye Healthy Again!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeStorm -- 29 Temmuz 2017; 17:45:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi seni linç edecekler büyük ihtimalle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşide gündem neyse burada da aynısı oluyor ne hikmetse

Azıcık özgün olun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdo Ağanın Oğlu Bilo Ağa

Ekşide gündem neyse burada da aynısı oluyor ne hikmetse

Azıcık özgün olun..

Bu konuyu daha önce de düşündüm açmayı aslında ama bugüne kısmetmiş ekşiyle alakası yok

• Yallah Arabistana x)

• Abi ciddi ciddi bu konuyu tartışmayın. Hazır yapılmışı hala ekşi gündeminde.

Konu dışındaki konuların büyük bir kısmı ekşiden esinlenilerek yazılmış.. Önce orayı okuyun sonra burayı anlarsınız

• quote:

Abi ciddi ciddi bu konuyu tartışmayın. Hazır yapılmışı hala ekşi gündeminde.

Konu dışındaki konuların büyük bir kısmı ekşiden esinlenilerek yazılmış.. Önce orayı okuyun sonra burayı anlarsınız

Arkadaşım, benim çalıntı konum yok. Her popüler olanı konuya taşımam. Evet bu konuyu ekşide gördükten sonra açtım ama böyle bir konuyu daha önce açacaktım zaten tepki gelir diye açmadım. Baktım ekşide linç yememiş bende açtım sonuçta bu forumda herkes ekşi üyesi değil. Fikrinizi söyleyin yeter tatava yapmak gereksiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara bırakmak isteyen gelsin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanane? Hadi sigara neyse alkolden sanane? İnsanlar özgürdür.

• Açık alanda nasıl zehirleniyorsun anlamadım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Yallah Arabistana x)

Boşuna mı diyoruz içki yasaklanmalı diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes özgürdür ama başkalarının özgürlüğünü kısıtladığınız yerde o özgürlük biter.Anlık zevk için hayatlarını mahveden düşüncesizler sigara dumanlarıyla bizim de havamızı kirletiyor.Buna bir çözüm getirilmeli haklısın konu sahibi.İlla içiçem diyorsanız doğa zaten sizi halledicek akciğer kanseri amfizem kronikbronşit kardiyovasküler hastalıklar bla bla ne varsa olcaksınız geçmiş olsun şimdiden.Ha sigara içip de kanser olana gram acımam şunu da söyleyeyim
  • Sigarayi tamamen yasaklamak biraz döt ister

• Kardeş saydıklarından sigara ve alkol dışındakilerin kullanımı zaten yasak .

Sigara ve alkole gelecek olursak insanların kendi bilecekleri iş. İçenin elinden zorla alamazsın. ( Kurallara uydukları sürece )

• quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Herkes özgürdür ama başkalarının özgürlüğünü kısıtladığınız yerde o özgürlük biter.Anlık zevk için hayatlarını mahveden düşüncesizler sigara dumanlarıyla bizim de havamızı kirletiyor.Buna bir çözüm getirilmeli haklısın konu sahibi.İlla içiçem diyorsanız doğa zaten sizi halledicek akciğer kanseri amfizem kronikbronşit kardiyovasküler hastalıklar bla bla ne varsa olcaksınız geçmiş olsun şimdiden.Ha sigara içip de kanser olana gram acımam şunu da söyleyeyim

Ailenden sigara kullanan biri kanser olursa ( Allah göstermesin ) , üzülmeyecek misin yani?
    Ek: Ailemden kimse içmiyor vs deme, yarın öbür gün kardeşin , annen vs sigaraya başlarlar falan büyük konuşma..

Ayrıca zırt pırt ossuranlar da en az sigara içenler kadar havayı kirletiyor. Doğaya saldırıyorlar. Milletin götüne vana mı takacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-435EB715D -- 29 Temmuz 2017; 18:27:7 >

• quote:

quote:

Herkes özgürdür ama başkalarının özgürlüğünü kısıtladığınız yerde o özgürlük biter.Anlık zevk için hayatlarını mahveden düşüncesizler sigara dumanlarıyla bizim de havamızı kirletiyor.Buna bir çözüm getirilmeli haklısın konu sahibi.İlla içiçem diyorsanız doğa zaten sizi halledicek akciğer kanseri amfizem kronikbronşit kardiyovasküler hastalıklar bla bla ne varsa olcaksınız geçmiş olsun şimdiden.Ha sigara içip de kanser olana gram acımam şunu da söyleyeyim

Ailenden sigara kullanan biri kanser olursa ( Allah göstermesin ) , üzülmeyecek misin yani?

Ayrıca zırt pırt ossuranlar da en az sigara içenler kadar havayı kirletiyor. Doğaya saldırıyorlar. Milletin götüne vana mı takacaksınız

üzülmem zevkini alırken iyidi hasta olacağını bile bile içiyor sonuçta

• quote:

quote:

quote:

üzülmem zevkini alırken iyidi hasta olacağını bile bile içiyor sonuçta

Maşallah çok vicdanlıymışsınız Böyle her şey yolundayken konuşmak kolay.

• bunu sigara içen insanların içinde söylersen seni döverler. bağımlılık kavramını anlamıyorsunuz. kendim içmiyorum ama onları anlayabiliyorum. sizin elinizden interneti alsalar çoğunuz zırlarsınız aynı durum. bağımlılık kolay baş edilen ve kesilmekle çözülecek bir sorun değil. rahatsız oluyorsan çıkma dışarıya çünkü başka çözümü yok bunun . yasaklayabileceklerini sanmıyorum hayvan gibi vergi getiriyor.
  • Konu sahibi haklı. Sigarayı açık alanda içmeyi yasaklamak lazım ülkede. İçmek isteyenler için özel binalar yapılsın. İsteyen orada içsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Konu sahibi haklı. Sigarayı açık alanda içmeyi yasaklamak lazım ülkede. İçmek isteyenler için özel binalar yapılsın. İsteyen orada içsin.

Bunu söyleme sebebiniz hava kirliliğiyse o hava her türlü kirlenir.

Ha açık alanda dibinizde sigara içenler varsa, mesela otobüs durağı gibi. Rahatsız oluyorum bir metre ötede içer misiniz demek çok zor bir şey değil. Kafelere falan gelince , açık bölümlerinde sigara her türlü içilir. Mekanı sıkış tepiş göt göte olacak şekilde masa sandalyelerle dolduranlara prim vermeyin. Daha ferah mekanlarda oturun. Duman size gelmez ..

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Konu sahibi haklı. Sigarayı açık alanda içmeyi yasaklamak lazım ülkede. İçmek isteyenler için özel binalar yapılsın. İsteyen orada içsin.

Ayrıca karantinaya alınmalarını da ister misiniz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.