Şimdi Ara

Sigarayı Komple Yasaklamalıyız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
2
Favori
18.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
366 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibi haklı, birileri de açık havada nasıl oluyor demiş. Nasıl masıl açık hava da olsa üzerimiz leş gibi koktuğu gibi içimize de işliyor işte öyle oluyor...
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Stajer vardı dışarı çıkıp içeri geliyordu leş gibi kokuyor. Aklı olan bir canlı bunu ne kendine ne de başkasına yapmaz
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Umarım sigara içen akraba ve yakınların akciğer kanserinden sürünerek ölürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara pis kokan bir şey, ağzınız da lağım gibi kokuyor.

Bu ülkede sigara, hamur işi, abur cubur, şeker, alkol, bunların hepsi riskli şeyler, yıllarca hamur yiye yiye insanlarda türlü türlü hastalık çıkıyor.

Teyzelere bi bakıyorsun 60 yıldır gözleme gömmüş acillerde solunum ünitesinden geçilmiyor.

Tabi maddi durum olmadığı için insanlar hamur işine makarna pilav bulgur patates nişastaya gömülmüş olabilir fakat artık kamu spotu yapıp insanları yeşil

diyetlere yönlendirmek lazım.

3 aydır sağlıklı besleniyorum 10-11 kilo verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 29 Temmuz 2017; 22:46:44 >
  • Konuyu Açan kişiye kesinlikle Katılıyorum..Bende son derece rahatsızım bu konudan...
    Gerekirse tutuklanmalılar..Bir de bayanların ,özellikle genç kızların içmesinden de rahatsızım..
    Parklar da -Avm kenarlarında oturamaz olduk.Tamamen Yasaklayın artık Yeter...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli evlerinde veya araçlarında içsinler. Hadı sigara içme alanlarındada içebilirler ama Fenalık geldi dikkatsiz insanlardan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isterse ot çeksinler gebersinler banane. ama üst komşu biraz daha balkonda sigara içmeye devam ederse ben gebertecem onu. az kaldi. butun evin ici sigara kokuyer yeter anasini satayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 29 Temmuz 2017; 22:56:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara ve alkol alışkanlıklarıniz varsa hemen bırakın size bir katkısı yok ve kokaine başlayın kendinizi iyi hissedersiniz. Uyuyamazsanız da bir joint sararsınız ve gevşersiniz.

• Hadi sigara tamam da, alkol nasil rahatsiz ediyor onu anlamadim?

Yasaklayin da kacakcilara gun dogsun. Sanki yasaklaninca tuketim duruyor. Mal ideolojilerin mal hayalleri...

Bana gore esrarin legalize edilmesi lazim. Milletin dedigine bak. Sigara rahatsiz ediyorsa daha da kisitlanabilir. O ayri konu. Alkol ne alaka, kime batiyor, kime rahatsizlik veriyor anlamiyorum.

Neyse, sonucta sizi sallayan yok. Devletin ana gelir kaynaklarindan. İciyoruz. İmamin maasini ictigim rakinin vergisi oduyor. Bu da size bir omur yeter.

Saka bir yana, gereksiz bunaltici islere gormemenizi tavsiye ederim. Rahatsiz edeceginiz kalabalik sizin boyunuzu asar. Bir noktada haddinizi bilmeniz gerekiyor.

Sigara icmeyi biraz daha kisitlamak gerekiyorsa o yapilabilir. Ona bir sey diyemem. Sonucta kimse kimseyi rahaysiz etmemeli. Ama ayni sekilde kimse kimseye baski kurmaya da calismamali. Bu tarz girisimlere zaten guluyoruz. Ciddiye almiyoruz.

• DeStorm kullanıcısına yanıt
    Japonya'da bu uygulama var. İsimleri neydi hatırlamıyorum ama bakkal gibi bir şey var, her yerde olan. Sadece onun önünde sigara içilebilir. Çöp kutuları da sadece onun önünde var. Güzel bir uygulama. Rahatsız olduğunu söyle diyenler olmuş ama kavga çıkacağını bilmiyorlar sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Japonya'da bu uygulama var. İsimleri neydi hatırlamıyorum ama bakkal gibi bir şey var, her yerde olan. Sadece onun önünde sigara içilebilir. Çöp kutuları da sadece onun önünde var. Güzel bir uygulama. Rahatsız olduğunu söyle diyenler olmuş ama kavga çıkacağını bilmiyorlar sanki.

Voav. Bizde anca hayal bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık alanda sigara içenler başkalarına saygılı olmuyor. Örnek; Otobüs duraklarında herifler püfür püfür sigara içiyor. Orda duran çok kişi rahatsız oluyor. Sonra al sana kavga

• Sigara neyse de alkolden size ne ? Millet keneviri bile yasallaştırıyor bizim yasakçı zihniyet alkolü de yasaklama peşinde.

Sorunlar yasaklamalarla kısıtlamalarla değil insanları eğitmekle bilinçlendirmekle çözülür.
  • 3 ay önce sigarayi birakmis biri olarak iki tarafi da cok iyi anlamaktayim fakat içmeyenler hakli ama heryeri yasaklamak imkansiz icenler biraz duyarli olmali, otobus duraklari vb insanlarin uzaklasma imkani olmadiklari yerde icmemeye ozen gostermeliler

• kaçak sigara işine mi girdin?
  • Saçma bir konu bu, ayrıca konu sahibinin yazılarıda irite edici gereksiz laflar, sigara bir bağımlılık diğer bir deyimle hastalıktır, 10 yıl öncesi jenerasyonlar sigara konusunda bu günkü kadar bilinçli değldi, devlette değildi, sigara içmen,içmiyorsan başlaman için yazılı, görsel tüm medyada bombardıman olduğu gibi gençler arasında da sigara tüketimi konusunda nerdeyse mahalle baskısı vardı şimdi bir sivri zekalı < ama en bunlara rağmen başlamadım> diyebilir konu bireysel değil toplumsal, bu dönemlerde sigaraya bağımlı olanlar, dünyadaki en bağımlı yapıcı maddenin tuzağına düşmüş oluyor ve bu tuzaktan kendi çabaları ile kurtulma şansı who verilerine göre % 5, sigara içenlerin en az % 80 i buna hiç başlamamış olmayı dilerdi, bu yüzden içiyorsan kanser olursun hiç üzülmem,nasılsa sigara içenlerin hakkından doğa gelecektir gibi laflar en iyi tabiri ile saçmalık, sigaranın insanların kalabalık olduğu, park, lokantaların açık kısımları,hastane önleri,duraklar vb gibi yerlerde yasaklanmasını bende destekliyorum. Son olarak, sigara içenlerin kanser olmasına hiç üzülmeyecekler için akciğer gırtlak kanseri hariç diğer kanserlerde hiç sigara içmemişlerşn oranın % 60 üstü olduğunu, piyangonun kendilerine de vurabileceğini hatırlatırım

• Ona yasak buna yasak ne lan bu yasak merakınız ?Yasakcı zihniyetten sıyrılın artık.Neymiş sigaradan rahatsız oluyormuş beyzadeler aman çok önemli.Kardeşim toplum içinde yaşıyorsan tölerans göstereceksin böyle şeylere.Herkesin rahatsız olduğu şeyleri yasaklıyorsak bende parfüm kullanımına karşıyım yasaklayalım o zaman.Kadını erkeği fark etmiyor parfümle banyo yapıyor millet nefes alamıyoruz.Ayrıca motorlu taşıt kullanımınada karşıyım.Ben ulaşımımı bisiklette sağlıyorum sizin allahın belası arabalarınızın çıkarttığı dumanı soluyup hasta olmak zorundamıyım ?Söylediğiniz şey aynen buna geliyor.Sigara içmeyen birisi olarak yasaklanması karşıyım.Toplum olarak yaşıyorsan bazı şeyleri mecburen kabulleneceksin.Yasakcı zihniyetle bir yere varmaya çalışmayacaksın.

• Çok haklısın ya, şu açık alanda yasla olmaması dolayısıyla tüm kafeler restoranlar balkon tarzında bişey yaptılar sigara içisin diye. Alan kapalı ama sözde açık alan diye geçiyor ve yine dumanaltı oluyor mekan.

Üst geçitler alt geçitler otobüs durakları parklar Vs vs buralarda da yasak olmalı adamın bi suratımıza üflemediği kalıyor.

• Hükümetin, R.T.E'nin tek ama tek doğru ve yerinde hareketi şu sigaraya karşı duruşudur. Bence paketi 50 lira olsun kimse içmesin. Sağlık vs herşeyi geçtim. Ülke ekonomisine zararsınız. Kanser vb hastalıklara yakalandıktan sonra SGK nın sırtına ne kadar yük bindiriyorsunuz haberiniz yok. Çok şükür 32 yaşındayım 7 yıldırda içmiyorum. Çokta mutluyum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.