Şimdi Ara

Sigarayı Komple Yasaklamalıyız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
2
Favori
18.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
366 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzenim nikotinli sakizla sigarayi birakti bende dusunuyorum rahat 15 senedir iciyordu acaba bu sakizlar bagimlilik yapiyormuki 4 aydir duzenli olarak cigniyor bu sakizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ferdi Tayfur - Sigarayı bıraktım" tüm sigara icen kardeslerime gelsin

• sonuna kadar katılıyorum
    inşallah yasaklanır
  • Sigarayi birakali yaklasik 1 yil oldu, ama hakikaten acik alanda bile rahatsiz ediyor. Ama alkol ne alaka onu cozemedim:)

• Yakın çevremde sevdiğim insanlardan o kadar çok sigara içen var ki, 20 sene sonra biri gelip "ben akciğer kanseri oldum" dese "sana müstehak ulan gerizekalı" diyesim var ama sadece üzülmekle yetinicem biliyorum

Edit : Bu arada yasaklanması imkansız devlet deli gibi vergi alıyor rant sağlıyor bu pazardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Passenger47 -- 29 Temmuz 2017; 21:27:46 >
  • Yaktım kardeş 🚬

• Parkinson, alzhamier hastalik tedavisi sigara. Bende kullanman ama icende icer.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm

quote:

Orijinalden alıntı: Abdo Ağanın Oğlu Bilo Ağa

Abi ciddi ciddi bu konuyu tartışmayın. Hazır yapılmışı hala ekşi gündeminde.

Konu dışındaki konuların büyük bir kısmı ekşiden esinlenilerek yazılmış.. Önce orayı okuyun sonra burayı anlarsınız

Arkadaşım, benim çalıntı konum yok. Her popüler olanı konuya taşımam. Evet bu konuyu ekşide gördükten sonra açtım ama böyle bir konuyu daha önce açacaktım zaten tepki gelir diye açmadım. Baktım ekşide linç yememiş bende açtım sonuçta bu forumda herkes ekşi üyesi değil. Fikrinizi söyleyin yeter tatava yapmak gereksiz.

Bence burada odaklanılması gereken nokta senin iki gram beynin olsa bunu özgün bir şekilde ifade ederdin her hangi bir zaman dilimi içerisinde, sağlıklı olmaya sağlıklı düşünerek başla ve başkalarının fikirlerini kullanma. he konuya gelecek olursak da dünya zaten sistem gereği doğayı yok ederek gelişiyor ne ağaç kaldı ne hayvan, arabalar ve kafandan büyük telefonunun yaydığı radyasyon zaten sigaradan alacağın zararı karşılıyor o sebeple sigaranın yasaklanmasını değil de toplu bir şekilde köylere göç etmeyi falan desteklesen daha inandırıcı olur.

• Açık havada sigara dumanına maruz kalmak için sigara içen birinin dibinde olmanız gerek. Bence sigara yasaklanmamalı çünkü insanların zevkleri var, siz açık havada sigara içen birini gördüğünüz de biraz daha uzakta durmayı deneyin
  • Sigaranın özgürlükle alakası yoktur. Ekonomiye ciddi zarar veriyor.

Ailesinde sigaradan kaynaklı hastası olan varsa kusura bakmasın ama devlet kesinlikle bu kişilerin sağlık masraflarını karşılamamalı. Çünkü insanlar bilerek kendilerine bu zararı veriyor. Tabi bir anda olacak iş değil ama kademeli olarak yapılmalı. Sonra kim istiyorsa içsin hatta bedava versinler sigarayı. Satın alan kimlikle alsın kimlerin içtiği kayıtlı olsun.

• Vergiyi diğer ürünlere çaksınlar sonra. İçen içsin bırakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçte dibine girmene gerek yok adam kaldırımda yürürken içiyor arkasından giderken mecbur soluyorsun leş gibi dumanı. Durakta otobüs beklerken maruz kalıyorsun. Hele bir de çocuğunun da yanında olduğunu düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyiragongo

Hiçte dibine girmene gerek yok adam kaldırımda yürürken içiyor arkasından giderken mecbur soluyorsun leş gibi dumanı. Durakta otobüs beklerken maruz kalıyorsun. Hele bir de çocuğunun da yanında olduğunu düşün.

Hocam siz böyle şikayet ederseniz içen adam da arkamda gezmesin diye şikayet eder. Nereden baksan tutarsız, iki tarafta haklı..
  • Hadi oradan hadi oradan !! Açık alanda istediğim gibi içerim, sen de gıkını bile çıkaramazsın.Onu içmesinler bunu içmesinler.Nerde içecem ben bunu ? Ormana mı kaçalım ? Bu mantıkla ben de sizin parfüm kokunuzu çekmek zorunda değilim.Sıkmayacaksınız arkadaş ! Ben mecbur muyum otobüste, parkta, bahçede geçtiğiniz yerde 10 dakika hissedilen parfümün kokusunu çekmeyi.
  • Yallah Arabistancılar gelmeden yerleşeyim şuraya

Ülkede alkol ve sigaara için belli bir alan yapacaksın. Oralar da devletin olacak böyle kıraathane tarzı. Oraya oturanların yeme içmesinden hem devlet kazanacak hem de alkol sigara bir yerde kısıtlı kalacak. Tabii evinde de içebilecek. Ancak öyle dışarıda hadi bi yakalım bi küçük açalım zihniyeti ülkenin geleceğini mahvediyor.
  • Herşeyi anladım da e sigara ne alaka ? Koku bırakmıyor dumanı hemen dağılıyor ,sigaraya göre çok daha hoş kokusu var.
  • Kesinlikle yasaklammalı sigara içenler dışlanmalı ben astım hastasıyım yanımda içtikleri zaman dünyam kararıyor aynı acıları yaşamaları dileğiyle

• En son camiye gittiğimde leş gibi sigara içen biri yanıma geldi. Namazımda olmamıştır kesin. Böyle kıtlıktan çıkmış gibi sigara içip ortamlarda takılacak varsa benden uzak olsun.

• Sigara devletin ekmek teknesi bok yasaklanır
  • Konuya sigara içerken girdim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.