Şimdi Ara

Sigarayı Komple Yasaklamalıyız (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
2
Favori
18.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
366 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şair necip fazıla sormuşlar hocam biz bir rüya gördük. Rüyamızda evrendeki bütün canlılar Allah'a secde ediyor ancak tütün etmiyordu derler. Bunun üzerine Necip Fazıl şu cevabı verir: "Getirin o kafiri yakalım".
  • Sigara içmiyorum. Nefret ederim. Fakat çat diye olacak iş değil. Öyle yasaklanırsa karaborsadan daha zararlı sigaralar çıkar.

Yeni nesillere eğitim verilmeli. Sigara bıraktırma servisleri ücretsiz olmalı. Gerekirse evlere kadar gidilmeli. Sigara paketleri küçülmeli, ulaşım zorlaşmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi çekmek için yazmış troll böyleleri ilgiyle besleniyor gerçek hayatta kimse takmadığı için forumlarda dikkat çekerek tatmin oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

Sigara içmeyen arkadaşları gerçekten bu belaya bulaşmadıkları için tebrik ediyorum. Bende bırakalı 3 ay oldu kendime geldim rahatladım. 16 senedir içen biri olarak şunları söyleyebilirim, sigara içmek yüksek derecede bağımlılık yapar ve içenlerin % 90' ı bu belayı içtiği için kendinden nefret eder ve bırakmak ister. Her sabah kültablası gibi bir ağızla uyanılır, millete kokarsın çocuğuna eşine kokarsın, öksürüp durursun her söndürdükten sonra lanet olsun dersin ama tekrar içersin.

O yüzden içmeyenler tebrik edilcek bir hareket yapıp bulaşmamışlar fakat içenleri de bu kadar gömmeyin nasıl bir duygu olduğunu sadece içenler anlar. Kendinizi çok ayrıcalıklı hissetmeyin o şişmiş egolarınızı bir kenara bırakıp sigara içenlerin piskolojisini anlamaya çalışın. Yasak asla çözüm değildir kişinin daha çok içmesine neden olur. Çalıştığım işyerinde aynı burdaki bazı arkadaşlar gibi sigarayı yasaklayan gördüğünde laf eden gn. md yardımcısı vardı Allahtan gitti yoksa hala içiyordum onun inadına içmeye devam etmiştim. Yasak asla çözüm değildir. Bunun yerine insanları bıraktırmak için çeşitli organizasyonlar yapılabilir başka çözümler üretilebilir. Ama bu sektörün o kadar büyük kartelleri varki o kadar büyük para dönüyorki böyle birşeyin olması çok zor.

Sigara yasaklansın diyen zihniyetin çoğuyla başka bir konunun yasaklanması hakkında konuşsan ucu kendilerine dokunuyorsa yasakçılar hakkında demediklerini bırakmazlar. Mesela internete girme süresi günde 2 saate indirilsin kotalar artırılsın? Çoğu çocuk, genç internet yüzünden oyun bağımlısı oldu evde odalarına kapanıp asosyal olarak kimseyle konuşmadan büyüyorlar bence sigara bağımlılığından daha kötü birşey. Karşına alıp konuşsan iki kelime laf edemez ama nette kahraman delikanlı kesilir. Çoğu kişi net yüzünden kişilik bölünmesi yaşıyor. Çözüm üretmeyelim oyunları ve interneti yasaklayalım desem nasıl olur?

Yasakçı zihniyetten kurtulun çözüm üretin. Yasak birşeyin sadece kıymetini artırır engellemez.

noldu sigarayı bırakınca mesela? yeniden mi doğdun tekrar mı hayata geldin? zavallı hayatın 10 - 20 sene uzayınca insanlık hatta dünya hatta onu bırak evren ne kazandı ya da kaybetti?

• Bütün otobüs metro duraklarinda sigara içiliyor, kimse ağzını açmıyor. Bu ülkeden beklentim yok. Vapurda içen bir kişiye içme dedim diye beni denize atmaya kalktı. Polis görevini yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

Bütün otobüs metro duraklarinda sigara içiliyor, kimse ağzını açmıyor. Bu ülkeden beklentim yok. Vapurda içen bir kişiye içme dedim diye beni denize atmaya kalktı. Polis görevini yapmıyor.

ağzını burnunu kırmadıgına dua et. ben olsam kırardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Herkes özgürdür ama başkalarının özgürlüğünü kısıtladığınız yerde o özgürlük biter.Anlık zevk için hayatlarını mahveden düşüncesizler sigara dumanlarıyla bizim de havamızı kirletiyor.Buna bir çözüm getirilmeli haklısın konu sahibi.İlla içiçem diyorsanız doğa zaten sizi halledicek akciğer kanseri amfizem kronikbronşit kardiyovasküler hastalıklar bla bla ne varsa olcaksınız geçmiş olsun şimdiden.Ha sigara içip de kanser olana gram acımam şunu da söyleyeyim

Bu mantikla gidersek her turlu parfum, deodorant, temizlik urunu, sanayi uretimi vb komple yasaklanmasi lazim.

Bi dal sigara kadar neler var "havayi kirleten". Boş konusuyorsun

• İçiyoz işte kudurun

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Herkes özgürdür ama başkalarının özgürlüğünü kısıtladığınız yerde o özgürlük biter.Anlık zevk için hayatlarını mahveden düşüncesizler sigara dumanlarıyla bizim de havamızı kirletiyor.Buna bir çözüm getirilmeli haklısın konu sahibi.İlla içiçem diyorsanız doğa zaten sizi halledicek akciğer kanseri amfizem kronikbronşit kardiyovasküler hastalıklar bla bla ne varsa olcaksınız geçmiş olsun şimdiden.Ha sigara içip de kanser olana gram acımam şunu da söyleyeyim

Bu mantikla gidersek her turlu parfum, deodorant, temizlik urunu, sanayi uretimi vb komple yasaklanmasi lazim.

Bi dal sigara kadar neler var "havayi kirleten". Boş konusuyorsun

işin komik tarafı bu ördeğin akciğer kanseri olmuş bir adama acımasına başta kanser olmuş adam dahil kimin ihtiyacı var ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 1 Ağustos 2017; 13:2:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

Bütün otobüs metro duraklarinda sigara içiliyor, kimse ağzını açmıyor. Bu ülkeden beklentim yok. Vapurda içen bir kişiye içme dedim diye beni denize atmaya kalktı. Polis görevini yapmıyor.

Soluğu karakolda alırsın. Adamı kameraya çektiğim için korktu. Gerçi insan olmakla hayvan olmak arasındaki fark şiddete başvurmak. Böylece evrimin kanıtlarını görüyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

Soluğu karakolda alırsın. Adamı kameraya çektiğim için korktu. Gerçi insan olmakla hayvan olmak arasındaki fark şiddete başvurmak. Böylece evrimin kanıtlarını görüyoruz.

beni telefonla kameraya çekseydin o telefonu da elinden alır seninle birlikte denize atardım. hayatının en kötü gününü geçirirdin gerçekten (samimiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 1 Ağustos 2017; 13:18:43 >

• 32 yaşındayım 11 yaşından beri sigara ve alkol tüketirim (bununla övünmüyorum) ama inanın alkol tüketip veya sigarayı körükleye körükleye içip toplu taşımayı kullanan kişilerden ötürü gerçekten konu sahibine hak veriyorum. o koku dar alanda o kadar çabuk yayılıyor ve hissediliyor ki. gerçekten rahatsız olmamak elde değil.

İşte bu yüzden eğer akşam eğlenmek için çıktıysam dışarı eve dönüş özel araç, taksi vs. olur ama halkın genelinde ayıp olur, kokar, rahatsızlık olmasın diye düşünmediğinden böyle haklı tepkilerle karşılaşılabiliyorsunuz
  • quote:

quote:

quote:

çevrende sana yardım edecek tek bir insan bile olmazdı. ne kötü. cehennem de yalnız kalmak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 1 Ağustos 2017; 13:27:58 >

• sigara içmek sağlığa ve keseye zararlı bu doğru ama keyfide yok değil ama bende sonunda bıraltım 2 haftadır içmiyorum verdiği keyfi özlüyorum ama altarnatiflerlede onu unuttum sigara içmeyin ve başlamayın

• alkol yasaklanmalı bi de. içip içip karısına kızına tecavüz eden tiplerden bıktık. kadına şiddetin en çok olduğu şehir izmir, alkolden dolayın. içip içip saldırıyo çocukları
  • Önce bebelerin internete girmesi yasaklansin ondan sonra bakarız sigaraya

• quote:

Orijinalden alıntı: kanaryalıyık

alkol yasaklanmalı bi de. içip içip karısına kızına tecavüz eden tiplerden bıktık. kadına şiddetin en çok olduğu şehir izmir, alkolden dolayın. içip içip saldırıyo çocukları

Trafiğe arabaların çıkması da yasaklanmalı. En çok ölüm trafikte oluyor.
  • asla yapamıycaksın suratına suratına üfliyecem dumanı
  • sigara ve alkol yasaklanmanlı diyenler cidden arabistana yallah

yobazlar ya siz kimsiniz abi kimin ne yapıp yapamıycagına karar veriyorsunuz

PARAM VAR İÇERİM PARAM VAR ALKOL ALIRIM SEN KİMSİN _?

yasak getircekmiş

sivilce dolu suratınızla vasıfsız işlerle meşgul olup gereksiz tartışma konusu açan asosyaller sizi

siz çiftleşmeyin çolugunuz çocugunuz olmasın sizin
  • biride sigaranın alt limiti 30 tl olmalı demiş ekmeğe 25 kuruş zam geldimi çıldıran adamlarsınız siz nasıl bir bencillik bu 10 tl lik sigaranın 8.3 ü vergi zaten benim içtiğim sigaramı dert ediceğine doğuda kullanılan kaçak elektriği dert et

garibim ya yazmış birde 30 tl alt limit olmalı diye

arkadaşlarının yanındada sigara içmeye can atan tiplersiniz

yazık sizlere
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.