Şimdi Ara

Sigarayı Komple Yasaklamalıyız (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
2
Favori
18.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
366 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıldırcam ya sigara içip de kanser olana gram acımam demiş öteki

ya ben kanser olmuşum anasını satayım

senin bana acımanı dert edicem

adamlara bak ya

mangala gittiğinde söndürmeden gelip orman yakan adamlarsınız siz

kaç kez ağaç diktin sen kardeşim kaç kez ?

havasını kirletiyormuşum beyfendinin

aldığı yediği kanserojen maddenin hesabı yok ama ben havasını kirletiyormuşum
  • Ben niye sigara içmiyorum sen nefes alma ydudhdh

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevdar_1986

Yok artik. İyice sacmalamaya baslamis millet ya! Ya arkadasim siz hangi kafada yasiyorsunuz cidden! Size ne kardesim; sana al ic mi diyorlar? Rahatsiz oluyorsaniz en kibar tabiriyle defolup gidersiniz o ortamdan. Biri demis yok bina yapilsin, oraya tikilsin yok bilmem ne! O zmn icmeyenlere bina yapilsin da onlar oralara tikilsinlar! Ben sigara cok uzun yillar once icmis ve birakmis olmama ragmen sizin kdr gerici degilim. Napariz da milleti birbirine katariz doye ugrasiyorsunuz! Birakin bu bos isleri de kendinizle ilgilenin azcik! Akli dengelerini yitirmelerine sebep olanlara elbette ben de karsiyim; yasal olarak da yaptirimlari var ztn. Ama gerisi icin afedersiniz ama karisana da ... yemek duser ancak.

Komşuların seni rahatsız edince en hafif tabiriyle defolup gidiyor musun? Yoksa polise mi ihbar ediyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkede yıllardır yasal yoldan satılan ve toplum tarafından da bu kadar rağbet gören bir şeyin bir anda yasaklanabileceğini zannetmiyorum açıkçası
  • Yasak çözüm değildir, aksine daha çok merakı ve talebi arttırır. Bugünki içki firmaların büyük çoğunluğu amerika da ki içki yasağı döneminde merdiven altı içki üretimi ve satışı yapan firmaların markalaşıp kurumsallaşmasıyla oluşmuştur.
  • Ağla .d
  • sigaradan nefret ederim ama maalesef içenlere de birşey diyemem annem babam bile olsa yapacak bir şey yok maalesef
  • Sigara için yasal düzenleme geliyor zaten.
    Çocuk parkları vb. alanlarda kısıtlama olacak daha çok.
    Adam çocuğunu parkta salıncakta sallandırıcak ordan başka birisinin dumanı niye çocuğu çocuk parkında zehirlesin?
    Tamamen yasaklanamaz ama hiç değilse çocuk parklarında yasaklansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Eleman odasindan disari cikmiyor birak evi gelmis burda sigara yasaklansin diyor sigarayla baliyi tineri karsilastirarak cigir aciyor. Sigara arada icerim kapali alanda icmedigin surece ustune falan sinmez, otobus duraginda sigari icenler arkadaslari zehirliyormis havayi kirletiyormus mubarek ozaman isine bisikletle git bu kadar saglikli ve cevreciysen lol

Evinden disari cikmayan insanlarla sigara tartisiyoruz hey allahim ya. Dunyada en anti sigara ulke abd` dir orda bile sigara icme orani %20 fiyatlar astronomik olmasa eminim genede %40dan asagi olmazdi sigara icme orani. 21 yas siniri cakmak bile alamiyorsun, sadece yolda icebiliyorsun restoran kafe bar club icinde veya kapisinin onunde icemiyorsun, park bahce gibi yerlerde icemiyorsun, sahilde icemiyorsun. Ona ragmen %20.

Okulum bitsede bu balon abd`den kacsam.

Odasından çıkmaması ile sigarayı eleştirmesi arasında bir bağ kuramadım. Sana zarar mı veriyor evinden çıkmadığı için. İnsanların duyarlılığı size niye batıyor? Odasından çıkmıyorsa atom bombasından da şikayetçi olmaması lazım. Adam odasından çıkmıyormuş komutanım! Tamam operasyon iptal birlikleri geri çekin! Salaklığın su katılmamış hali beni öldürüyor. Sek salak.

lol

Odasindan cikmayan adam ulke hakkinda konusmasi sacma cunku adamin ulkeye herhangi bir yarari yok asalagin teki. Asalaklarla ciddi konulari konusmam normalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perey Jackson

çıldırcam ya sigara içip de kanser olana gram acımam demiş öteki

ya ben kanser olmuşum anasını satayım

senin bana acımanı dert edicem

adamlara bak ya

mangala gittiğinde söndürmeden gelip orman yakan adamlarsınız siz

kaç kez ağaç diktin sen kardeşim kaç kez ?

havasını kirletiyormuşum beyfendinin

aldığı yediği kanserojen maddenin hesabı yok ama ben havasını kirletiyormuşum

O bi adam varya onun yüzünden simariyor bu yobazlar. Uç kuruşluk adam hepsi beyin tasimiyorlar tepeden emredileni kendi düşünceleri gibi sahipleniyorlar. Eğer ki malum adam için deseydi ya da kendisi icseydi o zaman sen sigara kötü desen bunlar iyidir derlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    niye yobaz diyenler olmuş biliyormusun

YOBAZSINIZ
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    düşünebilseler zaten o adamı eleştirmeyi bilirler bunlar her yaptıgına doğru diyor ..

sen fatih terime her ay işsizlik tazminatı 1 milyon ver
    çiftcinin iflagını... tüccarı yücelt
    esnafı batır kredi ver yüksek faiz al
    sonra faize karşıyız de
    insanların eşleri babaları senin beceremediğin çözüm süreci yüzünden şehit olsun
    suriyelilerin önünü açarken insanımıız açlıktan kıvransın öğrencimiz okuyamasın

SONRA
    ÇİFTÇİ ESNAF ŞEHİT YAKINLARI ÖĞRENCİLER GAZİLER

SİGARA İÇMESİN
  • quote:

niye yobaz diyenler olmuş biliyormusun

YOBAZSINIZ

O bir deli Osmanlı padişahı vardı iv murat herhalde onu ornek aliyorlar kendilerine cahil yobazlar. Adam tek bir tutun içenin kellesini getirin demiş. Hasta işte herifler milletin hayatına ne yaptığına ne ettiğine ne ictigine ne yedigine karışmak bunların o hasta zihniyetinin olmazsa olmazı sonuçta ortaçağ zihniyetli aciz yaratıklar. Kendini günde 3 km yolu spor için yuruyen, her gün duş alan, günde 10 kez dis fircalayan bir Amerikalı sanan bu hanzolar sonuçta sigara icmedikleri halde ayni sebepten yani damar sertliğinden olecekler. Analarının tereyağlı dolmalarini yiyip yolda egzoz gazı soluyarak yaşıyorlar. vay kirolar en komik olan da o zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 2 Ağustos 2017; 6:58:38 >
  • Araba egzozlarından ya da bilumum bacadan çıkan çeşitli zararlı kimyasalların tüm insanlığa ait atmosfere ve ekosisteme zararları tespit edilip bir an önce toplu taşıma harici araç kullanımı yasaklansın ve araç sahipleri atmosferden yalıtılmış kendi özel pistinde araçlarını kullansın hatta

Millet kömür ocaklarında soykırıma uğruyor, açlıktan nefesi kokuyor sen kaldırımdaki sigara kokusundan mı rahatsız oldun? Bi leylek kaldı...

• 3 milyar 996 milyon lira gibi rakamlar da aylık sigara tüketimi olan bir toplumu önce parasal, vergisel gelirlerden ötürü sonrada böylesine bağımlı bir topluluğu zapt edememekten ötürü Türkiye'de sigarayı yasaklamak = hayal. Yasaklasan ne olacak? Karaborsa. Tütün torbacılarına yeni kara para kapıları açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihrali Bey

Kardeşim, ZE-HİR-Lİ-YOR-SU-NUZ!

Var mı ötesi? Saçmalayıp durmayın. Bencilsiniz işte. Sigaraya karşı olunca ak troll, fesli delinin fedaisi diyorsunuz. Kendinizi savunmak için iftira atmaktan da çekinmiyorsunuz.

İnşallah gün gelir tüm dünyada ne alkol kalır ne tütün ne de saçma sapan plastik gibi yiyecek, içecekler.

Bunun yolu basit beyefendi; zehirlendiginiz ortamdan cikar gidersiniz. Sonucta kimse kafaniza silah dayamiyor o ortamda kalin diye. Acik alanda da insanlarin ozgurluklerine laf etme hakki kimseye dusmez.

• Ben bırakalı 7-8 sene oldu. 20 seneye yakın ciddi sigara bağımlısıydım. Çok da seviyordum...

O yüzden bağımlı arkadaşların konuyu dizel araçların yasaklanmasına kadar getirmesini veya rahatsız oluyorsan defol uzaklaş demesini yadırgamıyorum. Bağımlılık nedir bilenler halden anlar.

Bağımlılık acizliktir. Doğruyu göremezsin, yanlıştan vazgeçemezsin kolay kolay. Sigara içemezsen daralırsın, sıkılırsın, bunalırsın, agresif olursun. Zaten böyle olmasa adı bağımlılık olmaz.

Ben yasaklanmasından yanayım kesinlikle, daha önceki mesajlarım da yazdım. Ama burada karşı çıkan, tepki gösteren kişileri de anlamaya çalışıyorum. Kumar bağımlısı, alkol bağımlısı, uyuşturucu bağımlısı nasıl varsa sigara bağımlılığı da var. O yüzden adama sigara yasaklansın dersen tepki gösterir hiddetlenir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 2 Ağustos 2017; 13:30:10 >
  • quote:

Var mı ötesi? Saçmalayıp durmayın. Bencilsiniz işte. Sigaraya karşı olunca ak troll, fesli delinin fedaisi diyorsunuz. Kendinizi savunmak için iftira atmaktan da çekinmiyorsunuz.

İnşallah gün gelir tüm dünyada ne alkol kalır ne tütün ne de saçma sapan plastik gibi yiyecek, içecekler.

Zehirlen geber istersen bana ne tohumuna para mı verdim. sigara kapalı ortamda zaten icilmiyor. o zaman Sigara içenlerin yanında ne işin var acik havada içen varsa yanlarına yaklasma sigara iciyorlarsa ortamı terket deliye bak. Ben de senin bagirsaklarindan havaya salınan metan gazından rahatsız oluyorum öyleyse dışarı çıkma havaya metan salınımı yapma tam trol gerçekten yürü anca gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 2 Ağustos 2017; 14:56:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

Zehirlen geber istersen bana ne tohumuna para mı verdim. sigara kapalı ortamda zaten icilmiyor. o zaman Sigara içenlerin yanında ne işin var acik havada içen varsa yanlarına yaklasma sigara iciyorlarsa ortamı terket deliye bak. Ben de senin bagirsaklarindan havaya salınan metan gazından rahatsız oluyorum öyleyse dışarı çıkma havaya metan salınımı yapma tam trol gerçekten yürü anca gidersin

yakında geceleri oksijen tüketiyor diye ağaç kesip kılıfına sokarlar bunlar anlamadıkları kısım şu hani çok temiz çok düzgün bi dünyada yaşasalar hava kirliliği genetiği ile oynanmış besinler olmasa kanserojen atıştırmalıklar aksesuarlar kullanmasalar şuan bu mesajı okuduğu telefonun bile radyasyon salınımı olmasa Bunlar olmadıktan sonra senin dediğin gibi düzgün yaşasalar spor yapsalar

Yemin ediyorum içmem

ama işte leylek kaldı bi arkadaşın dediği gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

yakında geceleri oksijen tüketiyor diye ağaç kesip kılıfına sokarlar bunlar anlamadıkları kısım şu hani çok temiz çok düzgün bi dünyada yaşasalar hava kirliliği genetiği ile oynanmış besinler olmasa kanserojen atıştırmalıklar aksesuarlar kullanmasalar şuan bu mesajı okuduğu telefonun bile radyasyon salınımı olmasa Bunlar olmadıktan sonra senin dediğin gibi düzgün yaşasalar spor yapsalar

Yemin ediyorum içmem

ama işte leylek kaldı bi arkadaşın dediği gibi

Hahahaha ağaçlara kılıf yapıp geceleri geçirelim sabahları kılıfı çıkartalım da diyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 2 Ağustos 2017; 16:32:26 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.