Şimdi Ara

sigma 70-300mm f4-6.5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bende nikon d40 var ve ustundeki lenside 18-55. yakin mesafeler icin iyi ama biraz uzagi ceklek istesem almiyor.
    arkadasta sigma 70-300mm f4-6.5 lens var ve hosuma gitti. ama rakamlardan anlamadigima bi sey diyemedim. benim 18 55 den daha iyi kalite yakalayibilirmiyim. bide uzagi alirmi. eger iki lensde ayni ise hangi len bana uygun.
    50 metredeki bi kisinin fotografini ccekebilecek bi lens.

• dediğin lenste titreme önleyici yok ama vereceğim link nekdar yaklaşırsın bir önernek olcaktırhttp://imaging.nikon.com/lineup/lens/simulator/
  • Sigma 70-300 yerine Nikon 55-200 Vr satın alım.Çok daha iyi kalite alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Sigma 70-300 yerine Nikon 55-200 Vr satın alım.Çok daha iyi kalite alırsınız

aynen
  • yardimlariniz icin saogolun arkadaslar. kalite olarak nikon daha iyi oldugu kesin ama pahali biraz. sigmada iyimi acaba. nikorla arasinda cok fark varmiki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcelikbas

yardimlariniz icin saogolun arkadaslar. kalite olarak nikon daha iyi oldugu kesin ama pahali biraz. sigmada iyimi acaba. nikorla arasinda cok fark varmiki?

Nikon 55-200 vr ile Sigma 70-300 arasında ne kadar fiyat farkı varki ?

• 60 euro kadar.
    bide bunu buldum Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC
    ayni fiyata
    135 euro ikinci el.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sigma 70-300mm f4-6.5 apo dg makro 85 euro
    Nikon nikkor 55-200 DX VR 140 euro
    Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC 140 euro
  • 18-200'den uzak durun.Ciddi anlamda güzel kalite istiyorsanız nikon 55-200 vr tercih edin

Sigma agır ve yavaş netleme yapan bir lenstir.Ayrıca netleme sırasında çok ses çıkartır.Üzerinde titreşim azaltma sistemi olmadığı için düşük ışıkta elde çekim zordur.Ben tavsiye etmiyorum karar sizin

• Titreşim engelleme sistemi barındırmayan tele leslerle güzel kareler elde etmek neredeyse sadece tripot kullanımı ile olabilir.Bu yğzden titreşim engelleme sistemi barındıran bir lens almaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcelikbas

sigma 70-300mm f4-6.5 apo dg makro 85 euro
    Nikon nikkor 55-200 DX VR 140 euro
    Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC 140 euro

55-200 nerede 140 euro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.