Şimdi Ara

Sigortalarin takibi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sigorta konusunda zaman zaman iş yoğunluğu yada dalgınlığa bağlı olarak zamanını geçirme ve bunun akabinde de kazanılmış hakların kaybı sözkonusu olabiliyor. Bu noktada üyelere tarafımıza sigorta bilgileri ve iletişim için numaraları verildiği takdirde sigorta vadeleri yaklaştığında tarihleri hatırlatmak ve alternatif sigorta şirketlerinden fiyatlar vererek üyelerin olası mağduriyetlerini gidermeye yönelik bir çalışma başlatmayı düşündük ilk etapta buna yönelik de bir site yapılması gündemimizde. Fakat sizlerinde tahmin edebileceği gibi böyle altyapıya sahip bir sitenin kurulması bi nebze olsun vakit alabiliyor bu yüzden de başlangıç olarak buradan yada mail ile tarafımıza ulaştığınız takdirde bu hizmeti sizlere sunmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.

Saygılarımla

Not: Henüz site oluşmadığından kişişel mailimden benimle irtibata geçebilirsiniz.( erdemdio@hotmail.com )
    Ayrıca belirtmek isterim ki bu işlemlerden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

• Yeni bir sigortam.net girişimi demek...

Vade sonu yaklaşan poliçeleri tüm acenteler hatırlatıyor zaten. Yani en azından benim tüm poliçelerim (trafik, kasko, ev, sağlık, vs) hatırlatılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

Yeni bir sigortam.net girişimi demek...

Vade sonu yaklaşan poliçeleri tüm acenteler hatırlatıyor zaten. Yani en azından benim tüm poliçelerim (trafik, kasko, ev, sağlık, vs) hatırlatılıyor.

Şayet sizin acenteniz vadeyi hatırlatmanın yanı sıra da alternatif şirketlerden de hesaplamalar da yapıyorsa tam olarak bizim sunmak istediğimiz hizmeti sunuyor demektir. Ama takdir edersiniz ki bu tip bir yaklaşımı sergilemeyen çok sayıda acentelik mevcut. Bizim hedefimiz bu şekildeki hizmeti herkesin alabilmesi adına.

Saygılarımla
  • Güzel bir hizmet. Başarılar.
  • üyelerin mağduriyeti gidermek ne demek arkadaşım insanlar mağdur olmamak için sigorta yaptırır. Bu işi ciddiyetiyle yapan bütün acenteler sonuçta bu işten ekmek kazanıyor hiç bir acente müşterisini mağdur durumda bırakmaz. Fiyat konusundada 3 aşağı 5 yukarı bütün şirketler en uygun fiyatı vermeye çalışıyor zaten.
  • Sektörde yaklaşık 10 yıldır bulunuyorum ve bir çok insan acentem bana haber vermedi tarihi geçmiş diye de kapımızı çalıyor. Bu durumla da çok sık karşılaştığımız için de bu şekilde bir kelime kullanmayı uygun buluyorum. Ayrıca 3 aşağı 5 yukarı bütün şirketler en uygun fiyatı vermeye çalışıyor demişsiniz. Şimdi piyasadaki ilk 10 şirketi arayın ve belirlediğiniz aracın kasko fiyatlarını karşılaştırın eminim sizde aradaki fiyat farklılığını ne düzeyde olduğunu göreceksiniz.
    Saygılarımla
  • bence güzel bir girişim .verdiğiniz alternatifler hem kasko hemde trafik olursa daha iyi olur.ayrıca bilgileri girerken olabildiğince basit ve hızlı olmalı(araç cinsi,modeli,yaşı vs.)
    çalışmanda başarılar dilerim.site faaliyete geçerse elimizden geldiğince destekleriz.
  • Sadece araç olarak değil tüm sigortalar için bu uygulama geçerli olacak işyeri, konut, sağlık vb. tüm sigorta konularında destek vermeyi hedefliyoruz. Desteğiniz için de şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemdio -- 30 Nisan 2009; 10:48:44 >
  • peki madem alternatif çözümler sunuyorsunuz, size buradan bir soru sormak istiyorum. aracıma; beni en az mağdur edecek, uygun bir kasko şirketi aramaktayım. aşağıda bilgileri veriyorum;

Model: 2000
    Hyundai Accent 1.3 lx Sedan (Y)
    Trafiğe çıkış tarihi 13.08.1999
    Silindir Hacmi 1341
    Araç sınıfı M1

Bakalım benim acentemin verdiğinden daha uygun bir fiyat verebilecek misiniz?
  • uazro arkadaşın fiyat vermesi için tc kimlik no ve aracın plakası lazım...

Aklı başında bir acente ile çalışıyorsanız;
    Ev,araba sigortalarımı yaptırdığım acente(broker firma) Poliçe bitimine 1 ay kala haber verir. Sigorta bitim günü arar haber verir çeşitli firmalardan aldığı teklifleri gönderir.Ok verincede yeniler...ödeme içinde bütçeme uygun şekilde taksit yapar
  • Aklımdayken ve ilgili bir başlıkken benimde bir sorum olacak normal trafik sigortasında hasarsızlık indirimi en fazla yüzde kaça kadar oluyor..benim yıllardır süren sigortam var ve hiç hasarım yok indirim oranı %20 bu %30 a falan düşmüyormu acaba hiç?
  • Benim bildiğim;
    trafik sigortası için max %20
    Kasko için max %60
    hasarsızlık indirimi oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: aybasan

Aklımdayken ve ilgili bir başlıkken benimde bir sorum olacak normal trafik sigortasında hasarsızlık indirimi en fazla yüzde kaça kadar oluyor..benim yıllardır süren sigortam var ve hiç hasarım yok indirim oranı %20 bu %30 a falan düşmüyormu acaba hiç?
  • neden fiyat vermesi için kimlik numaram ve plakam gerekli? borç mu sorgulayacak? eğer öyleyle borcum yok direk söylüyorum. ben zaten tam fiyat ver hemen yaptırıcam o fiyata demiyorum ki. yazdığım özelliklerdeki aracın kasko maliyetini soruyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uazro

neden fiyat vermesi için kimlik numaram ve plakam gerekli? borç mu sorgulayacak? eğer öyleyle borcum yok direk söylüyorum. ben zaten tam fiyat ver hemen yaptırıcam o fiyata demiyorum ki. yazdığım özelliklerdeki aracın kasko maliyetini soruyorum.

kimlik numarası ve plaka olmadan hiç bir sigorta şirketi sağlıklı bir fiyat veremez artık bütün bilgiler tramer sistemine kayıtlı yaptığınız hasarlar indiriminizi, bindiriminimizi görmek için tramer merkekizinden tramer belge nosu alınıyor tramer belge nosu almak içinde kimlik numarası girilmesi şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkseed -- 1 Mayıs 2009; 1:45:45 >
  • sağlıklı cevap istemiyorum ortalamaya en yakın fiyatı istiyorum sadece.
  • Merhaba,

Bu yazdığınızdan, ortalamaya en yakını fiyat değil, acentenizin verdiği iddalı fiyattan daha uygun bir fiyat verip veremiyeceğini anlamıştım.

istediğinizi düşünmüştüm.
    quote:

peki madem alternatif çözümler sunuyorsunuz, size buradan bir soru sormak istiyorum. aracıma; beni en az mağdur edecek, uygun bir kasko şirketi aramaktayım. aşağıda bilgileri veriyorum;

Model: 2000
    Hyundai Accent 1.3 lx Sedan (Y)
    Trafiğe çıkış tarihi 13.08.1999
    Silindir Hacmi 1341
    Araç sınıfı M1

Bakalım benim acentemin verdiğinden daha uygun bir fiyat verebilecek misiniz?
  • Yapmaya çalıştığınız site konusunda umarım başarılı olursunuz. Yıllardır bu mesleğin içinde olan biri olarak da, sektörü geliştirme adına yapılan tüm çalışmaları desteklemekteyim.

Sigortacılık temel anlamda bir hizmet sektörü iş koludur. Zamanların hatırlatılması, hasar esnasında ve devam eden süreçte müşterinin yanında olmak ve eşitler arasından en iyi fiyatı sunmak iyi bir hizmet verildiğinin göstergelerindendir.

Saygılarımla,

www.limonsigorta.com

quote:

Orjinalden alıntı: erdemdio

Merhabalar,

Sigorta konusunda zaman zaman iş yoğunluğu yada dalgınlığa bağlı olarak zamanını geçirme ve bunun akabinde de kazanılmış hakların kaybı sözkonusu olabiliyor. Bu noktada üyelere tarafımıza sigorta bilgileri ve iletişim için numaraları verildiği takdirde sigorta vadeleri yaklaştığında tarihleri hatırlatmak ve alternatif sigorta şirketlerinden fiyatlar vererek üyelerin olası mağduriyetlerini gidermeye yönelik bir çalışma başlatmayı düşündük ilk etapta buna yönelik de bir site yapılması gündemimizde. Fakat sizlerinde tahmin edebileceği gibi böyle altyapıya sahip bir sitenin kurulması bi nebze olsun vakit alabiliyor bu yüzden de başlangıç olarak buradan yada mail ile tarafımıza ulaştığınız takdirde bu hizmeti sizlere sunmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.

Saygılarımla

Not: Henüz site oluşmadığından kişişel mailimden benimle irtibata geçebilirsiniz.( erdemdio@hotmail.com )
    Ayrıca belirtmek isterim ki bu işlemlerden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

• quote:

sağlıklı cevap istemiyorum ortalamaya en yakın fiyatı istiyorum sadece.

Öncesinde hasar yapıp yapmadığınız yada mevcut indiriminizin olup olmaması bunun yanısıra şirketler artık şahısların geçmiş sigorta bilgilerini de fiyatlarını hesaplarken kullandığından bu tip bi durumda size vereceğim rakamlar sağlıklı olmayacaktır. Şayet yardımcı olmamı istiyorsanız daha ayrıntılı bilgileri vermeniz durumunda çok daha sağlıklı bir bilgilendirme yapabileceğimi belirtmek isterim.
    Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: oluşumbilgi

Yapmaya çalıştığınız site konusunda umarım başarılı olursunuz. Yıllardır bu mesleğin içinde olan biri olarak da, sektörü geliştirme adına yapılan tüm çalışmaları desteklemekteyim.

Sigortacılık temel anlamda bir hizmet sektörü iş koludur. Zamanların hatırlatılması, hasar esnasında ve devam eden süreçte müşterinin yanında olmak ve eşitler arasından en iyi fiyatı sunmak iyi bir hizmet verildiğinin göstergelerindendir.

Saygılarımla,

www.limonsigorta.com

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.