Şimdi Ara

sigortalı araçlar buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bilmeyenlere bir duyuru yapmak istiyorum.anadolu sigorta güneş sigortadan aracı sigortalı olan arkadaşlar ve şu an aklıma gelmeyen birkaç tane daha sigorta şirketi var ama hatırlamadım.auto kıngle anlaşma dahilinde aracın hasarsızlığını bozmadan belirli ölçülerde olan hasarları örneğin (küçük çizikler.küçük kapaorta göçükleri,koltuk yanıkları vs.) gibi işlemleri ücretsiz onarmaktalar.ben daha yeni öğrendim ve geçen hafta bir kaç yeri kaskoyu bozmadan onarttım.şüphelerim vardı yeterince önemi vermezler diye ama orjinalliğini bozmadan düzeltmeleri yaptılar.sizlerde benim gibi araba konusunda titizseniz bence ufak tefek çizik ve vuruklar sinirinizi bozuyordur.yaptırdığım işlemler en az 400 e patlardı.ama 5 kuruş vermeden ayrıldım.

• dostum bende 2006 toyota var halk bankasının kuruluşu olan birlik sigorta dan kaskom var bashettiğin yer nerede biraz daha bilgilendirirsen sevinirim ben ön tamponu ve arka tamponu bpyatmak istiyorum kaskoyu bozmadan.
    kolay gelsin teşekkürler
  • benim ki koç allianz.auto kingle anlaşmaları var.ancak ufak tefek vurukları yaptırırken bile mutlaka önceden fotoğrafını çekin,satarken sıkıntı yaratmasın...
  • dostum auto kıng diye bi firma yapıyor sigorta şirketini arayıp sorman gerekiyor böyle bişeyi yapıyormu diye.anlaşması varmı yani soracaksın.5 cm kadar boyası kalkmayan çizik ve vurukları tamir ediyorlar.iç kapıdaki veya koltuktaki deri yanıklarını yapıyorlar.ama komple boyamazlar onarım yapıyorlar.ama eskisinden kat kat daha iyi olacağı kesin diyorum.eğer benim gibi ince ayrıntıya bile bakan bi adam beğendiyse herkes beğenir.ikitellide sanayinin içine kurulmuş bir firma.sadece onarım tamir işlerine bakıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: toyota67

benim ki koç allianz.auto kingle anlaşmaları var.ancak ufak tefek vurukları yaptırırken bile mutlaka önceden fotoğrafını çekin,satarken sıkıntı yaratmasın...

auto kingle ne neresi nerde ne yapar necidir.
  • bu söylediğiniz zaten senelerdir olan birşey dikkatli okursanız kasko poliçenizi arabam aksigorta dan kaskolu ve bi kaç bir şey daha diyim size yukarıda yazılanlar haricinde arabanın ön camını senede 1 kere kaskonuzu deldirmeden değiştirebiliyorsunuz çok fazla çizilirse diye ama kaskoyu bozmadığı doğru ama bir daha ki sene hasarsızlık indirimi yaparlar mı acaba o da var ?
  • her sene hasarsızlık indirimi veriliyor.police yenilendiğinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kasko konusunda çok iyi araştırıp çok iyi düşünmek lazım. Zira kasko firmaları adam dolandırmayı çok güzel yapıyorlar. Aaracımda geçen yıl aksigorta vardı ve bizimkiler bi aza geçirdiler. Araç ön kısımdan hasar almış. Farların üst bağlantı ayakları kırılmış. Farları auto kinge götürüp tamir etmişler. sonra titreme yaptı bende aracı tekrar servise götürdüm. Farları tekrar Auto Kinge göndereceklerini kaskonun plastik hasarlarında önce tamirte gideceklerini eğer auto king olmaz raporu verirse değiştireceklerini anlattılar. Farlarım tekrar tamire gitti ve ertesi gün aldım aracımı farlardan birisnde yine titreme olunca bende Toyotaya çok ağır bir hitapla mail attım aradan 3 gün geçti servisten aradılar servise aracınızı getirtebilirmisiniz diye. Gittim Servis sorumlusu bir yönetici ve bir exper göndermişler farların tamir işlemini kontrol ettiler. Farın yerine tam oturmadığı ortaya çıktı ve küçük bir müdahaleyle giderildi. Ertesi gün Toyota GenelMüdürlükten aradı bayanın birisi. Servise gidip gitmediğimi ve farların değişip değişmediğini sordu. Ben de farların değişmediğin söyledim bayan biraz bozuldu allah allah nasıl olur gibi sinden ama ben sorunun halledildiğini söyledim. Teşekkür edip kapattım telefonu. Toyota farları değiştirin diye talimat veriyor aksigorta merkezden aldığı izinle ama exper işgüzarlığını yapıp bunu sağlamadı. Şu anda aracımın kaskosu Toyota kasko. bu sigorta aksigortanın hizmeti. Her yıl bir cam veya 1 far değişim hakkınız var kaskonun hasarsızlığı bozulmadan ve yanlış anlamadıysam bunlardan 1ini yaptırsanız bile bir sonraki yıl hasarsızlık priminiz artıyor yine.

• 2 yenedir bende toyota kasko yaptırıyorum 20 gün önce yaptırırken tekrar sordum, yılda sadece bir kaza veya işlemin YTL miktarında bir kısıtlama olmaksızın toyota kaskonuzu kullandıgınızda yenilerken alacagınız hasarsızlık indiriminiz yarı yarıya iniyor aynı yıl 2 kaza veya işlemde hasarsızlıgınız kayboluyor
  • BU BENİM DEDİĞİM KAZAYLA ALAKALI DEĞİLDİ ZATEN .BENDE KAZA FALAN YAPMAMIŞTIM.UFAK TEFEK TAŞ YARALARINI DERİ YANIKLARINI KASKO BOZULMADAN VE HASARSIZLIK ORANLARI ZARAR GÖRMEDEN YAPIYORLAR.ÖYLE BİŞEY OLSA BENDE YAPTIRMAZDIM ZATEN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.