Şimdi Ara

sihirbazlar çetesini anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya o dedektifin çeteden olması sacma degıl mı. herseye tek basına kosarken dsnkı ceteden degılmıs gıbı kendı kendını mı kandırıyor yani. anlamadım kı bısey. nıye kosuyor pekı tek basına cetenın pesınden. ceya cozmek ıstıyor. prestıj fılmı gıbı acıklayabılen beri gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 13 Kasım 2013; 10:49:41 >

• kimse anlamamis galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlerini zorlaştırıyor işte. Diğer polisler tek başlarına olsa o kadar köşeye sıkıştıramazlardı, o zamanda çetenin işleri fazla kolay olurdu.
  • Kelebek Avcısı K kullanıcısına yanıt
    ceteyı mı egıtıyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

ceteyı mı egıtıyor yani

Eğitmek demeyelim ona, sınıyor. Adam zaten gizli örgütün başında. Beğendikleri sihirbazlara çete kurmalarını söylüyor, sonra da onları örgüte almak için test ediyor. Her şeyi basitçe başarmasınlar diye hem işlerini zorlaştırıyor hemde polis rolüyle her an takip etmiş oluyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kelebek Avcısı K kullanıcısına yanıt

hapse attıgı adam kım peki
  • quote:

O da eski bir sihirbaz. Yanlış anlamadıysam o da örgüte girmeye çalışmış ama kabul edilmemiş. Sihirbazlığı bırakmış ve sihirbazların sırlarını anlatan film&videolar yaparak yaymış biri. Çetenin örgüte girmesini istemediği için polise yardım edip yakalanmalarını sağlamaya çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

quote:

O da eski bir sihirbaz. Yanlış anlamadıysam o da örgüte girmeye çalışmış ama kabul edilmemiş. Sihirbazlığı bırakmış ve sihirbazların sırlarını anlatan film&videolar yaparak yaymış biri. Çetenin örgüte girmesini istemediği için polise yardım edip yakalanmalarını sağlamaya çalışıyordu.

Hatırladığım kadarıyla Morgan Freeman'ın canlandırdığı karakter, yani dedektifin hapse attırdığı adam yıllar önce dedektifin babasının sırlarını açığa çıkarmış. Dedektifin babası ise açığa çıkarılamayacak, ilginç bir numara deniyor. Çelik kasanın içinde suya bırakılıyor ve kasadan çıkamayıp ölüyor. Yani bir nevi dedektifin babası Morgan Freeman'ın canlandırdığı karakter yüzünden ölüyor. Dedektif ise adamı hapse attırarak intikamını almış oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

quote:

Hatırladığım kadarıyla Morgan Freeman'ın canlandırdığı karakter, yani dedektifin hapse attırdığı adam yıllar önce dedektifin babasının sırlarını açığa çıkarmış. Dedektifin babası ise açığa çıkarılamayacak, ilginç bir numara deniyor. Çelik kasanın içinde suya bırakılıyor ve kasadan çıkamayıp ölüyor. Yani bir nevi dedektifin babası Morgan Freeman'ın canlandırdığı karakter yüzünden ölüyor. Dedektif ise adamı hapse attırarak intikamını almış oluyor.

Tam emin değilim ama filmde, asıl numara suda boğulmaktı demişti. Yani adam boğulmuyor, herkes boğulduğunu sanarken o yaşıyordu. Cesedinin hiç bir zaman bulunamaması da bu yüzden diye hatırlıyorum. Gerçi bir filmi bu kadar kurcalarsan zevk alamazsın Sorgulamayı filmi izlerken yapmalısın, ancak öyle zevk alırsın. Film bittikten sonra sorgulamak pek anlam ifade etmiyor. Yeşil Yol'u ilk izlediğimde olayı kavramamıştım, 2. izleyişimde tamamen anladım.

• quote:

quote:

ve dedektifin babasının ölmesine sebep olan kişi

• filmi anlamamış olabilirsiniz fakat hapse attığı adamın kim olduğunu ve neden içeri attığını anlamamış olmanız bana biraz garip geldi.
    film izlerken gereken dikkati vermemek, bana pek doğru gibi gelmiyor. özellikle böyle güzel filmlerin hakkını vermek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

filmi anlamamış olabilirsiniz fakat hapse attığı adamın kim olduğunu ve neden içeri attığını anlamamış olmanız bana biraz garip geldi.
    film izlerken gereken dikkati vermemek, bana pek doğru gibi gelmiyor. özellikle böyle güzel filmlerin hakkını vermek lazım

+1
    önceki postta dediğim gibi filmi izlerken her anını sorgulamak gerek. Sonradan düşünmek tadını kaçırıyor.
  • çok fazla diyalog olduğundan olabilir. açıkcası filmi izlemedim ama izleyenlerden bunu duymuştum. ne zaman türkçe dublaj çıkacak?
    çok fazla zaman geçti ondan sonra çıkan filmlerin bile türkçe dublajları çıktı. özel bir sebebi mi var acaba?
  • Ben de Credits'ten sonraki son sahneyi anlamadım. Film devam edecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Ben de Credits'ten sonraki son sahneyi anlamadım. Film devam edecek mi?

büyük ihtimalle.
  • Filmle ilgili bir soru

filmi izledim ama en sonda çelik kasa üreticisini açıklarken kim olduğunu söylediği kişi kim bi türlü hatırlayamadım.

filmde polis elemanın babasının içinde olduğu kasayı üreten kim dikkatini çeken varmı ? L corn mu ne dedi isim olarakta.
  • Anlamadıysan anlaman çok basit, bir daha izle.
  • kardes sen bu filmi anlamadiysan. inception, shutter island, memento gibi filmlere hic bulasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekilord -- 19 Aralık 2013; 22:15:55 >
  • saçma sapan bir film
  • Kankalar sihirbazlıklara ilginiz varsawww.ilizyon.net sitesi bu iş için çok iyi Videoyla anlatıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimhaberpaylasimcisi -- 6 Ocak 2014; 13:08:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.