Şimdi Ara

Sihirdar girmeye korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna tekrar başladım. öncesinde de çok oynamadım zaten silver 2 olmuştum max. bırakalı 3 sene oluyor.

main adc. sihirdar girince hep kötü oynuyorum millet sövüyor. karşıda plat falan oluyor, haliyle eziliyorum.

Sizce full aram atsam gelişir miyim? yoksa normal oyun mu atayım 30 olana kadar? arkadaşlar 30 olmamı bekliyor onlar gold plat arası, yanlarında feedlerim diye korkuyorum.

şu herolar var:https://i.hizliresim.com/oOldP2.png

adc oynamayı bıraksam mı? mf ve ashe'e tam hakimim, jinx mainlemeye çalışıyorum, çok etkili bir hero. vayne sağlam mekanik gerektiriyor onu çok beceremiyorum. sup oynamayı sevmem, jungle'ı da hiç beceremem. adc oynamak eğlenceli geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Full sihirdar at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişmessin. Full sihirdar.

• Ezile ezile ezmeyi öğrenirsin sabret

• Oyun bu sonuçta. Önemli olan keyif alıyormusun. Bir şey deseler ne olacak. Herkes, her zaman bir şeyler söyler durur.

• Pozisyon bilgisi için KESİNLİKLE aram oynamalısın.
    Ordaki takımlar rasgele geliyor, hangi takımla nerde / nasıl pozisyon almalısın, bunun en hızlı cevabını aram veriyor.
    Adc oynamadığın maçlarda da, diğer şampiyonun kolaylıklarını veya zorluklarını öğrenebilirsin.

Minyon biçme antremanı yapmak istiyorsan da, 0 saldırı hız ve 0 saldırı gücü ile özel oyuna girip (isabet rünü hariç bir rünü seçip doran yüzüğü ile başla) 10. dakikanın minyonları gelene kadar sadece son vuruş yapmaya odaklan. Günde kaç kere yaparsın bilmiyorum ama bunu düzenli yap (10 dk dan günde 2 kez tavsiye ederim, aç karna ) ve bir yere not et. Yükseldiğini gördükçe daha da hırslanacaksın.

Bu arada, kore yükselme liglerinde, bütün şampiyonlara hakim olamayan oyuncular/takımlar, aram antremanı diye bir antremandan geçiyorlar. Normal ligde pek yapılmıyor hemen hemen bütün oyuncular yeterli bilgiye sahip oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Pozisyon bilgisi için KESİNLİKLE aram oynamalısın.
    Ordaki takımlar rasgele geliyor, hangi takımla nerde / nasıl pozisyon almalısın, bunun en hızlı cevabını aram veriyor.
    Adc oynamadığın maçlarda da, diğer şampiyonun kolaylıklarını veya zorluklarını öğrenebilirsin.

Minyon biçme antremanı yapmak istiyorsan da, 0 saldırı hız ve 0 saldırı gücü ile özel oyuna girip (isabet rünü hariç bir rünü seçip doran yüzüğü ile başla) 10. dakikanın minyonları gelene kadar sadece son vuruş yapmaya odaklan. Günde kaç kere yaparsın bilmiyorum ama bunu düzenli yap (10 dk dan günde 2 kez tavsiye ederim, aç karna ) ve bir yere not et. Yükseldiğini gördükçe daha da hırslanacaksın.

Bu arada, kore yükselme liglerinde, bütün şampiyonlara hakim olamayan oyuncular/takımlar, aram antremanı diye bir antremandan geçiyorlar. Normal ligde pek yapılmıyor hemen hemen bütün oyuncular yeterli bilgiye sahip oluyor.

Hocam adc oynadığım zaman takım ağır low değilse taşıyorum en azından kendi takımım adc farkı falan demiyor ama melee hero ile oynayınca fitliyorum. Bir türlü alışamadım. Middeki ap herolarla farm yapamıyorum.

Özel oyunda farm çalışıyorum ilk 20dk itemsiz 170-200 arası oluyor ama normal oyuna girince karşıdaki sup ve adc iyiyse farmım ilk 10dk 40-50 oluyor max

Bir de pozisyon alıp arkadan yavaş yavaş vurup tfde killeri toplayınca freesin deyip kill aldım diye ana bacı sövüyorlar, bu tipler gold ve üstünde de var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aram oyna tf ve skill dodgelamada inanılmaz katkısı oluyor.

ama atıyorum 3 oyun aram 5 oyun sihirdar gir. sürekli aram girersen farm ve lane aşamasında gelişemezsin.

eğer adc iyiysen cait xayah gibi safe sayılacak pickler yap oyuna iyice alışana kadar. en azından oyun lane aşamasında kopmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

aram oyna tf ve skill dodgelamada inanılmaz katkısı oluyor.

ama atıyorum 3 oyun aram 5 oyun sihirdar gir. sürekli aram girersen farm ve lane aşamasında gelişemezsin.

eğer adc iyiysen cait xayah gibi safe sayılacak pickler yap oyuna iyice alışana kadar. en azından oyun lane aşamasında kopmaz.

adc mainim, diğer rollerde iyi oynayamıyorum; takıma bağlıyım. mf en iyi oynadığım hero, ashe ve jinx'te de fena değilim, az daha mekaniğine alışsam vayne de iyi ama safe pick değil. cait'e en kolay adc diyorlar da bence o kadar da kolay değil. xayah hoşuma gitti, biraz daha mavi öz kasıp alacağım.

hocam sorun şu; adc kalmazsa batırıyorum oyunu. jungle oynayamıyorum, supportu da sevmedim. topta yine oynayabildiğim herolar var ama mid çok sıkıntı; hakim olduğum bir tane bile mid herosu yok. ap şampiyonlar ile farm yapamıyorum. yasuo zed gibi herolar da zor geldi. rework yememiş haliyle kata'yı iyi oynardım; yeni haline alışamadım.

oyuna da yeni başlamadım. s4 sonu gibi keşfettim oyunu. 400 oyunla silver'da takıldım. s6 başında bıraktım. toplam 1 sene oynadım şuan tekrar başladım işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 17 Mart 2018; 0:57:23 >

• mid corki oynanıyor şuan.
    onun dışında orianna oynayabilirsin farmı kolay. çok mekanik değil. cassio oynayabilirsin.

top lane için gnar safe sayılabilir. shen zaten çok zahmetli değil. sadece ultisi yüzünden biraz map hakimiyetin olmalı. sion aynı şekilde şuan kuvvetli e ve q ile farm yapmasıda kolay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.