Şimdi Ara

sıkıntı büyük

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler ablalar, vesayir. Bana bi akıl verir misiniz? Şimdi bir klişeye düşerek şöyle anlatayım

Benim bir arkadaş var adı A olsun. Bu arkadaşın yakın bir dostu var bu da tabi ki B olacak. bunlar gayet yakın ( ikisi de erkek). Neyse bir gün bu hayırsız B yok mu, geliyor bizim A'ya diyor ki "lan, var mı gönlünde biri?" (tabi böyle değil de anladınız işte). Bizim mahzun A ise ne yapsın, -evet şu C'den hoşlanıyorum- diyemez ya, hayır diyor. Bu B'de hemen kendinden bahsediyor felan cart curt derken diyor ki ben C'yi seviim.
    Burada bitmiyor tabi, A'nın kafasında -batsın bu dünya- çalarken B'yi izliyor işte bir hafta kadar. Bu B yok mu, reddediliyor. hoppaa...
    yaklaşık 3 ay sonra bu C mesaj atıyor bana, aman A'ya oradan iş yürüyor, yani yürüyor derken, baya gecenin bi saatine kadar mesajlaşmalar, onlar bunlar felan. ama daha olayın bi adı yok. şimdi bu A acaip vicdan azabı çekiyor; zamanında "hayır" dediği için. acaba ayıp olur mu la B'ye? ne yapmak lazım sizce?
    çocukça bulursanız umursamayın geçin. bilirsiniz 17-18 yaşında insanların dünyası böyle şeylerle dolu oluyor.

ve şunu da ekleyeyim;

• A kenti B kentinden geçmeyip C kentine otobandan girmeli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de şimdi C kenti de B'yi terslediğinde A, B'nin yanındaydı mecburen arkadaşlık sonuçta. acaba C, sıkıntı yapar mı, B hadi tamam (arkadaşlık da önemli de, hatta daha önemli de, işte ikinci plana atalım). aksi gibi C de tam yol vermiyor ki
  • Ya dostluğunu riske atacaksın ya da aşkını.Hangisi daha ağır basıyor sen seç.Hoşlandığın kişiyi gizlediğine göre aranız o kadar samimi değil gibi.Bu yüzden ben olsam kıza yürürdüm gibime geliyor

• öyle diyorsunuz, çok muammada kaldım şu sıralar. zaten arkadaşı reddedince tabi teselli verdim de (B'ye) bir yandan da sevinmiştim. yani sevinmek değil de, yenge rolünde görmek zorunda kalmaktan kurtulduğum için ve kızın değeri artmıştı gözümde. şimdi ben arkadaşıma ne demeliyim? hiç belli olmaz dayak yeriz ha
  • Bu olayı anlayan 2016 lysye girsin sözel birincisi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhn0654 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş arkadaşının sevdiği kızla çıkmak istiyor ayıp olur mu diye soruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eski sevdiği B zatenayran gönüllü, bi ona bi buna..
    (yazar burada kendini avutuyor)

abi aleste hep böyle değil mi öyle duymuştum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackstonewashere

öyle diyorsunuz, çok muammada kaldım şu sıralar. zaten arkadaşı reddedince tabi teselli verdim de (B'ye) bir yandan da sevinmiştim. yani sevinmek değil de, yenge rolünde görmek zorunda kalmaktan kurtulduğum için ve kızın değeri artmıştı gözümde. şimdi ben arkadaşıma ne demeliyim? hiç belli olmaz dayak yeriz ha

Arkadaşını az çok tanıyorsundur,münasip bir dille anlatırsın eğer olgun biriyse anlayış gösterecektir(belli etmese bile aranız eskisi gibi olmayabilir buna hazır ol şahsen ben onun yerinde olsam arkadaşıma kızmam ama güvenimi kaybederdim).Hiç bir şey düşünemiyorsan kendini onun yerine koyup ona göre davran

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.