Merhaba arkadaşlar btf 4 multi oynarken bütün silahlarda sağ tık (zoom) yaptığımda 2-3 saniyelik donmalar oluyor sahip olduğum sistemde bu bir anlam veremedim. sorunsuz oynayan arkadaşlardanda VİDEO ayarları verebilirlerse çok sevinirim
Teknik Özellikler
Notebook Markası Asus İşlemci Markası Intel İşlemci Modeli 4. nesil Intel® Core™ i5-4200H Çift Çekirdekli Mobil işlemci İşlemci Tipi Intel Core i5 İşlemci Hızı i5-4200H - 2.8 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'e kadar İşlemci Cache 3 MB Intel® Smart Cache Ekran Boyutu 15.6 Ekran Tipi LED HD Ekran Çözünürlüğü 1366x768 Ekran Kartı Nvidia Ekran Kartı Belleği 2GB Paylaşımsız Grafik İşlemcisi Nvidia Geforce GTX850M 128Bit HDMI 1 HDMI bağlantı noktası Sistem Belleği 4GB Bellek Tipi 1600 MHZ DDR3 Max Bellek 8 GB Disk Kapasitesi 500 GB Disk Hızı 5400 RPM Optik Sürücü 8X DVD+/-RW Drive Bluetooth Bluetooth 4.0 + HS Usb Portu 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0 Video Portu 15 pinli VGA video konnektörü Klavye Numerik Q TR Hoparlör ASUS exclusive / SonicMaster Technology Kart Okuyucu 4-in-1 card reader (SD/SDHC/SDXC/MMC) Kamera Tümleşik Full HD kamera ve Mikrofon Touchpad Çok Fonksiyonlu Touch Pad İşletim Sistemi (Yazılım) FreeDos Pil Teknolojisi 4-cell Li-lon Pil Notebook Ağırlığı 2.30 Kg Garanti Süresi 24 Ay Resmi Asus Servisi Notebook rengi Çelik gri metalik, magnezyum kasa, mat siyah klavye Üretim Yılı 2014 Dokunmatik Ekran (Touchscreen) Yok