Şimdi Ara

Silahta Reduce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • reduceli silahın ne gibi dezavantajı vardır az mı vurur? dmg a etkisi varmıdır? upgrade edilebilirmi? bilgisi olan arklar paylaşırsa sevinirim

• Verdiğin damage i etkilemez...Silahı daha düsük level a kullanmanı sağlar...

Bolca sıyırır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uur92

Verdiğin damage i etkilemez...Silahı daha düsük level a kullanmanı sağlar...

Bolca sıyırır...

sıyırır derken ıska mı geçer yani?
  • Evet...Upgrade edilebilir...Ama herhangi bi bonus ya da damage eklenemez reduce un üzerine...
  • neyse farketmez sd zaten ıska geçmiyo
  • walla reduce çok fazla ıskalıyo diyenlere bi sözüm var benim +7glave m vardı o reduceliydi ıska geçiyordu ama o kadar çok değil hele deru ve aposta 40 vurusta bir ıskalıyodu sonra kendim bi +7 bardish bastım buna bide poison damage ekledim deruya bi gidiyorum 26 30 35 hep böle vuruyorum yani poisonu ekledim daha fazla ıskalamaya başladım bence reduce o kadar ıskalamıyo
  • ehhehe canavarına gore deişiyo mesela ash'e 8 kere vursam bir tanesınde damage vuruyo deruya 40 ta 1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Priest Pendant vs Amulet Of Dex.
    18 yıl önce açıldı
    warrior 45 skili (cleave)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi nedion kayarak hiç kesilmio ash felan ama deruda durarak vurduğun için çok rahat oluo üstümde +7 f.p set wardı +7 glave wardı reduce takılar +7 ashi ıskalıodu çok fazla ama deruyu çok güzel kesio
  • quote:

Orjinalden alıntı: uur92

Verdiğin damage i etkilemez...Silahı daha düsük level a kullanmanı sağlar...

Bolca sıyırır...

+1
  • reduce arkadaşlarin dedigi gibi dusuk lvl da kullanmani saglar ama dmg in ozelligi sudur belirli ir miktarda vrusu etkiler arttirir fakat normale gore daha fazla skill faild olur mesela asasin oynayanlar bilir arada bi spike atinca sadece dagger in posionu dmg verir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.