reduceli silahın ne gibi dezavantajı vardır az mı vurur? dmg a etkisi varmıdır? upgrade edilebilirmi? bilgisi olan arklar paylaşırsa sevinirim
Verdiğin damage i etkilemez...Silahı daha düsük level a kullanmanı sağlar...
Bolca sıyırır...
quote:
Orjinalden alıntı: uur92
Bolca sıyırır...
sıyırır derken ıska mı geçer yani?
Evet...Upgrade edilebilir...Ama herhangi bi bonus ya da damage eklenemez reduce un üzerine...
neyse farketmez sd zaten ıska geçmiyo
walla reduce çok fazla ıskalıyo diyenlere bi sözüm var benim +7glave m vardı o reduceliydi ıska geçiyordu ama o kadar çok değil hele deru ve aposta 40 vurusta bir ıskalıyodu sonra kendim bi +7 bardish bastım buna bide poison damage ekledim deruya bi gidiyorum 26 30 35 hep böle vuruyorum yani poisonu ekledim daha fazla ıskalamaya başladım bence reduce o kadar ıskalamıyo
ehhehe canavarına gore deişiyo mesela ash'e 8 kere vursam bir tanesınde damage vuruyo deruya 40 ta 1
abi nedion kayarak hiç kesilmio ash felan ama deruda durarak vurduğun için çok rahat oluo üstümde +7 f.p set wardı +7 glave wardı reduce takılar +7 ashi ıskalıodu çok fazla ama deruyu çok güzel kesio
quote:
Orjinalden alıntı: uur92
Bolca sıyırır...
+1
reduce arkadaşlarin dedigi gibi dusuk lvl da kullanmani saglar ama dmg in ozelligi sudur belirli ir miktarda vrusu etkiler arttirir fakat normale gore daha fazla skill faild olur mesela asasin oynayanlar bilir arada bi spike atinca sadece dagger in posionu dmg verir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme