Şimdi Ara

Silecek suyu (yaz için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde uzun yola gidiyorum malum sinek böcek hep cama yapışıyor. Cama yapışan bu pislikleri çıkarmak için cam suyu önerisi istiyorum. Birde yazın cam suyuna antifiriz koymak gerekli mi (paslanmayı ve kireçlenmeyi önler mi)

• http://www.hepsiburada.com/Liste/purgator-nanotec-cam-temizleme-tableti-6-li-paket-elmali-kokulu-114015/productDetails.aspx?productId=otctn114019&categoryId=20035763
    Ben bundan kullanıyorum. Oldukça iyi iş görüyor ve pratik. Arabada litrelik yedek şişe taşımaya gerek yok.
    Silecek suyu biterse bir tablet ve musluk suyu ile yola devam...
    Küçük bir pet şişeye atıp üzerine su ekleyip çalkalayıp döküyorum. Tableti direkt içine atmaya kalkarsanız cam suyu haznesine gidene kadar herhangi bir girintiye takılırsa işe yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

http://www.hepsiburada.com/Liste/purgator-nanotec-cam-temizleme-tableti-6-li-paket-elmali-kokulu-114015/productDetails.aspx?productId=otctn114019&categoryId=20035763
    Ben bundan kullanıyorum. Oldukça iyi iş görüyor ve pratik. Arabada litrelik yedek şişe taşımaya gerek yok.
    Küçük bir pet şişeye atıp üzerine su ekleyip çalkalayıp döküyorum. Tableti direkt içine atmaya kalkarsanız cam suyu haznesine gidene kadar herhangi bir girintiye takılırsa işe yaramaz.

mantıklı aslında :) kullanışlı bir ürün gibi duruyor denemek lazım

• tablet ve musluk suyu kullanımı kireç konusunda sıkıntı yaratıyor mu? tabletin kireç çözücü bir etkisi var mı acaba? bu konuda bir bilginiz var mı?
  • Musluk suyu, içeriğindeki; klor, magnezyum vb maddeler sebebiyle eninde sonunda sıkıntı yaratır düşüncesindeyim. Tabletleri saf su ile kullanmakta yarar var. Ben sonax konsantre sıvı (2 litrelik, 16 tl) ile saf su karıştırarak kullanıyorum. İki litre konsantre ile 16 litre cam suyu elde ediliyor.
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/purgator-nanotec-cam-temizleme-tableti-6-li-paket-elmali-kokulu-114015/productDetails.aspx?productId=otctn114019&categoryId=20035763

hocam sen birtane numune bana ver ben test edeyim ona göre yorumlarımı yazarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anifiriz ve silecek suyu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çeşme suyu + Cam Sil.
  • valla musluk suyu kireç falan hikaye 11 yaşında passat ım var 7 senedir cam suyunu musluktan koyuyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım arada camsil atıyorum içine gayet güzel temizliyor.
  • camsille suyu yarı yarıya karıştırıp kullan
  • Evde arıtıcı var. Dolduruyorum boş bir şişe, ya da o anda neyle götürebileceksem, çaydanlık ile götürdüğüm de oluyor . evden de cam sil suyu(mavi renkte olan) yarım ya da bir çay bardağı koyuyorum hem iyi temizliyor, hem de masrafsız, kireçsiz bütün kış boyunca sadece 1hafta dondu, zaten dışarısı da donmuştu.
  • Cam temizleme sabunu+camsil+saf su+antifirizli cam suyunu bir güzel karıştırıp kabımıza koyuyoruz. Arabayla 2 3 çukura girdikten sonra çalkalanıp karışır o.
  • en temizi gaz yagı ve mazot. Bizim otobus söförü bi tanıdık vardı hep böyle yapardı. Sinekler yapısmazdı kaygan zemin oldugu için
  • quote:

valla hocam saygım var ama sırf cam temizlemek için 13 lira vermek de fazla kaçıyor. 13 lira yerine sağa çeker bezle girişirim 13 liraya da güzel bir yemek yerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

valla hocam saygım var ama sırf cam temizlemek için 13 lira vermek de fazla kaçıyor. 13 lira yerine sağa çeker bezle girişirim 13 liraya da güzel bir yemek yerim

Tanesi 4 litre, 6 tanesi 24 litre cam suyu yapar.
    Herhangi bir cam temizleme suyu alsan litresi 1 liradan aşağı değil zaten. Sadece su koyarım cam suyuna asla para vermem diyorsan o da ayrı mesele tabi.

quote:

hocam sen birtane numune bana ver ben test edeyim ona göre yorumlarımı yazarım

Baki denk gelirsek haplayalım senin arabayıda...

• ben bir çok şey denedim ama hep iz kalıyordu würth filan çare olmadı bende boş verdim öyle kullanayım dedim. geçen kipa'da 1 litrelik cam sil renginde yüzey temizleyici gördüm 1 lt 1 liraydı aldım 1 tane demek amaçlı (böyle ilginç şeyleri demeyi severim ) 250 ml. filan döktüm cam suyuna, ilk sıkmam da camdaki tüm sinek kalıntılarını temizledi . cidden hayret ettim yani 10-15 liralık ürünlerin yapmadıgını 1 liralık ürün yaptı ve sadece çeyreğini dökmüştüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.