Şimdi Ara

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
21
Favori
25.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarim ilk gun patchi gelir de erkenden erisenleri tester olarak kullaniyorlardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Gerekirse 30 fps oynayın ama rt siz oynamayın. Yazık edersiniz 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Hocam 60 bile kasıyor görünüyor bana o kadar pc toplayıp 30 fps oynayamam :D

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın da inan rt siz oyuna yazık oluyor 😀 Oyun rt ile nerdeyse alan wake 2 gibi oluyor.

• Işın izlemeyi açmakta kesinlikle fayda var. Dış mekanlarda kayda değer fark olmasada iç mekanlarda oyunun çehresini çok değiştiriyor. RT kapalı iken iç mekanlar çok karanlık ve gamayı yükseltmek de fayda etmiyor.

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 7 Ekim 2024; 13:40:10 >

• Sanıyorum 15 sene kadar sonra ilk defa malum ortamdan oyun temin ettim. Akşam ben de deneyeceğim bakalım nasıl olmuş. 7800XT, 5800X3D, 32 ram ile deneyeceğim umarım yüksek ayarlarda 2K 60fps yakalayabilirim.

• kocankoi kullanıcısına yanıt

Oyunda FSR3 desteği varmış ancak kapalı geliyor. Büyük ihtimalle çeşitli sorunları düzelttikten sonra yama ile aktif hale getirecekler. Ancak denemek isteyen var aşağıdaki şekilde açılabiliyormuş:

C:\Users\KULLANICIADI\AppData\Local\SilentHill2\Saved\Config\Windows adresinde Engine.ini dosyasını açıyorsunuz.

[SystemSettings] başlığı altına

r.FidelityFX.FI.Enabled=1 diye ekliyorsunuz, kaydedip çıkıyorsunuz. Bu kadar.

GTX 1650 gibi eski bir ekran kartınız varsa oyunun kısayolundaki hedef kısmının sonuna -dx12 ekleyebilirisiniz ancak bunun bazı sistemlerde oyunun çakılmasına yol açtığı da bildirilmiş.

• Father Torque kullanıcısına yanıt

FSR3 var hocam açılıyor.

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Yarın.

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Preload yok maalesef.

• Father Torque kullanıcısına yanıt
    Fsr3 oyunun kendi içinden bunları yapmaya gerek kalmadan açtım ben hocam ama fsr1 de var fsr3 de var acaba fsr1 neden eklendi ki bu oyuna direk 3 ü ekleyip geçselermiş işte

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AMD 6700XT ve R5 5600 ile her şey ultra 80+ FPS FSR 3 kalite oldukça başarılı.

Görseller ve atmosfer şahane, oyun ayrıca bütün ayarlarda neredeyse aynı gözüken tipik bir ue5 yapımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 7 Ekim 2024; 15:21:38 >
  • RT'ye sahip olan oyunlar arasında oynadığım en akıcı en stabil oyunlardan biri oldu bu. 4K Ultra RT FSR 3 kalite ile 55-60 fps arası seyrediyor. Yağ gibi akıyor. 7900 xtx ile açıyorsun akıyor diyorsun demeyin. RT açınca 7900 xtx bile bir tekliyor çünkü 4K oynamak zorundayım her oyunu Oled tv'de olduğu için. Epey zorlayıcı ayarlar yani.

Sh 2 ise muhteşem olmuş. Orta okul dönemime ışınlandım resmen PS2 zamanıma. Memory card'ım olmadığı için kaydetme şansım olmayarak bir oturuşta 8 saat başından kalkmadan bitirmiştim.

Şimdi aynı ruhu aynı havayı korumuşlar. Muhteşem olmuş ya. Umarım çok güzel satar da bir an önce SH3 Remake ve asıl beni sevinçten uçuracak The Room remake haberini duyarız. Böyle bu kalitede yaptıkları sürece harika remake'ler gelir. Müthiş güzel iş yapmış Bloober SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) 

Bu arada PS5 sürümüne de bakma gafletinde bulundum. Yazık bu konsol ölmüş ağlayanı yok. 1440p bile olmayan quality mod. Rt zaten hak getire. PS5 Pro bile PC'nin yanına yaklaşamaz çıktığında. Gerçekten oyun oynamayı seven bütçesi olan varsa onu bunu geçip PC'ye geçmeli şu dönemde. Grafik mrafik demeyin. Şu RT oyunun bütün çehresini değiştiriyor. Aldığınız hazzı arttırıyor.

Artık grafik görmek istiyoruz kardeşim işte böyle. Wukong bir bu iki. Böyle kaliteli şeyler yapmayacaksanız gidin kumda oynayın. Süper oyunlar görüyoruz son zamanlarda PC'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Ekim 2024; 15:29:5 >

• Oyunu yarıladım görsellik ve atmosfer şahane olmuş. Ayrıca RT nin oyuna hiç bir etkisi yok. Oyunda zaten kapatılamayan lumen ray tracing de bulunuyor.

• Bu adamlarla herkes dalga geçti SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) yürü git siz kimsiniz silent hill yapacaksınız dendi ama gerçekten şahane oyun yapmışlar. Aslına sadık kalmışlar ve aslına uygun şekilde de oyunun çapını oldukça genişletmişler. Elde sopa vuruş hissiyatı iyi, silahların yine vuruş hissiyatı yeterli hemşireler, ortam atmosfer sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 7 Ekim 2024; 15:48:8 >
  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt
    On Off farkı hiç az değil bence yine de.

• Umarım konami paraya boğulur da yeni remake ler gelir örnek silent hill the room efsanesiydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Hayır on off da neredeyse hiç fark yok, çok az anlaşılmıyor bile.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.