Keşke bütün remakeler böyle olsa, mükemmele yakın 9/10 helal olsun Bloober Team. |
SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) (13. sayfa)
-
-
Ya zaten Sony oyunu değil ki bu. Pc'ye mi gelir öyle olsa ilk günden. Saçma sapan yorum işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 6 Ekim 2024; 21:15:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu 40 dakika civarı oynadım. Grafikleri en yükseğin bir altına ayarladım. Grafikler bu seviyedeyken yeterli ve güzel ama grafik ve optimizasyon konusunda geçen aylarda çıkan robocop oyunu çok daha iyiydi bence. Optimizasyon için güncelleme şart. Gelelim oyuna. Şimdilik verdiği araştırma hissiyle beni tatmin etti. Videolarda tahtayla yaratığa vurmak yavan geliyordu ama kendim oynayınca gayet tok his verdi. Sadece bir yerde korktum. Dükkanlardan birinin içinde kapıdan geçerken yaratık karanlıkta kalmış irkildim birden saldırınca. Silahlarda vuruş hissini ilerleyince görücez. Bence sağa sola bakmadan oyunu kendiniz oynayıp yorumlayın.
Oyunu sony oyunu zanneden arkadaşada selam olsun iyi güldürdü akşam akşam. Sony ne alaka
Oyunu şuradaki Türkçe yamayla oynuyorum. İdarelik yeterli şuan: https://forum.donanimhaber.com/silent-hill-2-turkish-patch-deepl--159732293
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 6 Ekim 2024; 22:17:29 >
-
O kadar'da kötü olmamiş yahu, Begenmezsin olabilir . Konami dicektin sanırım
-
Valla oyun gayet güzel olmuş. Tahtayla vuruş hissi gayet tok olmuş üstte yazan arkadaşa katılıyorum. Videosunu izlerken o his yok ama özellikle kulaklıkla çok keyifli geliyor vuruş hissi.
Dip köşe araştırarak gidiyorum. Orjinalini oynamıştım ama 23 sene önceki oyun 😀 Aklında kalmıyor insanın her şey. Ayrıca epey interior var normalde girilemeyen iç mekan yani. Grafikler zaten nefis. En büyük sorun ve bana göre TEK sorun optimizasyon. Shuttering çok fazla. Umarım patch ile bir nebze daha düzelir.
Gülen arkadaşlar oyun ilk duyurulduğunda oyun PS5'e 1 yıl exclusive olacaktı Death stranding gibi. Sony sonra oyunun leş olduğunu anlayınca bu anlaşmadan vazgeçti. Stutter free ve ps3 zamanından kalma çevre, çimen kaplamaları ve rezil quick time eventli bu remake oyun için size iyi oyunlar dilerim. hadi eyvallah.
-
😂😂
Anonymous Çeviri yamayı çıkartmış %100 şeklinde. Üyelik sistemine eklenmiş. Bekleyen varsa eğer.
-
Çok önyargılı şekilde daldım oyuna ama beni şaşırttı gerçekten. Başından kalkamıyorum. Oyun sürekli geriyor, radyo frekansı, arada giren gerilim müziği, sis yüzünden kısıtlı görüş mesafesi, karakterin sıradan bir adam olması, uzar gider… her anlamda geriyor valla titreme geliyor resmen.
Fakat combat beklediğimden bir tık daha iyi olsa da düşmanların kestirilemez saldırıları yüzünden combat hard modda pek oynanabilir gelmedi. Yine de öle öle ilerliyorum.
9/10’luk harika bir oyun olmuş. Umarım 3. Oyunu da atlamazlar o da efsanedir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 2 saatten fazla oynadım hiç stutter yaşamadım. 4080 - 4k - Max Ayarlar- RT Açık - DLSS Balanced
-
1 saat kadar oynadım. Net bir şekilde şunu söylemek lazım bu oyuna yapılabilecek en iyi remake yapılmış. Tebrik etmek lazım yapımcıyı. Orjinal oyunu defalarca bitirmiş biri olarak, oyundaki gerginlik ancak bu kadar korunup üstüne bir şeyler eklenirdi. Optimizasyon da çok iyi geldi 1080p de RX 6600 epic ayarlarda akıcı oynanıyor.
-
Oyunda frame generation var mı ya? Nvidia kullanmama rağmen benim ayarlarda görünmüyor frame generation?
-
FG yok oyunda henüz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun dosyası içine kod ekleyip açılıyor ama stabil değil resmi olarak gelir mi global çıkış günü sonrası anlaşılır.
-
Umarım Fg ile gelir. Rt açmaya değer görünüyor videolardan. Ama Dlss Performance ile 4080 anca 75-80 fps veriyor. Fg şart.
Bu değeri 4kda mı alıyorsunuz hocam? Bir de düz 4080 mi sizdeki?
-
Benchmark videosundan baktım. Evet 4K. 4080 Super.
4:25
ElAnalistaDeBitsyoutubeSilent Hill 2 Remake | PS5 vs PC | Graphics Comparison | Analista De Bitshttps://www.youtube.com/watch?si=fOOPvNfivuGwDFDR&v=5SSF5E0OmMM&feature=youtu.be
Fg olursa Quality ile açabiliriz en azından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Ekim 2024; 10:42:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
"Oyunu Settings - Graphic - Graphic mode- 90s" da oynayın derim. Bir nebze de olsa oyunu eski ruha döndürdü ve ergenlik günlerim; sırtımda yorgan, kan çanağı gözler ve gecenin bir yarısı Silent hill oynadığım o günlere döndürdü bu mod beni nedense. İçim ürperdi. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 7 Ekim 2024; 10:54:1 > -
Bence bu oyun kesinlikle RT açık oynanmalı. DLSS balanced ile gerekirse medium ayarlarda ve 30 fps'de oynayın ama kesinlikle RT açın derim. bence oyun özellikle iç mekanlarda RT'ye göre tasarlanmış. İç mekanlarda RT kapanınca bütün büyü kayboluyor, aşırı karanlık oluyor, o muhteşem ışıklandırmalar gidiyor. Ray tracing açık iken ise muhteşem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 7 Ekim 2024; 11:1:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X