Şimdi Ara

silindir kapak değişimi kafam karıstı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar benım 2004 1.6 sedan lacetim var yağ kacırdı ustaya goturdum conta yakmıs dedı silindir kapagı taslanacak conta degısecek dedı bende arabayı eve getırdım 35-40 gun kullanmadım yalnız antıfırız koymamıstım ustaya bıraktım kapak taslandıktan sonra soğuktan kapak çatlamıs usta kapak degısmesi lazım dedı bende sıfır silindir kapağı aldım usta silindir kapak contası -sibop takımlarının ve sibop lastığınınde almam gerektiğini soyledi onlarıda aldım cumartesı gunu arabayı bakmaya gıttım usta alt kapak yuzeyınde asınma var dedı onuda duzlenecegını soyledı bide bana istersem segman ve segman kol yatagını al hazır motor açılmısken degıstirelım dedı.yalnız benım arabada motor problemm yoktu yag yakma-üfleme-duman atma bu olaylar yoktu internette baktım bu olaylar bitik motorda degısıyormus neredeyse ben motoru sıfırladım segmanında ilerde yağ yakmasını onlemek için degıstırelım dedı bunları degıstırmemın bana bı sıkıntısı olurmu arabanın calısmasında yururunde

• Kapakçık ameliyatı yapan doktorun hazır açmışken bypass da yapalım demesi gibi olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta sizi yolmaya çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustanı değiştir. Usta size mekanik tacizde bulunmuş. Silindir kapakları sıcaktan çatlar. Sizin araç daha önce kaç defa conta yakmışki kapakta taşlanacak yer kalmamış.

Yalan dolan ticareti. Hatta uğraşacak para vakit varsa, direkt dava et. Dolandırmışlar seni.
  • Hocam her ustaya nasıl güveniyorsun,bu durum benim başıma gelse başka bi ustsyada gosterirdim teyit etmek için.gereksiz masraf açmış size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh... Bu adamlar sizin sayenizde yaşıyorlar vallahi yazık etmiş...
  • sana nerden baksan 6 bine yakın masraf cıkarmıstır bu adam... vallahı yazık gunah hocam bul bı baska usta baska yere cektır adam senı yolmaya calısıyor kendı elıyle bozup belkıde degısıcek dıyor o degısıcek bu degsıcek bu ne böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.